Jump to content

cumpar far cu lupa

BoBy

Recommended Posts

salut mar interesa sa cumpar o pereche de faruri cu lupa pt bmw e46....de preferat ar fi sa le dau pe ale mele (faruri simple) pe faruri cu lupa + diferenta din partea mea...astept raspunsuri va multumesc

Am lupe+oglinda de la faza lunga originale de la o pereche de faruri sparte si le poti baga in farul tau 150e pt amindoua farurile

Edited by roscatu m3

salut mar interesa sa cumpar o pereche de faruri cu lupa pt bmw e46....de preferat ar fi sa le dau pe ale mele (faruri simple) pe faruri cu lupa + diferenta din partea mea...astept raspunsuri va multumesc

salut.. iti dau eu in 150 euro un far complet xenon orig oem in stare perfecta si in aceiasi bani si pe cel avariat,care are lupa intacta,si o poti muta fara probleme intr un far de al tau.. mentionez ca ambele faruri, si cel bun si cel avariat au angel eyes si pleoape tot in 150 e.0762266293 :rolleyes:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.