Jump to content

318 I Stock , simpla , DAR O IUBESC !

cristiansan7

Recommended Posts

Este primul meu BMW dupa multe masini chiar mult mai noi , ca an ! Intodeauna mi-a fost frica de BMW ca are un cost al intretinerii foarte mare si consuma mult ! De aceea am ales un 318 I ! Benzina pentru ca am probat si un diesel intradevar din 2000 deci cel de 136 CP si se auzea groaxnic de urat ! Masina am aduso personal din Germania si recunosc ca am dat cam mult pe ea : 6600 euro in 2009 , dar pur si simplu mi-a luat ochii cat de bine era intretinuta ! La fel de bine arata si acum , este un BMW 318 I din 1999 STOCK ! Singurul lucru care i l-am facut este ca am montat angel eyes in rest este asa cum a aiesit din fabrica si absolut totul functionabil ! Pot spune dupa 2 ani de cand am masina asta ca nu mi-a pricinuit nici un necaz , o iubesc ca in prima zi ( doar masina este a adoua iubita a barbatului )dar va venii momentul cand va trebuii sa ma despart de ea pentru a-mi lua binenteles tot BMW dar mai nou si as vrea un 2.2 I , eventual E60 ! Pana o sa ma despart de ea promit sa o intretin la fel de bine si sa am grija de ea ca si cand ar fi noua ! Indraznesc sa postez in topicul asta toate eventualele reparatii care o sa le fac la masina inclusiv pretul pieselor eventual al manoperei , pentru ca in momentul cand am so pun in vanzare am sa pun si pe acest forum anuntul si sa stie omul ce cumpara !

Ca dotari destul de putine :

Climatronic

BC

PDC

Perdeluta electric la luneta

Geamuri electrice pe fata

In momentul asta masina are 157000 KM si am luato din Germania in 2009 cu 110000 KM !

Mai aveam cateva poze sa va arat !

Si inca cateva !

cum de ai gasit-o cu 10 ani vechime si 110k km in Germania?? mi se pare aberant! Sa o stapanesti sanatos! bafta

Si mie mi se parea aberant cand am gasito ... dar atat avea pe bord ! ai dracu nemtii astia au inceput sa manevrezee si ei kilometrajul ! Glumesc ! Mai gasisem una la fel de intretinuta dar cerea pe ea 7200 cu toate negocierile si avea 93000 de km !