Jump to content

Recarosare seria 3

Banghe

Recommended Posts

Din cate stiu acel deviz il poti primi doar de la un Service Autorizat ...

Cum ai reusit sa faci rost de acea probare RAR?

A fost nevoie sa duci masina la ei sau ai mers doar cu actele?

Conteaza dupa cat timp mergi la ei?

In aceeasi situatie sunt si eu ... as fi recunoscator daca m-ai putea ajuta cu cateva informatii.

Multumesc!

L.E:

poate asta te va ajuta sa faci rost de un deviz

http://www.rarom.ro/RO/article--Ateliere_schimbari_caroseriesasiu--179.html

Edited by zmeutz

Pai m-am dus cu masina lovita sa faca o autentificare la motor,si cu actele la ea si la masina de pe care am luat caroseria(era una de anglia),apoi m-am apucat si am schimbat tot la ea,a iesit perfect,iar acum cand m-am dus la rar pentru omologare mi-a spus ca imi trebuie o hartie de la un service p;recum ca s-a inlocuit caroseria cu sera ... cu caroseria cu seria ....

Deci cum am spus mai sus, actul il iei de la service-ul unde a facut lucrarea.

...dar am avut impresia, iar acum sunt aproape sigur, ca tu nu ai facut lucrarea intr-un service (mai ales autorizat RAR).

In cazul asta trebuie sa te rogi de un service sa-ti elibereze acel document (evident ca tre' sa-i ungi si pe'o parte si p'alta).

Teoria e usoara,practica ne omoara.

Cel putin pe forum nu avem vreun service autorizat rar , in rest nu stiu ce service s-ar baga sa-ti elibereze hartia respectiva fara vreo suma substantiala . Doar cine a mai facut recarosare te poate ajuta cu vreun sfat . Sfatul meu e sa incerci direct la RAR o interventie .

nu are ce interventie sa faca ,pur si simplu ii trebue un deviz si factura de la un service autorizat RAR,fara nu se poate.

exista si pe forum care au atelier autorizat RAR si normal ca trebue sa plateasca deoarece trebue sa-i elibereze factura si chitanta iar firma respectiva plateste TVA si impozit pe profit.

E cam cu dus-intors....Pai adica daca eu am un unchi de exemplu care are service si imi face recarosarea cu 100 de lei ca suntem rude de ce sa nu-mi dea chitanta pe atat?Tie iti trebuie actul cum ca s-a facut in service si ca a iesit conform RAR...Atat!

Pai m-am dus cu masina lovita sa faca o autentificare la motor,si cu actele la ea si la masina de pe care am luat caroseria(era una de anglia),apoi m-am apucat si am schimbat tot la ea,a iesit perfect,iar acum cand m-am dus la rar pentru omologare mi-a spus ca imi trebuie o hartie de la un service p;recum ca s-a inlocuit caroseria cu sera ... cu caroseria cu seria ....

Sa inteleg ca esti obligat sa te prezinti cu masina lovita ...

Problema la mine e in felul urmator ...

M-am rasturnat de 3 ori cu masina, iar cel mai apropiat RAR e la aproximativ 60km(trebuia sa o duc pe platforma)

oricum nici nu m-am gandit initial la recarosare ...

Am zis ca nu are rost, dupa ce am scos tot de pe ea si am dus caroseria la fier vechi, m-am gandit ca ar fi fost mai bine daca faceam recarosare ...

Acum de la sediul remat unde am lasat caroseria mi-a eliberat o hartie cu seria caroseriei, deci pot dovedi ca a fost lasata la ei iar motorul il am in garaj.

M-ai am posibilitatea de a face recarosare?

Cat te-a ajuns totul pana acum?

Multumesc!

Trebuia sa te duci cu ea ca sa iti dea aprobarea,pentru ca iti face o autentificare precum ca acel motor a fost pe caroserie,pe ei nu ii intereseaza caroseria veche ci doar sa vada seria de la motor.Dute si vorbeste cu inginerul care se ocupa de recarosari de la RAR(nu toti se pricep).

Ma gandeam ca totusi ete mai ieftin sa vinzi ce ti-a ramas din masina veche si sa cumperi alta care nu trebuie recarosata ! Costa mai mult o recarosare si oricum nu iese treaba perfecta cum este una care nu a fost umblata la ea ! Eu nu m-as baga in veci la asa ceva !

D c?masina nu este montata tot de mana omului?vine turnata din fabrica?cand am drum prin bucuresti poate ne intanim sa vezi ce a iesit.

D c?masina nu este montata tot de mana omului?vine turnata din fabrica?cand am drum prin bucuresti poate ne intanim sa vezi ce a iesit.

Chiar sunt curios sa o vad ! Dar ori cat de bine ar arata tot nu as cumpara o masina recarosata sa nu mai vorbim sa ma apuc eu sa o recarosez !

Chiar sunt curios sa o vad ! Dar ori cat de bine ar arata tot nu as cumpara o masina recarosata sa nu mai vorbim sa ma apuc eu sa o recarosez !

:)) Tu crezi ca in masina ta nu a fost umblat?sau ai cumparato de noua? Modificari la masina mea nu i-au fost aduse,decat s-a mutat piese de pe una pe alta(la instalatia electrica nu a fost taiat nici un fir totul este pe mufe.