Jump to content

maneta BC

Calinu

Recommended Posts

hai oameni buni...nimeni nu ma poate lamurii???deathrow unde esti cand cer heeeeeeeeeeeeelp!!!????

140615[/snapback]

Aici sunt mai... ti-am citit si postul dar habar nu am. Cel mai simplu e sa desfaci maneta veche vezi cate fire are aia, compari cu asta noua, si daca iti ies tot 2 la numarat e ok. Numa vezi sa fie si ACELEASI doua fire... adica sa realizeze aceeasi conexiune cu blocul.

Aici sunt mai... ti-am citit si postul dar habar nu am. Cel mai simplu e sa desfaci maneta veche vezi cate fire are aia, compari cu asta noua, si daca iti ies tot 2 la numarat e ok. Numa vezi sa fie si ACELEASI doua fire... adica sa realizeze aceeasi conexiune cu blocul.

140627[/snapback]

pai logic maneta veche nu ar trebui sa aiba fire pentru ca e o simpla parghie dar cea cu BC are 2 fire pt. ca are intrerupatorul ala atasat de ea,nu?si atunci daca e adevarat ce zic unii pe aici ca optiunea BC este prewired atunci vechiul bloc de pe parghia simpla ar trebui sa aiba si mufa pentru firele de la parghia cu BC!!!nu sunt sigur dar asa vad logica...si de aia te-am intrebat ca daca ai dat o geana cand ai facut retrofit-ul atunci sigur ai vazut ce-i acolo!!!

Edited by saplacan

Ma tu te referi la blocul ala in care vin infipte toate parghiile? ala inelar din jurul coloanei de directie? Daca da, ala ramane pe loc. Nu ai treaba cu el. Numa pune parghia cu buton de bc pe blocul vechi, apoi meri la reprezentanta sa ti-l activeze si gata. Eu ma gandeam la altceva cand ai zis de bloc.

Ma tu te referi la blocul ala in care vin infipte toate parghiile? ala inelar din jurul coloanei de directie? Daca da, ala ramane pe loc. Nu ai treaba cu el. Numa pune parghia cu buton de bc pe blocul vechi, apoi meri la reprezentanta sa ti-l activeze si gata. Eu ma gandeam la altceva cand ai zis de bloc.

140672[/snapback]

la asta ma refeream numai ca uitandu-ma la DIY-ul tau alaaaa luuuuung ma gandeam ca nu ar fi mai simplu sa desfac parghia fara a da jos volanul si alte minuni pe acolo???doar de airbag mi groaza!!!

deci mai intreb odata ca poate poate stie careva:parghia cu butonul BC functioneaza daca o pun pe blocul unde a fost o parghie de semnalizare fara BC???pt. ca BC-ul are doua fire cu o mufa care ar trebui sa intre in blocul vechi??

141373[/snapback]

Merge :blink: cel putin la e34 a mers :)

la asta ma refeream numai ca uitandu-ma la DIY-ul tau alaaaa luuuuung ma gandeam ca nu ar fi mai simplu sa desfac parghia fara a da jos volanul si alte minuni pe acolo???doar de airbag mi groaza!!!

140965[/snapback]

daca scoti bateria si o lasi 10 min nu o sa ai nici o problema cu air bag-ul

Citat din DIY:

"2. Desfaceti borna (–) de la baterie cu ajutorul unei chei fixe de 10 pentru a evita aparitia eventualelor erori in computerul masinii atunci cand o sa scoateti airbagul."

Imi pare rau dar chiar nu stiam raspunsul la intrebarea to cu blocul. Eu am cumparat parghia cu tot cu bloc.

Spor.

Citat din DIY:

"2. Desfaceti borna (–) de la baterie cu ajutorul unei chei fixe de 10 pentru a evita aparitia eventualelor erori in computerul masinii atunci cand o sa scoateti airbagul."

Imi pare rau dar chiar nu stiam raspunsul la intrebarea to cu blocul. Eu am cumparat parghia cu tot cu bloc.

Spor.

141436[/snapback]

eu acuma zis pe ghicite nu pe verificate: dar daca sistemul BC este prewired atunci in blocul de la parghia mea simpla ar trebui sa am mufa pt. BC cand pun parghia noua cu BC,nu?

Faza-i ca nu stiu daca e prewired pana la blocul ala din jurul coloanei de directie, sau mai departe pana la blocul parghiei respective.

Chestia e ca blocul cu parghia se vand impreuna, alcatuiesc o singura piesa... deci s-ar putea sa fie diferente intre blocul de la parghia cu buton si cel de la parghia fara...

Faza-i ca nu stiu daca e prewired pana la blocul ala din jurul coloanei de directie, sau mai departe pana la blocul parghiei respective.

Chestia e ca blocul cu parghia se vand impreuna, alcatuiesc o singura piesa... deci s-ar putea sa fie diferente intre blocul de la parghia cu buton si cel de la parghia fara...

141457[/snapback]

asa mi s-ar parea si mie logic...o sa vad cand desfac :blink: