Jump to content

335d coupe

Skytalker777

Recommended Posts

Modelul testat: 335d steptronic, masina de serie

- full optiions cu performance pack/ paddles la volan

- putere: 286 HP

- nr. km; 2800

- fuel tank: full

- jante :19 inch

- consum pe comp.: 9,2 l/100 km

Performance:

Motorul se tureaza pina la 5000 rpm. Nu ai senzatia ca este un motor diesel.

Acceleratie, tinuta de drum sint excelente. Cutia de viteze foarte bine dimensionata si precisa. Schimbarile se fac foarte lin, insesizabil la 4800 rpm dupa kickdown. In modul manual se poate schimba fie de la consola centrala fie de la tijele de la volan. Dupa aprox. 3 secunde, fara sa o atingi, cutie revine in "D" lucru pe care l-m gasit foarte util.

Raspunsul in pedala este foarte bun as fi spus deosebit daca nu as fi condus inainte 335i. Frinele dimensionate pe masura, nu am simtit nicio "ĂŤzitare"la frinare nici la viteze mari. Am atins destul de usor. in conditii normale de trafic, 260 km/h, la 4100 rpm. Am avut senzatia ca decupleaza la 260 km/h, dar cred ca numai o senzatie.

Daca ar fi sa-l compar cu 335i, as spune ca merge cam la 80% din performantele lui. Dar cred ca sint subiectiv. Daca ar fi sa aleg cu INIMA as alege 335i daca ar fi sa aleg cu MINTEA as alege 335d.

Am facut si un film cu telefonul, foarte prost de altfel, dar cred ca bmwclub.ro este la ora asta primul site care detine un test drive facut de amatori in conditii NORMALE de trafic si cu restrictiile de viteza aferente.

Filmul se gaseste aici:

335d pe autobahn

Edited by Skytalker777

Da coupeul se face si in X deocamdata mai mult pentru USA+Canada dar vine si pentru UE si restul.Din pacate un X inca nu este asa bun ca un Audi si nici nu va fii in curand dar e bun isi face treaba bine.Interesant este versiunea diesel deci 335d si acelasi variante exista si pentru E-90 4 usi.Mie imi place mult 328xi dar din pacate nu se face inca pentru Europa in curand cand vor aparea si motoarele noi si un nou 316i,323i si tot asa.