Jump to content

fum alb din evacuare

Recommended Posts

Guest IulianE
nu stiu...nu vreau sa ma pronunt,dar tare mi-e teama ca atunci cand iti va desface motorul sa nu gaseasca ceva rupt(tacheti sau ceva de genu).Sfatul meu...ia niste bani in plus cand tu duci in service asa sa-i ai.

Guest IulianE

ai verificat joja de ulei?cum sati cu uleiu?are bule mici pe ea?creste nivelul la ulei in baie?

_chiulasa_(garnitura) ciupita,rupta,fisurata inseamna ori amestec de antigel cu ulei,ori amestec de ulei in antigel,ori pierdere antigel pe evacuare

Pai scartaie...

141641[/snapback]

Sa nu te superi pe mine, dar ai _chiulasa_ cam praf. Si la banii care i-ai dat pe masina e pacat. Da _chiulasa_ jos, du-o la rectificat supape si plan, schimba semeringurile la supape si vezi ca acel zgomot este de la axele cu came care nu sunt stranse ca lumea in suportul lor. Exista posibilitatea sa ai suruburile slabite din _chiulasa_ spre axe si numai cu elicoid se pot reface.

Eu vb. din experienta mea si cam stiu ca la motoarele fabricate in 1998 chiulasele nu sunt dintre cele mai bune! Pe mine toata reparatia m-a costat cam 400 E.

Bafta! Si sincer imi pare rau ca ai patit minunea!

Nu am de ce sa ma supar....

Si unde pot sa fac reparatia asta?....in caz ca la Filaret vor sa ma dezbrace? :)

141928[/snapback]

Ce sa-ti spun..... Eu am incercat la mine in oras, la un service la IDAC si mi-au cerut 800 E cu tot cu piese. Asa piesele le-am cumparat eu si de facut am rezolvat tot eu cu un prieten. E simplu cu punerea la punct a distributiei, dar am gasit greu un mecanic care sa-mi refaca filetul in _chiulasa_ cu elicoid, filet ce are o imp. deosebita in prinderea axelor cu came pe suporti.

Daca ai fi mai aproape, te-as putea ajuta, dar asa.... nu stiu in Bucuresti cine ar rezolva pb.ta! :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.