Jump to content

[Vand] BMW 325i,200cp

bgv

Recommended Posts

2001,ABS,4 geamuri electrice, oglinzi electrice, clima, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, computer bord, antifurt, xenon, pilot automat, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, carte service,jante 17

PRET : 5200 EUR

TEL: 0760106999

post-19921-0-13973700-1299341057_thumb.jpg

post-19921-0-57495600-1299341065_thumb.jpg

post-19921-0-39617500-1299341077_thumb.jpg

post-19921-0-98122400-1299341084_thumb.jpg

post-19921-0-27192900-1299341093_thumb.jpg

Edited by bgv

Tanga ? Nu cunosc termenul, probabil te caracterizeaza din moment ce-l folosesti.

Nu te intinde.

te luminez eu, stiu din povestile lui bunica: te jeneaza daca i ridici prea sus :))) (nu era cazul sa i ridici tinand cont ca omu a facut o oferta)

Revenind la topic, cam cat te duc taxele pe bulgaria la masina asta?Merci

Edited by saplacan

pe bulgaria 5000 bai sunteti cu capu? este un E39 pe romanica din 2000 full la 5000 E tot aci" pe forum, cred ca 3500 este prea mult oferit de p_automania...sau poate p_automania e cu capu sa ma scuze moderatorii...plm...

pe bulgaria 5000 bai sunteti cu capu? este un E39 pe romanica din 2000 full la 5000 E tot aci" pe forum, cred ca 3500 este prea mult oferit de p_automania...sau poate p_automania e cu capu sa ma scuze moderatorii...plm...

Cred ca e cu capu' altu'? Tu vrei 325i E46 la pret de Super Nova? Eventual sa o dea cu lumanare si "bogdaproste"! :frantics:

Edited by Bobo1987

Si de ce ma rog ar trebui s-o inmatriculeze pe Romania?

d c ma rog iti trebuie bmw cu motor mare daca nu ti permiti nici macar sa-l inmatriculezi?....seamana cu "fabula" romanului care are bani de casa, dar isi cumpara masina "bengoasa" sa-l vada lumea, continuand sa stea in chirie...

d c ma rog iti trebuie bmw cu motor mare daca nu ti permiti nici macar sa-l inmatriculezi?....seamana cu "fabula" romanului care are bani de casa, dar isi cumpara masina "bengoasa" sa-l vada lumea, continuand sa stea in chirie...

Tu asa vezi problema? Cam simplist, fara suparare. Da' de ce sa platesc niste impozite, taxe nesimtite si o taxa de inmatriculare care nu este altceva decat o hotie la drumu' mare?

Tu asa vezi problema? Cam simplist, fara suparare. Da' de ce sa platesc niste impozite, taxe nesimtite si o taxa de inmatriculare care nu este altceva decat o hotie la drumu' mare?

ca sa stie toata lumea ca esti stramtorat la buzunar si ca faci compromisuri...pe cei cu masini vechi sau alte marci mai inferioare ii inteleg

@quze tu crezi ca asta e afacere mai nou, sa ti inmatriculezi masina pe BG?...

Darius, dar tu crezi ca e vreo afacere daca iti permiti un euro3 si esti "constrans" sa cauti printre cazanele de la noi ?

excluzand masina din topicul asta care chiar arata bine...eu numai cazane am vazut cu numere de bulgari, asta e prima exceptie...eu am facut strict referire la mine, daca voi considerati ca e asa buna afacere, facetii o oferta la colegu!

cu stima