Jump to content

BMW DIS V39

lazarfl76

Recommended Posts

s-a chinuit sa il faca sa mearga si cu al meu (capul galben) dar nu vrea....spunea ca poate e mai noua interfata si nu o vede DIS v44 ( pe care-l am eu).

gt1(capul galben) merge si cu dis v39, deci merge neaparat si cu v44,asa cum merge si cu v57(ultima versiune de diagnoza).

Problema e din setarile vmware si ale dis-ului....odata facute corect aceste setari i-ti va merge orice versiune a dis-ului cu capul galben....si reciproca e adevarata:nefacand corect aceste setari,capul galben nu se va putea conecta la dis(indiferent de ce versiune ai)...bafta maxima

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vreau o recomandare despre ce versiune sa caut si interfata compatibila...

multumesc tuturor celor ce si-au aratat interesul si m-au ajutat pana acum...

Ti-am mai spus ca nu-l poti conecta, dar este o experienta si asta..:twitch:

Ai mai sus link sa iei versiunea V55. Iei torrentul si il dai jos de acolo(intai v53 si apoi faci upgrade la v55)

Edited by DanS

Uitasem..O interfata INPA este ceea ce cred eu ca-ti foloseste

Pentru a configura EDIC-ul ( adica capul galben )sa merarga cu DIS-ul trebuie sa faci urmatorii pasi ( eu am si EDIC si DIS in VMWARE si merge brici):

1.Pui ip fix pe placa de retea a laptop-ului 192.168.68.99

2.In masina virtuala setezi placa de retea pe bridge.

3.In DIS cand esti in interfata GUI dai Ctrl + Alt + F1 ca sa intri in cosola sa verifici daca DIS-ul are ip-ul 192.168.68.30 ( te login-ezi cu user:root si parola: password si dai comanda ifconfig -a iar acolo la interfata net1 trebuie sa vezi ip-ul ( cu Ctrl + Alt + F2 ajungi inapoi in GUI).

4.Din windows-ul tau real dai ping 192.168.68.30 ( ca sa vezi daca comunica cu DIS-ul)

5.Daca ai reply la pasul 4 atunci legi interfata la masina siconectezi cablul acela de retea la laptop.

6.In DIS mergi la diagnosis=>services=>Setting up a connection si acolo in casuta din stanga trebuie sa vezi interfata si dai connecting,dupa ce s-a conectat cu head-ul dai click pe sageata verge din stanga jos si gata,alegi masina,modelul si incepe diagnoza..

Numai bine!

Dintre zecile de anunturi cu interfete INPA de vanzare,de pe net,am gasit unul despre care indraznesc sa va solicit parerea.

1.BMW INPA 5.02 (real ignision- fara programare cheie) + adaptor 20 pini = 180 lei

2. BMW INPA 5.02 (real ignision- cu programare cheie, deocamdata numai pentru masini cu mufa OBD II)- fara adaptor 20 pini = 160 lei

Care e diferenta concreta intre ele si cum as putea sa recunosc o interfata inpa dedicata de un vag com 409 modificat?

va multumesc.

Considerati ca este vreuna din ele care sa merite cumparata,la banii astia?

...sau poate este altcineva care ma poate ajuta cu o interfata inpa dedicata,cu real ignition,eventual si cu adaptor la 20 pini,la un pret mai bun.

stima.

• 3 weeks later...

VA SALUT.

STIE CINEVA CE INTERFATA INPA IMI TREBUIE PENTRU A FACE DIAGNOZA SI CODING PE UN E39 525TDS FABRICAT IN 1999?AM NEVOIE DE INTERFATA CARE SUPORTA PROTOCOLUL ADS SAU K-LINE?

VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNS!

VA SALUT.

NU SUNT UN MARE CUNOSCATOR IN DOMENIU DAR SUNT CONVINS CA INTELEGETI INTREBARILE,CHIAR DACA E POSIBIL SA LE FI FORMULAT GRESIT!

STIE CINEVA CE INTERFATA INPA IMI TREBUIE PENTRU A FACE DIAGNOZA SI CODING PE UN E39 525TDS FABRICAT IN 1999?AM NEVOIE DE INTERFATA CARE SUPORTA PROTOCOLUL ADS SAU K-LINE?

VA SALUT.

NU SUNT UN MARE CUNOSCATOR IN DOMENIU DAR SUNT CONVINS CA INTELEGETI INTREBARILE,CHIAR DACA E POSIBIL SA LE FI FORMULAT GRESIT!