Jump to content

e60 vs 1310

DSF

Recommended Posts

Da, popa baut, ghiaurul pe anteaeriana baut. Popa cu viteza, ghiaurul cu viteza. Crapa aia in Bucuresti, crapa si astia la Targoviste. Popa jmecher, ca nu conducea el.

Insa stabileste Bobo pe forum ca Dacia nu a acordat prioritate, ca era damb, si ca popa se stergea la fund cu hartie mai buna, deci nu merita parnaie, ghiaurul da.

Bobo este un deontolog.

Noi, desi stim proverbe, printre care si ala cu o cheatra aruncata-n apa, ne enervam.

Oana Zavoranu e urata, nu-i asa?

Da, chiar starnesti valuri circulare! :poke:

Popa baut cu alcoolemie de 0,4, ghiaurul, cum ii spui tu, cu o alcoolemie de 1,8. Detaliu insignifiant. Jura-te ca nu ai condus niciodata la putin timp dupa ce ai baut o bere! La cum spui ca-ti place distractia, nu-mi spune ca-ti luai si nevasta sa te aduca de prin cluburi si pe tine si masina... 8)

Popa cu viteza, ghiaurul cu viteza, nu conteaza intensitatea traficului. Jura-te ca plimbandu-ti batranul trup cu Cayenne-ul prin Galati sau prin orice alta localitate, nu ai depasit niciodata cu mult 50 de km/h! 8)

Crapa aia din Bucuresti, crapa, si aici adaug eu, chiar mai multi in Targoviste. Dar ce rost mai are sa mentionam ca accidentul din Bucuresti s-a produs exclusiv din vina soferului BMW-ului, a "ghiaurului", care, pe langa faptul ca era la volan manga cu alcoolemie care ea singura, la un control de rutina, ii asigura un dosar penal si eventual, intr-un caz extrem si ceva puscarie, nu pastreaza distanta regulamentara fata de cel din fata, pe care il loveste in spate, il arunca in decor, dupa care pierde controlul volanului, intra pe contrasens si ii loveste frontal p-aia, omorandu-i.

Nici nu mai conteaza ca popa a intrat in ala, aflandu-se pe banda lui de mers, intrucat cel din Dacie nu i-a acordat prioritate si i-a taiat calea. Astea sunt detalii, detali... :getlost:

In cazul de la Bucuresti, erati in stare sa-i diminuati vina aluia din BMW si pentru ca nu purtau pasagerii din Dacie centurile, la asta, de cand ati auzit ca l-am cunoscut, l-ati executat direct, fara sa luati in calcul nimic, nici macar faptul ca nu el a produs accidentul, ci vina ii apartine strict prin prisma vitezei excesive de dobitoc, viteza pe care, de altfel, o sustineati mai zilele trecute. Oricine se poate convinge dand un scan la topicul cu Antiaeriana. :getlost:

ihearto, daca asta poti, atunci fa valuri in continuare! Cat mai circulare, cat mai circulare... :console:

Edited by Bobo1987

Trebuie sa fii cel putin nebun sa treci calea aia ferata cu 150 km/h. Nici cel cu bmw nu avea vizibilitate peste calea ferata si nici cel cu Dacia pt ca e ca in varf de deal. Deasemenea e vai mama ei de cale ferata. In general toata lumea incetineste la greu cand trece pe acolo. Eu nu pt sa imi dau seama cum a ajuns ala cu Bmw sa mearga cu viteza aia cand e o trecere f uzitata chiar si noaptea pe acolo si masini parcate pe dreapta. Parerea mea, cunoscand zona, e ca cel cu Bmw a fost super inconstient sa mearga pe acolo cu viteza aia.

Nu este dubla masura, dar nu mi se pare corect sa nu luam in calcul absolut toate imprejurarile in care s-a petrecut evenimentul. Uiat-te, te rog la stire si zi-mi daca ti se par normale exagerarile si manipularea presei: "beat" la 0,4, "bolid ucigas", nu se pomeneste nimic de faptul ca accidentul a fost provocat din culpa preotului mort care nu a acordat prioritate de dreapta, dau doar secventele in care isi iese din fire cand il hartuiesc jurnalistii, etc. Tie ti se pare normal? Doar pentru ca sustin ca presa manipuleaza si dezinformeaza, inseamna ca am dubla masura?

P.S: Asa ca ai grija si tu sustinator al celor care merg cu viteza prin oras! Ia aminte si ai grija sa nu, Doamne fereste, sa ajungi intr-o asemenea situatie. Uite la ce duce viteza, mai ales prin oras... Nu te mai erijezi in purtatorul de cuvant al vitezomanilor din oras, acum ii blamezi? Pai cand esti fals?

