Jump to content

Concluzii accident Antiaeriana

Sedan

Recommended Posts

Postul original era prea lung si off in plus pus lacatul pus...s-ar putea sa se fi scris despre cauza accidentului dar nu-i bai mai scriu o data despre ce se zice ca a fost principala cauza: alcoolul.

Tragedia a fost provocată de Gheorghe Ionuţ , din Bucureşti, care conducea BMW-ul Seria 5 luat cu împrumut de la un prieten, pe Şos. Antiaeriană dinspre Calea 13 Septembrie către Şos. Alexandriei. Ionut Gheorghe, autorul accidentului a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Surse din cadrul Politiei Rutiere au declarat pentru Jurnalul National ca acesta era beat in momentul producerii tragediei, avand o alcolemie de 1,8.

Când a ajuns în apropierea imobilului cu numărul 12, Gheorghe Ionuţ nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, intrând în coliziune cu un autoturism marca Peugeot condus de N. Marian, în vârstă de 37 de ani, care circula în aceeaşi direcţie de mers. După producerea accidentului, BMW-ul a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu Loganul condus de Gabriel Banu. Din impact acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autovehicul marca Citroen, pe care l-a împins într-un autoturism Ford (aceste două autovehicule din urmă erau parcate). Conducătorul auto N. Marian a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Lui Gheorghe Ionuţ i s-au recoltat probe biologice la spital în vederea stabiliriii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii acestui accident rutier.

- “Nu se poate, uite ce mi-a făcut. Cum a ajuns maşina mea?”

a strigat proprietarul BMW-ului când acesta şi-a văzut maşina distrusă de amicul căruia i-o împrumutase :hyper:

http://www.jurnalul.ro/usr/thumbs//imagini/2011/02/10/thumb_640_x_480/151203-a.mortal-antiaeriana-10.02.2011.jpg

http://www.jurnalul.ro/usr/thumbs//imagini/2011/02/10/thumb_640_x_480/151205-c.mortal-antiaeriana-10.02.2011.jpg

http://www.jurnalul.ro/usr/thumbs//imagini/2011/02/10/thumb_640_x_480/151204-b.mortal-antiaeriana-10.02.2011.jpg

http://www.jurnalul.ro/usr/thumbs//imagini/2011/02/10/thumb_640_x_480/151206-d.mortal-antiaeriana-10.02.2011.jpg

Edited by Sedan

Pacat de cei doi soti decedati din Logan.

Iar reporterul la stirea de pe Pro TV a pus intrebarea magica: „autoturismul scump, BMW?”

de parca masina a fost de vina ... mentalitate de balta, pana sa mai evoluam si noi ceva ne mai trebuiesc zeci de accidente si mii de explicati poate poate ne schimbam si noi conceptiile ... vb cantecului ..." vreau o tara ca afara .... " ..

Cati nenorociti in tara asta! Ma refer la avocat... <_<

lol , da vroia sa-i faca ceva rau ,.... Daca-i scadea alcoolemia pe gratis era vazut ca bunul samaritean :pirate:

oare cine l-a turnat!

Edited by Myx

lol , da vroia sa-i faca ceva rau ,.... Daca-i scadea alcoolemia pe gratis era vazut ca bunul samaritean :pirate:

oare cine l-a turnat!

Bunul samaritean? Cine, avocatul?! :hyper: Este un gunoi ordinar avid dupa bani!

Ideea e ca din vina completa a soferului ala au murit 2 oameni nevinovati. O familie a fost distrusa!

Cum sa te oferi tu ca avocat sau oricine altcineva sa obstructionezi actul de justitie pe cele mai ilegale cai, pentru a scapa un ordinar de pedeapsa pentru moartea a 2 oameni?

Tu daca ai face treaba asta, ai mai putea sa pui capul pe perna linistit noaptea? :huh:

Pacat de cei doi soti decedati din Logan.

Iar reporterul la stirea de pe Pro TV a pus intrebarea magica: „autoturismul scump, BMW?”

Da, vorba ta, asta era "relevant" pentru reporter, ca masina care rula cu viteza mare era "masina scumpa, BMW-ul"... :logik:

"(..) Cea mai mare viteza a avut.. 120 la ora! (..)" spune baba cu radar pe retina =))

Concluzia cred ca era clara de la inceput.. Ce conta mai mult erau masurile care le-ar putea lua autoritatile pentru a reduce riscul intamplarii unor astfel de evenimente pe viitor.

• Like 1

"(..) Cea mai mare viteza a avut.. 120 la ora! (..)" spune baba cu radar pe retina =))

Da, la asta ma gandeam si eu... De unde stia dansa ca "masina scumpa" avea 120 la ora, domn'le ? :popcorn:

Mda, asta conteaza cel mai mult: ce a spus baba aia. :wacko:

Eu cred ca la cum aratau masinile alea, BMW-ul nu avea mai mult de 50 de km/h... Probabil ca cel cu Loganul a reusit sa ajunga pe capota Citroen-ului ala pentru ca a dat cu spatele prea tare...

