Jump to content

[Vand] Interfata diagnoza BMW INPA+ DIS v44

Recommended Posts

Interfata diagnoza BMW INPA + DIS v44

Modele suportate:

BMW 1 Series E87

BMW 3 Series E46 E83 E90

BMW 5 Series E39 E60 E61

BMW 6 Series E63 E64

BMW 7 Series E38 E65 E66

BMW X Series E53

BMW Z Series E85 E52

In pachet veti avea:

Interfata INPA (USB) ,Softul INPA 5.02,EasyDis and GT1 v44

Asigur asistenta la instalarea programelor

Pret :200 RON

post-46407-0-18941900-1299314866_thumb.jpg

Edited by dragospv

la 200 de lei cu tot cu interfata tu cam de care crezi ca-s CD-urile? :geek:

oricum, e destul de fair pretul, pentru cine o foloseste cum trebuie, isi scoate banii intr-o zi-doua...

Edited by Rhaziel

Softurile alea sunt pe cd-uri originale sau luate de pe torrent? :twitch:

softurile originale(dis,sss) nu merg cu interfata de inpa fara a fi crack-uite :)

@edit:nu inteleg de ce nu ofera versiunea 57 a dis-ului,ci doar v44...sunt la fel de simplu de instalat...sau daca peste v44 baga v57 nu mai merge codingul :))

Edited by severus_phantom

@theblackskin : Tu il ajuti dezinteresat sau @dragospv - initiatorul topicului este de fapt clona ta? Ca asa pare a sta treaba ...

LE : E clar, e clona, ti-ai modificat postul din "te ajut eu prin TeamViewer" in "se instaleaza prin TeamViewer".

@theblackskin : Tu il ajuti dezinteresat sau @dragospv - initiatorul topicului este de fapt clona ta? Ca asa pare a sta treaba ...

LE : E clar, e clona, ti-ai modificat postul din "te ajut eu prin team viewer" in "se instaleaza prin TeamViewer"

il ajut ,este prieten cu mine,este vre-o problema?

Edited by dragospv

il ajut ,este prieten cu mine,este vre-o problema?

Da, e o problema, te-ai incurcat in clone. Ai uitat chiar si care pe care ajuta.

@theblackskin te ajuta pe tine, nu tu pe el :) . Se mai intampla sa te incurci cand postezi de pe 2 conturi, asta e.

Sunteti un cuplu beton, va stiti unul altuia parolele, va completati, dati raspunsuri unul in numele altuia.

Daca tot veni ora destainuirilor, va spun si eu un secret : va stiu IP-ul si este unul si acelasi :) .

Pacat ca pretul era bun, chiar nu inteleg ce ti-a trebuit clona :unsure:

LE : Am vazut, ai prea multe topicuri la MP si te-ai gandit sa ocolesti regula cu ajutorul unei clone.

Edited by paul

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.