Jump to content

probleme cutie viteza manuala

Recommended Posts

raspuns rapid, cutia sau ambreiajul si uneori timoneria

Vezi daca intra la fel de greu in viteza cand este motorul oprit. Daca intra normal cu motorul oprit atunci cel mai probabil este ambreiajul

De asemena verifica daca ai ulei in cutie

Concluzia este ca trebuie schimbat kit-ul de ambreaj.Este normal sa-l schimb la 42k? Unde pot gasi la un pret decent kit oem +manopera service?

Merci,

Concluzia este ca trebuie schimbat kit-ul de ambreaj.Este normal sa-l schimb la 42k? Unde pot gasi la un pret decent kit oem +manopera service?

Merci,

Concluzia este ca trebuie schimbat kit-ul de ambreaj.Este normal sa-l schimb la 42k? Unde pot gasi la un pret decent kit-ul oem +manopera service?

Merci,

Ce model de BMW ai defapt si cat de sigur esti ca are doar 42k? Ai cumparat-o de noua? Daca motorul are cuplu mare si eventual masina a fost condusa de o persoana mai neexperimentata atunci da, se poate strica in 42k, defapt daca iti pui mintea cu el in 10k il faci praf

Manopera la service sa te astepti undeva la maxim 450 Ron pentru schimbul de ambreiaj

(am fost saptamana aceasta la serviceautomobile.ro cu masina unui prieten si 450 ron a costat schimbul de ambreiaj, nu mai are rost sa spun ca am fost foarte multumit de modul cum am fost tratat si de cum a lucrat mecanicul)

Kit-ul de ambreiaj nu trebuie neaprat cumparat de la Bavaria, poti lua un Sachs sau Luk, ambele fiind foarte bune. Sfatul meu ar fi totusi sa nu cumperi nimic pana nu iti demonteaza cutia sa poti vedea clar daca ambreiajul este defect sau nu. Eu am avut proasta surpriza sa constat ca si volanta era defecta si a trebuit cumparata de asemenea. Acum dupa ce au fost schimbate si volanta si kit-ul de ambreiaj s-a ameliorat problema dar nu a disparut de tot asta insemnand ca trebuiesc schimbate si sincroanele la treapta I si II. Deci daca tot demontezi cutia sa iei in considerare si schimbarea sincroanelor asta ca sa nu mai fie nevoie sa dai jos cutia si alta data.

PS: sa te pregatesti psihologic la o gaura financiara destul de mare :nea: In cazul meu manopera a fost cea mai mica suma, in total a costat 49 mil volanta + kit + manopera si mai trebuie inca 10 mil data viitoare pentru sincroane.

Salut,

Am un 116 i din 2007 luat de la automobile bavaria(baneasa) la 9000 k deci inclin sa cred ca masina are km reali.dupa cum ai observat sunt total lipsit de experienta in ale mecanicii auto iar sfaturile in domeniu sunt binevenite.sper sa fie doar ambreajul cu probleme si le voi face(la sf lunii) o vizita celor dela serviceautomobile.

o zi placuta!