Jump to content

probleme ambreiaj

Recommended Posts

de cateva zile la schimbarea vitezei simt cum agata putin, si se aude un zgomot metalic sub masina.

unii spun ca e ambreiajul , altii placa ...

un prieten mi-a zis sa verific daca mai am ulei in cutie sau daca am aer in instalatie.

marti ma duc la service, dar pana atunci ma descarc si eu...

e posibil sa se duca ambreiajul la 80000 km?

de cateva zile la schimbarea vitezei simt cum agata putin, si se aude un zgomot metalic sub masina.

unii spun ca e ambreiajul , altii placa ...

un prieten mi-a zis sa verific daca mai am ulei in cutie sau daca am aer in instalatie.

marti ma duc la service, dar pana atunci ma descarc si eu...

e posibil sa se duca ambreiajul la 80000 km?

141493[/snapback]

Depinde cum a fost folosit... Daca ai mers sportiv se poate duce si la 50.000 km...

Ce inseamna ptr tine "agata putin"? Ce senzatie ai exact?

hm... zgomit metalic se aude si la mine sub masina cand schimb vitezele si merg incet, in special in marsarier. e ca si cum ai lovi 2 bucatele de fier intre ele, ca un clinchet si se aude o singura data...

masina are 90 000 km si nu par sa fie probleme la ambreiaj, cu clinchetul asta am luat masina si nu m-am gandit pana acum ce-o fi... o fi normal?

hm... zgomit metalic se aude si la mine sub masina cand schimb vitezele si merg incet, in special in marsarier. e ca si cum ai lovi 2 bucatele de fier intre ele, ca un clinchet si se aude o singura data...

masina are 90 000 km si nu par sa fie probleme la ambreiaj, cu clinchetul asta am luat masina si nu m-am gandit pana acum ce-o fi... o fi normal?

141502[/snapback]

la mine se aude la vitezele 1 si 2

incearca sa mergi cu viteza 2 si apasa ambreiajul usor si ridica-l

la mine se aude de fiecare data zgomotul respectiv cand procedez astfel.

aaaa, la voi unde tine ambreiajul, ca la mine tine sus. un mecanic mi-a zis ca e prea strans si din cauza asta ar "agata", dar ce sa mai slabesti....si nici nu cred ca se poate , fiind hidraulic

la mine se aude la vitezele 1 si 2

incearca sa mergi cu viteza 2 si apasa ambreiajul usor si ridica-l

la mine se aude de fiecare data zgomotul respectiv cand procedez astfel.

aaaa, la voi unde tine ambreiajul, ca la mine tine sus. un mecanic mi-a zis ca e prea strans si din cauza asta ar "agata", dar ce sa mai slabesti....si nici nu cred ca se poate , fiind hidraulic

141514[/snapback]

Si la mine tine ambreiajul sus... mie mi se pare normal... m-am obisnuit asa cu el... decat sa fie moale si bun de nimic...

Pentru ca tine sus, apasa pedala cu incredere pana la podea... mai face zgomot in cazul asta?

Edited by Apple

Si la mine tine ambreiajul sus... mie mi se pare normal... m-am obisnuit asa cu el... decat sa fie moale si bun de nimic...

Pentru ca tine sus, apasa pedala cu incredere pana la podea... mai face zgomot in cazul asta?

141528[/snapback]

acum face si in cazul asta, dar mai tare ma supara ca "agata" - zgomotul este insesizabil de cele mai multe ori

• 2 weeks later...

unii spun ca sa se schimbe uleiul la cutie si cica nu ar mai agata ma duc si eu maine sa il schimb si pe ala de la grup sa stiu ca le-am schiombat.

si la mine se aude clincatul sau clakul ala cand apas pedala de ambreiaj, de exemplu dupa ce am bagat in marsarier si am mers un pic cand apas sa bag in treapta 1 se aude un clack

cred ca despre ala e vorba

cat despre ambreiaj si la mine tine sus si m-am obisnuit destul de greu ca mai e si tare si de multe ori cand vreau sa plec mai imi scapa mai repede decat trebuie pedala si imi moare motoru

si mai e ceva cateodata cand ma grabesc nu dau drumu destul de repede la ambreiaj si simt ca intr-o anumita pozitie face ca si cand ar patina adica nu se simte ca atunci cand e cuplat e o dardaiala ca sa ii zic asa care nu se simte in masina da se simte la pedala

daca aveti idee de ce ar putea fi daca e normal ca nu stiu ambreiajul mie mi se pare ciudat fata de masinile anterioare

in rest cand cupleaza aproape de eliberarea pedalei se simte normal

nu stiu daca m-am facut inteles dar poate va dati si voi cu parerea

gata am schimbat uleiul la cutie si nu mai face

la bavaria 35 euro cred ca fara tva

in rest ce sa va zic mecanicu a zis ca nu arata rau uleiul dar cert e ca e o schimbare mare in bine parca luneca altfel se simte o schimbare si nu mai agata asa ca pot sa zic ca s-a rezolvat

aia de la bavaria primaoara mi-au zis ca nu se schimba ca nu au pe stoc si cand le-am descris simtomele au dat o tura si au zis ca : "da e ambreiajul" si zic iei ulei nu avem da avem chitul de ambreiaj pe stoc

ce baieti draguti

oricum a fost aventura

da e bine cand totul se termina cu bine

gata am schimbat uleiul la cutie si nu mai face

la bavaria 35 euro cred ca fara tva

in rest ce sa va zic mecanicu a zis ca nu arata rau uleiul dar cert e ca e o schimbare mare in bine parca luneca altfel se simte o schimbare si nu mai agata asa ca pot sa zic ca s-a rezolvat

aia de la bavaria primaoara mi-au zis ca nu se schimba ca nu au pe stoc si cand le-am descris simtomele au dat o tura si au zis ca : "da e ambreiajul" si zic iei ulei nu avem da avem chitul de ambreiaj pe stoc

ce baieti draguti

oricum a fost aventura

da e bine cand totul se termina cu bine

145973[/snapback]

:) Asa se intampla... Mie nu mi-au zis ca e toba finala la problemele mele? si de fapt si de drept am mizerii prin rezervor sau benzina cu apa... dar, la fel, aveau finala pe stoc si o rezolvau cica in 40 de minute... :blink: