Jump to content

salutare

KOM

Recommended Posts

sal

am si eu un e 93 (2008) 272cp si am tot avut probleme cu ea de cand am luat o:

la 4000km am schimbat caseta de directie + tot ce inseamna articulatie. mi s-a spus ca e un defect de fabrica, am acceptat

la 6000km mi a cazut un injector

la 15000 imi papa ulei (scoteam un fum alb ziceai ca e dacia 1300 din '70)

tot la 15000 m a prins o ploaie zdravana si a inceput sa ploua si in masina (nu ca nu ar fi normal pt o masina de atatia bani:d)

la 25000 imi tremura masina la 1500 de ture, parca se ineca si se auzea evacuarea ziceai ca sunt motor...plus ca nu mai tragea si imi aparea in bord ca puterea motorului e redusa

tot atunci s a constatat ca e un senzor ''cox"'parca, pe care l au si schimbat si ca sa vezi ironie a cazut si computerul de motor( a stat masina cam 3sapt juma in service)

la 40000 i am schimbat tot ce inseamna articulatie din nou

PANA ACUM TOTUL A FOST BINE --masina era in garantie

acum intampin aceeasi problema cu zgomotul de motocicleta si de data asta imi apare in in bord martorul de motor. mi s a zis ca avand 60000km masina trebuie schimbate bujiile... de la bmw mi s a spus ca poate fi si nu stiu ce pompa de inalte...bla bla

ma poate ajuta cineva cu ceva informati?

nu de alta dar sunt satul de experienta celor de la SERVICE AUTORIZAT BMW care iti iau bani si nu fac mai nimik.

ORICUM AM AJUNS LA CONCLUZIA CA BMW-ul zilelor noastre e o masina foarte sensibila, si impotriva dorintei mele de a tine o masina 5 ani , voi fi nevoit sa o schimb mai devreme....

ms

Titlul oricarui topic va reflecta pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul “Scartie cureaua de distributie" este de preferat fata de “Help !...” sau "Am o problema". Topicurile generice gen “Ajutor” , “Am o problema fratilor” vor putea fi sterse fara preaviz. Respectati timpul celorlalti.

Masinile din zilele noastre sunt facute la norma, nu se mai fabrica o masina de calitate, cu cat este mai fiabila cu atat mai buna, acum calitatea inseamna dizain, putere mare si multa electronica aiure. O masina buna s-a fabricat pana in 2002 pe urma sunt scoase pe banda rulanta vara sa fie verificate doar ca sa ia banul omului. Nu esti singurul care se plange de masina cunosc foarte multi care schimba articulatii din 10 in 10mi, masina grea drumuri proaste si pe langa asta si un combustibil de toata lauda.