Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

[Cumpar] airbag single stage sau volan

Recommended Posts

Cumpar un airbag single stage pentru un volan in 4 spite de e46.Sau cumpar un volan in 3 spite pentru e46 NFL cu tot cu airbag....Pentru ambele variante as vrea sa le iau personal de la cineva(adica in bucuresti),nu prin curierat...!

Ofertele mi le puteti da aici,pe PM sau la telefon(0764409905).

Cumpar un airbag single stage pentru un volan in 4 spite de e46.Sau cumpar un volan in 3 spite pentru e46 NFL cu tot cu airbag....Pentru ambele variante as vrea sa le iau personal de la cineva(adica in bucuresti),nu prin curierat...!

Ofertele mi le puteti da aici,pe PM sau la telefon(0764409905).

100e volan complet...725691059

@42rrs -multam de oferte,dar cu volan cu comenzi chiar nu am ce face....Pilot nu am,telefon nu am,iar ca si hu am un clarion aftermarket...Deci chiar nu as avea la ce sa-l folosesc.

@roscatu_m3 -am primit deja 2 oferte pentru 2 volane in 3 spite exact ca al tau(si e chiar ce caut eu),unul la 300 lei impecabil si unul la 250 lei,dar care arata mai rau,plus inca cateva pe 4tuning care se invarteau tot pe la 300 de lei.....Nu tin neaparat sa schimb volanul ca am covrigul impecabil,dar daca nu gasesc airbag o sa-l iau ala cu 300 lei...Oricum multumesc de oferta!

La restul le multumesc de ajutor si mai astept oferte...

@42rrs -multam de oferte,dar cu volan cu comenzi chiar nu am ce face....Pilot nu am,telefon nu am,iar ca si hu am un clarion aftermarket...Deci chiar nu as avea la ce sa-l folosesc.

@roscatu_m3 -am primit deja 2 oferte pentru 2 volane in 3 spite exact ca al tau(si e chiar ce caut eu),unul la 300 lei impecabil si unul la 250 lei,dar care arata mai rau,plus inca cateva pe 4tuning care se invarteau tot pe la 300 de lei.....Nu tin neaparat sa schimb volanul ca am covrigul impecabil,dar daca nu gasesc airbag o sa-l iau ala cu 300 lei...Oricum multumesc de oferta!

La restul le multumesc de ajutor si mai astept oferte...

am eu unu in 4 spite (adica normal) cu airbag la 200 lei si unu in 3 spite cu airbag 250 lei ambele fara comenzi 0766880452

Edited by ays

am eu unu in 4 spite (adica normal) cu airbag la 200 lei si unu in 3 spite cu airbag 250 lei ambele fara comenzi 0766880452

Daca te grabeai un pic luam unul din ele.... :laugh: Azi pe la ora 11-12 am luat un airbag de la userul Stefan_t....

In consecinta rog un moderator sa inchida topicul!!! Multumesc....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.