Nu inteleg de ce o fi BMW-ul atat de avariat... Probabil s-a lovit de un curent de aer cald care batea dinspre Nordul Africii, anuntand venirea primaverii in curand... :scratchhead:

Edited by Bobo1987
  • Like 1

Nu inteleg de ce o fi BMW-ul atat de avariat... Probabil s-a lovit de un curent de aer cald care batea dinspre Nordul Africii, anuntand venirea primaverii in curand... :scratchhead:

Sau... sau... "s-a declansat o extorsiune a unui degajament al unei constructii" si l-a avariat... :popcorn:

Eu nu cred in simularea lor de pe calculici , e60-ul a intrat frontal in logan , daca ar fi fost asa cum arata acolo , pai si cel din 107 era mort acum la cum arata logan-ul .

Cel mai tare mi se pare reconstituirea pe care au facut-o.

Deci: BMW-ul loveşte în spate un Peugeout 107. Acesta derapează şi loveşte cu partea stânga spate un Logan.

Loganul este aruncat peste două maşini din parcare :no: .

Cine poate să creadă ce spun idioţii ăştia?

Cât de tare să fie buburuza aia de Peugeout, să nu se destrame la aşa impact?:super:

Idioţii nici măcar nu ştiu cum s-a întâmplat accidentul.

Edited by blogeranonim

Bunul samaritean? Cine, avocatul?! :hyper: Este un gunoi ordinar avid dupa bani!

Ideea e ca din vina completa a soferului ala au murit 2 oameni nevinovati. O familie a fost distrusa!

Cum sa te oferi tu ca avocat sau oricine altcineva sa obstructionezi actul de justitie pe cele mai ilegale cai, pentru a scapa un ordinar de pedeapsa pentru moartea a 2 oameni?

Tu daca ai face treaba asta, ai mai putea sa pui capul pe perna linistit noaptea? :huh:

LOL. "Sa tesem frumos". (pentru cei mai tineri era un joc in care impleteai covoare de hartie colorata).

Bobo, sigur nu esti clona vreunui user cu state vechi pe forum?

LOL. "Sa tesem frumos". (pentru cei mai tineri era un joc in care impleteai covoare de hartie colorata).

Bobo, sigur nu esti clona vreunui user cu state vechi pe forum?

:rolleyes: Daaa, imi aduc aminte de jocul ala, insa uneori ma cam enerva ca nu aveam prea multa rabdare cu el...

Haidi puii mei, Radio ZU iti da banii, pac, pac! :frantics:

Acum sunt clona a unui user cu state vechi? :banghead: Rand pe rand am fost cate cineva...

Acum ce te-a mai facut sa crezi asta?

Eu nu am avut jocul asta. Nu l-o fi avut nici Bobo, mai stii...

Sunt curios care e parerea lui despre doctori, popi, politisti, etc...

Bre Bobo, toti oaminii pe lumea asta, indiferent de meseria care o au, tot cum i-a facut geneza sunt. Mai sunt si OAMENI intre oameni.

E naspa rau sa generalizezi si sa arunci pe toti aceasi molima. Fiecare padure e cu uscaturile ei.

Aaa, acum mi-am dat seama ce ati inteles atat tu, cat si ihearto, din postul ala al meu la care mi-a dat reply ihearto. :pinch:

Eu nu am generalizat prin postul ala, nu ma refeream la profesia de avocat in general cand am zis ca: "Cine, avocatul?! Este un gunoi ordinar avid dupa bani" sau cand am zis: "Cati nenorociti in tara asta! Ma refer la avocat...". Ce-s nebun? :wacko:

Ma refeream strict la avocatul respectiv, adica la individul in cauza care a pretins banii aceia pentru a-i obtine soferului o alcoolemie mai mica la dosar si care intamplator avea meseria de avocat. Putea sa fie de orice alta profesie, tot un gunoi ordinar ramanea in opinia mea, daca in schimbul banilor sau a orice altceva, obstructiona actul de justitie prin cele mai ilegale moduri, oferind astfel favoruri unuia care a omorat 2 oameni.

D-aia am si spus cum sa te oferi tu ca avocat sau oricine altcineva sa faci treaba asta. Nu conta faptul ca ala era avocat.

Acum am inteles de ce a sarit ihearto ca ars. Nu, domnule ihearto, eu nu consider avocatul in general ca fiind nenorocit sau gunoi avid dupa bani. Eu ma refeream la avocatul ala cu pricina, nu la avocati in general. Nu clasific mase intregi de oameni in felul ala, doar pentru ca mai sunt si nemernici printre ei.

De, unde dai si unde crapa... :laugh:

Edited by Bobo1987

Nu, Bobo, n-ai inteles, drive era ironic. Ti-a spus Myx mai sus cum sta treaba, IN REALITATE. In rest... ce sa zic, tot ca Myx, cine dracu' l-o fi turnat, e cam cusuta cu ata alba povestea asta.

Auzi, dar tu, ca absolvent, spre ce meserie ai de gand sa te orientezi? E o curiozitate personala.