Cu ocazia celuilalt accident ai considerat cĂŁ era un prilej bun de a aruncĂŁ vinovĂŁĂžia pe toĂži posesorii de BMW care negreÂşit conduc inconÂştient.

Cei de la Âştiri au fĂŁcut ceea ce fac de obicei, ĂŽnsĂŁ tu ai postat ĂŽntr-un mod abject.

OmoarĂŁ unul 3 oameni Âşi nu mai Âştii cum sĂŁ-l scoĂži nevinovat pentru cĂŁ-l cunoÂşti Âşi are 2 copii, deci e familist Âşi om serios.

Pune frânã, aberezi sinistru!

Nu-mi atrage tu mie atenÞia despre nimic, nu ai tu calitatea necesarã sã-mi dai mie sfaturi despre vitezã, Înainte ÎnvaÞã sã postezi Într-un mod obiectiv ºi decent, nu Într-un fel când e vorba de un om necunoscut ºi apoi Într-o manierã total opusã doar pentru cã-l cunoºti pe individ.

Dacã te-ai forÞa un pic sã gândeºti raÞional, Þi-ai da seama cã eu n-am spus niciodatã cã e normal sã mergi cu 150 km/h În oraº.

Da, nu sunt un dobitoc deontolog care se scandalizeazã pentru cã unii merg cu 80-90 km/h În oraº, acolo unde se poate, Însã de aici pânã la a spune cã dupã mine 150 km/h e o vitezã ok ºi sã te trezeºti tu sã-mi dai mie lecÞii e cale lungã.

Si unde l-am disculpat eu pentru faptul ca circula ca berbecul cu viteza prin oras?

Ceea ce am spus eu este ca nu era genul sa faca astfel de lucruri si totodata am incercat sa analizez problema in ansamblul ei, nu sa confund accidentul asta cu cel de pe Antiaeriana, pentru ca, dupa cum am mai spus, desi pentru unii par identice, sunt o gramada de elemente esentiale care le diferentiaza in vederea obtinerii unei corecte individualizari a pedepsei care i se cuvine preotului.

D-aici si pana la a-l scoate nevinovat este cale lunga. Daca te fortezi si tu putin sa gandesti rational, probabil ca ti-ai da seama de lucrul asta si de faptul ca nu incerc sa-l scot nevinovat. Dar bineinteles, ca de obicei, tu esti prea ocupat sa-mi atragi atentia, sa-mi dai mie lectii, arogandu-ti aceasta calitate nejustificat, si sa ma contrazici de dragul polemicii.

P.S.: Din surse judiciare iti spun ca nu avea 150 de km/h, ci aproximativ 100. Exact viteza aia care tie si altor cativa aplaudaci, nu vi se parea exagerata in oras, daca ai unde si cu ce... Poftim ca el a considera ca are unde si cu ce, dar s-a inselat amarnic si a facut-o de oaie, ramanand cu 3 oameni pe constiinta.

Asa ca, vorba ta, pune frana "moralitatii" ipocrite ca aberezi sinistru, ca tot este un laimotiv al posturilor tale.

Si ia de invat din greselile altora, ca nu este o rusine. Cica un om destept invata dein greselile altora. De ce te incapatanezi sa nu inveti din greselile altora? :unsure:

Edited by Bobo1987

Nu stau acum să caut posturile, însă i-ai tot căutat scuze.

E maşina de vină, el era om serios înainte.

E familist, are 2 copii, deci sigur e om serios.

Un singur moment de nebunie, în rest era un om mult prea serios şi care şi-a închinat viaţa Domnului. :sick: :sick: :sick: :sick:

Nu e vorba de o confuzie, e vorba de o comparaţie între două atitudini total diferite.

Pe primul nu-l cunoşteai, însă l-ai condamnat din start, o ştire din mass-media fiind suficientă pentru tine.

Pe al doilea îl cunoşti, aşa că aproape îl scoţi nevinovat deşi a omorât 3 oameni.

100 km/h nu e o viteză mare doar în anumite situaţii, acolo e clar că a fost. Dacă te consideri un om cu o inteligenţă măcar mediocră, nu mai încurca lucrurile astea.

100 km/h pe un drum drept, cu vizibilitate poate să nu fie o viteza atât de mare.

Pe de altă parte, 100 km/h când trebuie să treci peste calea ferată e o viteză enormă.

Tocmai tu vorbeşti de ipocrizie?

N-am cum să învăţ din greşeala lui pentru că eu nu sunt un preot dobitoc care conduce băut, n-am condus niciodată băut şi nu o voi face vreodată.

Edited by Ciupanezu

Nu stau acum sĂŁ caut posturile, ĂŽnsĂŁ i-ai tot cĂŁutat scuze.

E maÂşina de vinĂŁ, el era om serios ĂŽnainte.

Un singur moment de nebunie, ĂŽn rest era un om mult prea serios Âşi care Âşi-a ĂŽnchinat viaĂža Domnului. :sick: :sick: :sick: :sick:

Nu e vorba de o confuzie, e vorba de o comparaĂžie ĂŽntre douĂŁ atitudini total diferite.

Pe primul nu-l cunoÂşteai, ĂŽnsĂŁ l-ai condamnat din start, o Âştire din mass-media fiind suficientĂŁ pentru tine.

Pe al doilea Îl cunoºti, aºa cã aproape Îl scoÞi nevinovat deºi a omorât 3 oameni.

100 km/h nu e o vitezã mare doar În anumite situaÞii, acolo e clar cã a fost. Dacã te consideri un om cu o inteligenÞã mãcar mediocrã, nu mai Încurca lucrurile astea.

100 km/h pe un drum drept, cu vizibilitate poate sã nu fie o viteza atât de mare.

Pe de altã parte, 100 km/h când trebuie sã treci peste calea feratã e o vitezã enormã.

Tocmai tu vorbeÂşti de ipocrizie?

N-am cum sĂŁ ĂŽnvĂŁĂž din greÂşeala lui pentru cĂŁ eu nu sunt un preot dobitoc care conduce bĂŁut, n-am condus niciodatĂŁ bĂŁut Âşi nu o voi face vreodatĂŁ.

Daca dupa mintea ta, a lua in calcul absolut toate imprejurarile producerii accidentului inseamna ca incerc sa-l scot nevinovat si folosesc dubla masura, atunci, daca te consideri un om cu o inteligenta macar mediocra, desi iti garantez eu ca si cu una submediocra ai putea realiza cat de mult "aberezi sinistru", ca sa te citez.

E maÂşina de vinĂŁ, el era om serios ĂŽnainte.

Un singur moment de nebunie, ĂŽn rest era un om mult prea serios Âşi care Âşi-a ĂŽnchinat viaĂža Domnului.

Am spus eu ca doar pentru ca este familist si are 2 copii, SIGUR e om serios? Am pomenit eu ca si-a inchinat viata lui Dumnezeu si din acest motiv il consider un om mult prea serios? :blink: De treaba asta cu inchinatul vietii lui Dumnezeu, nici macar n-am pomenit eu. Altii spuneau ironic, dar ce sa memorezi tu, cititor printre randuri, care intelege tot printre randuri?

La cum imi pui cuvinte-n gura si incerci sa scoti ceea ce spun din context pentru a-ti pune tu opiniile-n valoare, nu ma mir ca citesti printre randuri. Si daca n-ai citi printre randuri, se vede ca de altceva nu esti capabil intr-o discutie.

Edited by Bobo1987

Guest poleposition

Toata discutia asta cu popa, imi aminteste de o intrebare auzita la Radio Erevan... bine si raspunsul e tare:

I: Ma apara prezervativul de retard mintal?

R: Deja e tardiv sa iti faci probleme.

Parerea mea e ca a fost pur si simplu un accident. Un cumul de factori nefavorabili. Ceasu rau, cum zicem noi romanii.

Nu s-au vazut unul pe altul si poc.

D-zeu sa-i odihneasca pe nefericitii care si-au incheiat conturile cu lumea asta.

A fost pur si simplu un accident, insa cumulul de factori nefavorabili, ambii soferi si l-au creat.

Cel din BMW circula cu o viteza de cel putin 2 ori mai mare decat cea admisa si cel mai probabil nu l-a vazut p-ala ca voia sa faca stanga din cauza ca il obstructiona putin acel damb cu cale ferata (scoasa din uz), cel din Dacie nu s-a asigurat cum a trebuit, pentru ca desi nu avea nici el o vizibilitate buna, macar putea sa auda motorul ambala la maximum, daca exagerarile presei chiar ar fi reale sau vedea ceva lumina etc., dambul ala, dupa cum spuneam, le-a obstructionat putin vederea si ceasul rau si aia a fost. Plus ca le-a mai trebuit si bautura la volan si aia a fost. Au scapat aia din masina mai rezistenta...

SĂŁ fii sĂŁnĂŁtos, n-am chef sĂŁ mai discut cu tine.

Multumesc la fel. Vezi sa nu te razgandesti mai tarziu sa-mi dai un raspuns. Nu de alta, dar nu uita regula tacerii! ;)

TOTAL OFFTOPIC - Acest post contine pareri personale legate de preoti/religie! Daca va simtiti ofensati de aceste subiecte va rog sa nu cititi!

