Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

[Vand] jante AC Schnitzer

Recommended Posts

vand jante AC Schnitzer pe 18, ET 35 , J 8.. Jantele sunt impecabile, pret 650 euro

predare personala in jud Cluj. fan curier transpot inclus

Edited by paul
atasamente prea mari sterse.

replicile sunt pe clasa de calitate daca nu stii.eu am dat mult pe ele ,Brandex aduce pe 850 ,

Ai scris ca le-ai luat la 650, deci..... Si, sa intelegem ca sunt mult mai slabe calitativ decat cele ale lui Brandex? :cry:

Bafta!

Ai scris ca le-ai luat la 650, deci..... Si, sa intelegem ca sunt mult mai slabe calitativ decat cele ale lui Brandex? :cry:

Bafta!

vad ca nu ne intelegem..le vand cu 650 am scris ca am dat mai mult pe ele , asta insemnand mai mult de 650, nu inteleg de ce atat teorie in jurul pretului, asta este pretul de vanzare

fara suparare esti pe un forum si oricine are dreptul sa comenteze pretul,calitatea etc,daca nu vrei astfel de comentarii postezi anuntul pe site-uri dedicate si nu mai ai comentarii :thumbsup:

da ai dreptate, comenteaza linistit..fiecare stie ce vinde si ce cumpara

Tu ai scris pretul cu care le-ai cumparat! Si, dupa ce ai facut un topic si te-ai "sfatuit" cu toti daca e bine sa le cumperi, acum ....le vinzi!!!

Poate au probleme, pt ca nimeni nu vinde a doua zi dupa ce e comandat, asteptat si platit un produs! E limpede ca esti nemultumit de produs!

Nu tu ai scris aici?

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/96819-dilema-jante-ac-schnitzer/

Tu ai scris pretul cu care le-ai cumparat! Si, dupa ce ai facut un topic si te-ai "sfatuit" cu toti daca e bine sa le cumperi, acum ....le vinzi!!!

Poate au probleme, pt ca nimeni nu vinde a doua zi dupa ce e comandat, asteptat si platit un produs! E limpede ca esti nemultumit de produs!

Nu tu ai scris aici?

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/96819-dilema-jante-ac-schnitzer/

te bate gandul mult?..le vand pt ca vreau pe 19,jantele sunt superbe nu au nici cea mai mica problema..si nu le vand a 2 zi..si chiar daca le vand chiar si in a 2 zi nu cred ca e probplema ta..le vand cand vreau

vad ca ignori orice warning, cu privire la incalcarea regulamentului.

iti reamintesc :

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.