Jump to content

probleme caldura

Recommended Posts

scuzati nu prea inteleg si pe unde gasesc termostatul si ce trebuie sa-i fac dupa ce il gasesc??????????????????

tu nu trebuie sa faci nimic. mecanicul da. Nu e o chestie ce se face doar ca si schimbatul unui bec. da si u un search cu termostat si vezi mii si mii de exemple!!

Iulia, rolul termostatului e acela de a permite motorului sĂŁ ajungĂŁ la temperatura optimĂŁ de funcĂžionare Âşi de a menĂžine aceastĂŁ temperaturĂŁ ĂŽn jurul valorii de 90 grade celsius.

Circuitul de apĂŁ al motorului este ĂŽmpĂŁrĂžit ĂŽn 2, ca sĂŁ zic aÂşa, termostatul fiind interpus.

La tine, termostatul e defect, el rãmânând În poziÞia deschis. Practic, În momentul de faÞã, s-ar putea spune cã ai doar un singur circuit de apã la motor.

Din acest motiv, apa din circuit nu ajunge la temperatura care ar trebui => nu ai cĂŁldurĂŁ ĂŽn maÂşinĂŁ, motorul nu trage cum ar trebui Âşi creÂşte consumul.

merci rares asa mai inteleg si eu ceva , asta poate justifica si un uuit cand merg care inainte nu se auzea , iar din tamplare aseara am dat drumul la aerul conditionat si se auzea ca un motoras care e ars in loc sa se invarta face um zumzuit, dar din aceasta cauza iesa si fumul albastrui din esapament? sau a inceput sa imi pape ulei , si din ce cauza imi papa ulei merci mult stiu ca stresez dar de cand am acest bmw in fiecare zi se strica cate ceva mia scos peri albi

merci rares asa mai inteleg si eu ceva , asta poate justifica si un uuit cand merg care inainte nu se auzea , iar din tamplare aseara am dat drumul la aerul conditionat si se auzea ca un motoras care e ars in loc sa se invarta face um zumzuit, dar din aceasta cauza iesa si fumul albastrui din esapament? sau a inceput sa imi pape ulei , si din ce cauza imi papa ulei merci mult stiu ca stresez dar de cand am acest bmw in fiecare zi se strica cate ceva mia scos peri albi

a si inca ceva acul de la temp. apei se ridica normal pana la 90 grade.

sau a inceput sa imi pape ulei , si din ce cauza imi papa ulei merci mult stiu ca stresez dar de cand am acest bmw in fiecare zi se strica cate ceva mia scos peri albi

cand ai facut ultimul schimb de ulei?

verifica si uleiul (sau pune pe cineva), sa nu ai sub limita.

la benzina NU terbuie sa iasa nici un fel de fum (albastru/violet/turcoaz), doar condens iarna! (adica un abur alb :p )

Edited by turmentatu