Jump to content

Neoane sub praguri

Sedan

Recommended Posts

E interzisĂŁ circulaĂžia pe drumuri publice cu lĂŁmpi neomologate

Art. 75. Este interzisa montarea la autovehicule, remorci sau semiremorci a altor lumini, a luminilor de alta culoare decat cele omologate, ori de alta intensitate decat cea prevazuta prin constructie.

În primul rând e ilegal. În al doilea rând nu intra în grupul cocalarilor care-ºi împodobesc maºina ca de Crãciun <_>

Ăn primul rând e ilegal. Ăn al doilea rând nu intra ĂŽn grupul cocalarilor care-Âşi ĂŽmpodobesc maÂşina ca de CrĂŁciun <_<

...si-n al treilea rand sarbatorile de iarna s-au dus, poate niste oua de pasti pe la roti :frantics:

Am vazut ca s-a pus anunt pentru recrutare moderatori. Sa vedem daca noul mod va sti cum sa se ocupe de off topic (cut).Sunt multi, mult prea multi care doar se baga in seama pe forum.

Scuze, dar asta e realitatea.

On:

Nu e voie. Motivul ĂŽl ai mai sus. E prevĂŁzut ĂŽn codul rutier.

Off:

Cu timpul, vei observa cĂŁ, pe acest forum, majoritatea este ĂŽmpotriva luminiĂželor, neoanelor, stroboscoapelor, cd-ului la retrovizoare, emblemei M pusĂŁ pe orice maÂşinĂŁ care nu e //M, vinyl-urilor, etc.

Eu aº zice sã-Þi pãstrezi maºina cât mai clean..

E totusi un forum de tuning nu unul de etica ...sa ramanem in temã..imi pare rau

man dar primul pas e tips ala cu luminite .Si mai sunt niste suporti nr care se aprind cu BMW cand pui frana . Am vazut la unul cu Opel , m-a pocnit invidia instant

Am vazut ca s-a pus anunt pentru recrutare moderatori. Sa vedem daca noul mod va sti cum sa se ocupe de off topic (cut).Sunt multi, mult prea multi care doar se baga in seama pe forum.

Scuze, dar asta e realitatea.

Nu sări calul!

Ţi-am explicat clar că nu e voie!

Ţi-am dat şi articol din lege!

Ţi-am mai sugerat şi prietenos să nu-ţi tărăneşti maşina.

E totusi un forum de tuning nu unul de etica ...sa ramanem in temã..imi pare rau

Să ştii că ne pasă! Nu încurajăm lucrurile ilegale şi nici nu îndrumăm spre căi greşite.

Deci totul e clar.

NU E VOIE CU NEOANE

closed

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.