Jump to content

Concluzii accident Antiaeriana

Sedan

Recommended Posts

Lasa, Bobo, nu te mai pisici. Topicul este despre nenorociti care eludau legea band si conducand ori impiedicand actul dde justitie (LOL)

Plus ca, recunosc, mi-e si teama. Maine poimaine ajungi prim ministru si pe unde mai scot camasa!?

Iar se deviaza discutia.........

S-a gindit cineva daca nu cumva ala cu buburuza dormea pe banda doi si cel cu bmw a venit din spate si nu a realizat ca cel din fata trage un pui de somn si nu vrea sa fie deranjat ??

Unul somnoros altul trotilat uite ceea ramas in urma lor mormane de fiare plus doua victime colaterale.

Admitule, ai inlaturat orice dubiu... :lol2: Dormea ala cu Peugeotul si ce a zis cel din BMW, hai sa-l trezesc putin! Nu cumva dormea ala din BMW ca nu a respectat nici macar distanta regulamentara de autovehiculul din fata? Nu stiu, zic si eu... :unsure:

Intr-adevar, ala cu Peugeotul, care cel mai probabil circula cu viteza regulamentara, este de vina... Bizon adormit, ce sa-i faci!?

P.S: Ia intra pe topicul E60 vs Dacia 1310 si vezi ce se intampla cand circuli cu suta prin oras. Chiar si circuland pe banda ta si nepierzand controlul volanului, tot poti face niste grozavii de nedescris, pentru care legal, nu te incrimineaza decat ca ai circulat mai repede decat trebuia, insa toata lumea iti va sari-n cap.

Unde mai pui, ca apoi, inclusiv toti lupii moralisti si ipocriti, care iti sustineau blazonul nu demult, acum se trag pe posterior si s-au schimbat la 180 de grade cu privire la viteza cu care ar trebui sa se circule prin oras. :sick:

Acum o blameaza, dom'le... Ia vezi cum faci si tu la fel! :wink:

Edited by Bobo1987

Bombonel te simti cu musca pa caciula,am crezut ca ai inteles ca nu este treaba ta cu cit,cum merg restul participantilor la trafic.

Am facut doar un scenariu nu ii tin partea soferului cu bmw dar daca asa ar fi realitatea vinovatul moral ar fi cel din peugeot.

Iar despre tine bombonel ramai asa cum esti

Bombonel te simti cu musca pa caciula,am crezut ca ai inteles ca nu este treaba ta cu cit,cum merg restul participantilor la trafic.

Am facut doar un scenariu nu ii tin partea soferului cu bmw dar daca asa ar fi realitatea vinovatul moral ar fi cel din peugeot.

Iar despre tine bombonel ramai asa cum esti

Nu este problema mea, dar daca intre timp ai mai invatat limba romana, arunca un ochi pe topicul de care ti-am zis sa vezi ce face viteza si de ce ar trebui sa ne priveasca pe toti cand unii nu tin cont de regulile de circulatie!

Normal ca vinovatul este cel din Peugeot, eventual vinovat este si cel din Logan, daca nu i-au facut loc berbecului. Trebuia sa-i lase toata soseaua libera... As fi curios pe cine vezi cel mai vinovat din producerea accidentului ala din Targoviste... :rolleyes:

Stiam ca apelativul "bombonel" e marca inregistrata a unui fost prim-ministru :rolleyes:

Da', care? :unsure: Eu nu stiu d-astea...