Nu stiu cum se face ca toti preotii implicati in accidente sunt beti.. Mi-e o scarba fantastica de tot ce inseamna preoti si chiar biserica.. acest lucru nu are legatura cu faptul ca sunt ateu. Am un respect deosebit pt oamenii de orice credinta si sunt de parere ca fiecare are dreptul sa creada in simte el de cuviinta. Preotii astia sunt de o nesimtire iesita din comun.. ca sa nu mai vb ca o gramada sunt dereglati mintal.. Preoti implicati in cazuri care mai de care mai dubioase.. de la pedofilie la omor.. nu numai in romania.. pana si la vatican.

Desi sunt ateu convins (singurul din familia mea de altfel), nu am incercat si nu voi incerca niciodata sa "alterez" credinta unuia sau altuia. Sunt de parere ca religia nu face altceva decat sa manipuleze masele. Dar cum sa-i spun asta bunicii mele? I-ar veni rau sa auda asa ceva.. Ma rog.. am deviat destul de la subiect..

TOTAL OFFTOPIC - Acest post contine pareri personale legate de preoti/religie! Daca va simtiti ofensati de aceste subiecte va rog sa nu cititi!

Nu stiu cum se face ca toti preotii implicati in accidente sunt beti.. Mi-e o scarba fantastica de tot ce inseamna preoti si chiar biserica.. acest lucru nu are legatura cu faptul ca sunt ateu. Am un respect deosebit pt oamenii de orice credinta si sunt de parere ca fiecare are dreptul sa creada in simte el de cuviinta. Preotii astia sunt de o nesimtire iesita din comun.. ca sa nu mai vb ca o gramada sunt dereglati mintal.. Preoti implicati in cazuri care mai de care mai dubioase.. de la pedofilie la omor.. nu numai in romania.. pana si la vatican.

Desi sunt ateu convins (singurul din familia mea de altfel), nu am incercat si nu voi incerca niciodata sa "alterez" credinta unuia sau altuia. Sunt de parere ca religia nu face altceva decat sa manipuleze masele. Dar cum sa-i spun asta bunicii mele? I-ar veni rau sa auda asa ceva.. Ma rog.. am deviat destul de la subiect..

Pentru ca si in randul Bisericii intra multi neaveniti, care merg acolo doar pentru a avea o meserie si a face bani. Poate unii sunt mai atei decat tine...

Am o gramada de cunoscuti studenti sau absolventi de teologie, viitori preoti, pe care in ultima ipostaza pe care mi-as putea-o inchipui sa-i vad, este cea de preot.

Se intampla exact ce se intampla si-n politie, si-n magistratura, si-n avocatura, si-n medicina, etc. Uscaturi sunt peste tot...

Hai pa, nu te mai bĂŁga ĂŽn seamĂŁ cu mine.

Nu te-ai putut abtine... :no:

Edited by Bobo1987

Pana la urma s-ar putea sa fie culpa comuna, dacia ca nu s-a asigurat, bmw-ul rula cu viteza mare, daca mai erau si soferii beti atunci devine complicata situatia.

Din pacate toate aceste accidente cu BMW-uri , nu cred ca vor da de gandit vreunui sofer iresponsabil, poate doar celor care nu au BMW. In cele 3 accidente recente, BMW ca masina a cam iesit "invingatoare", in sensul ca soferii au scapat cu viata , unii chiar fara prea mari probleme in comparatie cu "macelul" din celelalte masini implicate in accidente.

Cand vezi soferi plecand acasa pe picioare dupa accidente grave la viteze peste suta, deja ca posesor de BMW incepi sa crezi ca mereu vei avea a-2-a sansa si asta in nici un caz nu contribuie la o conduita preventiva si la o atitudine prudenta la volan.

...inca o data se dovedeste ca marca ii tampeste pe multi. ca sa schimb totusi registrul tragic, as vrea sa spun ca din cate stiu eu e60 are 4 stele la impact frontal, lateral...nu stiu...oricum, se pare ca are un comportament foarte bun in caz de impact, mai mult decat te-ai astepta din ce spun cei de la euronCAP...in rest, recomand mare atentie tuturor (ma adresez indeosebi celor cu motoare mai mititele, care de multe ori se dovedesc mai teribilisti!...)

Guest poleposition

Mie imi place sa merg cu viteza si ii dau in goarna cat mai des posibil, pe unde pot.

Doar nu mi-am luat M6 sau alte masini de peste 400 de cai ca sa merg cu maxim 130.

Ia de aici Bobo :p

http://img29.imageshack.us/img29/1285/270cv.jpg

Guest poleposition

I-am dat s-o ia dracii, pacat ca nu am apucat sa-i scot limitarea s-o vad in 330 :(

Porcu nu e limitat in schimb :) fuge vreo 270 reali, deci probabil ca la 300 ajunge pe bord, n-am incercat inca insa.

Edited by poleposition