Jump to content

[Vand] piese cotiera bmw e46, volan sport e46

Recommended Posts

Vand articolele din poza, compatibile cu cotiera bmw e46, cu urmatoarele preturi si coduri oem:

post-28037-0-67101000-1299252237_thumb.jpg

Preturi: stanga sus, cod 51168218307 --- 30ron

dreapta sus, cod 51168258276 --- 50ron

jos, cod 51168217927 --- 100ron

sau toate cele 3 articole 150ron.

Vand volan sport piele+trim sport --- 120ron.

post-28037-0-03837700-1299252161_thumb.jpg

Donez consola centrala pt bmw e46 (modelul fara cotiera) si alte maruntisuri necesare instalarii consolei cu cotiera (suruburi, cleme etc.)

Up..stanga sus sold, restul disponibile: dreapta sus, jos + volan, trim + set covorase.

Jur ca nu imi dau seama ce tip este trimul tau. Imi poti da te rog seria de caroserie a masinii de pe care este scos (ultimele 7 caractere). Si inca o poza mai apropiata, te rog mult?

Merci frumos!

JX26292 este seria..in poza trimul pare mai albicios, dar in realitate are aspectul de aluminiu. (masina este echipata stock cu trimurile aluminiu+volan sport+trim aluminiu..). alta poza nu am deocamdata si nici nu pot face prea curand.

• Like 1

JX26292 este seria..in poza trimul pare mai albicios, dar in realitate are aspectul de aluminiu. (masina este echipata stock cu trimurile aluminiu+volan sport+trim aluminiu..). alta poza nu am deocamdata si nici nu pot face prea curand.

Of, nu imi filtreaza dupa seria de caroserie.

Din ce stii tu, decorul este Titan II sau Aluminium?

Sunt asemanatoare, ti-am zis. Dar de aproape difera.

Multumesc frumos din nou.

Of, nu imi filtreaza dupa seria de caroserie.

Din ce stii tu, decorul este Titan II sau Aluminium?

Sunt asemanatoare, ti-am zis. Dar de aproape difera.

Multumesc frumos din nou.

Cristi gasesti aici o poza cu interiorul masinii: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/88011-vandschimb-e46-325ci-fl-black/..din cate stiu eu decorul este aluminium, dar nu sunt 100% sigur ca e asa.

Cristi gasesti aici o poza cu interiorul masinii: http://www.bmwclub.r...325ci-fl-black/..din cate stiu eu decorul este aluminium, dar nu sunt 100% sigur ca e asa.

Cred ca este ok. Care ar fi pretul pentru trim?

Imi poti pune te rog o poza si cu el dat jos? Prezinta zgarieturi pe undeva?

Edited by cristivw

Salut, am un bmw e46 (316i)din 2000, benzina si as dori sa stiu daca mi poti face o oferta pentru urmatoarele:

puntea spate completa, pentru ambele roti(inclusiv barele)

imi poti face o oferta si pentru: aripa fata stanga, portiera spate dreapta , partea completa din dreapta spate roata(capata de bara ...absolut tot ), prag dreapta, bara spate, parbriz si trapa.

Salut, am un bmw e46 (316i)din 2000, benzina si as dori sa stiu daca mi poti face o oferta pentru urmatoarele:

puntea spate completa, pentru ambele roti(inclusiv barele)

imi poti face o oferta si pentru: aripa fata stanga, portiera spate dreapta , partea completa din dreapta spate roata(capata de bara ...absolut tot ), prag dreapta, bara spate, parbriz si trapa.

!

Salut spiridusule si multumesc pt up !:thumbsup: ..referitor la oferta solicitata de tine nu te pot ajuta, citeste anuntul si o sa observi ca nu ma ocup cu dezmembrari, pur si simplu vand 2-3 chestii. Bafta! :rolleyes:

!

Salut spiridusule si multumesc pt up !:thumbsup: ..referitor la oferta solicitata de tine nu te pot ajuta, citeste anuntul si o sa observi ca nu ma ocup cu dezmembrari, pur si simplu vand 2-3 chestii. Bafta! :rolleyes:

covorasele le vreau eu, cum facem sa le iau?marian3815 pe yahoo si vorbim

covorasele le vreau eu, cum facem sa le iau?marian3815 pe yahoo si vorbim

Nu imi merge mesul pe laptop si nu am acces la alt calculator pana maine seara. Daca esti din Bucuresti lasa-mi un nr de telefon pe PM si vorbim acolo. Nu ma complic cu posta/curier pt covorase, nu merita.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...