Jump to content

Rompetrol Efix

deathrow

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Acum am vazut reclama. A pus cineva? astia-s pe bune? nu am pus niciodata de la astia benzina dar daca e sa ma iau dupa reclama aia, benzina lor asta noua (Efix) face tot mai putin reparatii pe la chiulasa...

Pareri? Informatii? Stie careva ceva de benzina asta?

141719[/snapback]

http://www.automondial.ro/news.php?id=84&type=1004001

http://www.autoshow.ro/autoshow/news/?news_id=2061

maine bag :blink:

Edited by zody

• 3 weeks later...

Am pus cand am avut probleme asa ceva... (stiti voi topicul meu cand ma durea capul si nu stiam ce are masina de merge prost) N-am simtit nici o diferenta... ba din contra... cred ca a contribuit din plin la problemele care le aveam.... :blink:

Mi s-a parut mult mai ok amestecul din Lukoil 90 fara plumb si 2 sticlute din alea de la 2+2. Daca puneti din alea de fuel injector cleaner sau ceva de genu asta e si mai bine... nu cred ca curata prea bine injectoarele (desi unii spun ca au simtit diferenta...) dar cel putin sigur scoate apa din benzina si termina gunoaiele..

E o parere personala... Nu va place, nu o cititi..

Guest IulianE
aditivii astia de genul Injector Cleaner sunt buni...am observat si eu din propria experienta....dar totusi nu cred ca elimina apa din bezina si nu cred ca elimina gunoaiele.

unde-i rompetrol pe langa piata muncii cat de cat? ca m-ati facut curios si chiar nu am nici unul in cap din zona asta.

150214[/snapback]

E unul pe Mihai Bravu in zona dintre intersectia cu Calea Vitan si intersectia cu Vacaresti... in zona dezmembrarilor... dar ti-am zis... mai bine baga cum am bagat eu...

aditivii astia de genul Injector Cleaner sunt buni...am observat si eu din propria experienta....dar totusi nu cred ca elimina apa din bezina si nu cred ca elimina gunoaiele.

150214[/snapback]

La mine a functionat... si n-am avut probleme chiar deloc... si uite... am facut aproape 1500 de km de atunci... all OK... :blink:

Guest IulianE
unde-i rompetrol pe langa piata muncii cat de cat? ca m-ati facut curios si chiar nu am nici unul in cap din zona asta.

150214[/snapback]

mai e unu fff aproape de dristor...pe mihai bravu intersectie cu Dudesti

@Apple...am inteles eu bine ca ai bagat 2 sticlutze la un plin?nu era suficienta una singura?Stiu ca o sticlutza e pt cca 40 L de benzina....Ce capacitate are rezervorul tau?Ideea e ca ma gandesc ca daca bagi solutie prea concentrata sa nu faca rau in vreun fel...nu sunt sigur,zic si eu

Edited by IulianE

Guest IulianE
Exact....

@IulianE cum o sticluta de aia se recomanda la 40 L am pus 2...

Uite ca am mai facut 2 plinuri de atunci in acelasi fel ... tot cu Lukoil 90 fara plumb+2 sticlute si merge brici... :blink:

150390[/snapback]

aha...am avut impresia ca E34 are rezervor de 60L

sincer am auzit mai multa lume laudand benzina asta. o fi doar din subconstient? adica vezi reclama, ti se spune ca e benzina mai curata, consuma mai putin, merge mai bine si nu stiu ce... si tu te auto-convingi?

150428[/snapback]

Creca' :blink: La multi asa a functionat... Cica e mai curata... Pe dracu... tot benzina e...

Guest IulianE

strategii de marketing domnilor....

Pasiunea teribila,nebuna a unora din domniilor voastre fata de BMW se datoreaza unor milioane bune de euro investite in marketing,in studiul pietei,in publicitate....

Asa e si cu benzina asta...mai avea putin si ziceau ca daca alimentezi cu E fix iti satisface si nevasta...."(cenzurat) cu perje"-am incheiat citatul

Edited by IulianE

strategii de marketing domnilor....

Pasiunea teribila,nebuna a unora din domniilor voastre fata de BMW se datoreaza unor milioane bune de euro investite in marketing,in studiul pietei,in publicitate....

150433[/snapback]

Zi-mi si mie cand ai vazut ultima reclama la BMW la orice televiziune si cate ai vazut de cand ti-ai luat televizor pana acum.

Eu unul nu-mi mai amintesc cand am vazut ultima reclama la BMW iar in total cred ca am vazut 2-3 reclame televizate. In schimb l-am vazut pe Vardie la nu stiu ce emisiune spunand ca nu i se inchide usa la 7-ar. Dar in ciuda lui Vardie mai stiu un vecin de bloc, impresionat dupa o cursa cu Audi si indragostit dupa o plimbare cu BMW. Deci cu siguranta pasiunea n-are treaba decat in prea mica masura cu clipurile gen tragem audi in sus pe panta cu sfoara iar la TV pare ca urca singur. Si stii la ce ma refer.

Pasiunea pentru BMW se naste mai mult din vaz, auz si simtit.

Si ca sa nu fiu total offtopic, intreb si eu daca a observat cineva vreodata ca are alt consum, mai mica sau mai mare, cu diferite tipuri de benzina, de la aia de 95 asa cum am inteles ca e si Efix, pana la OMV 100.

Guest IulianE

tre sa fii tu intotdeauna gica Contra...am observat ca esti rau intentionat si foarte rigit si nepermisibil in afirmatii si idei...asa ca nu mai continui...

on topic....cate masini am avut si eu pana acum de la batranul oltcit pana la Supernova,Meganne,leon....Audi am observat ca daca bag benzina cu cifra octanica mai mare creste si puterea si consumul direct proportional...

Da eu am vazut diferente...

Aveam putin sub un sfert rezervorul si am facut plinul la MOL cu 98 si au intrat 55 litri, am plecat la drum...cateva zile si plimbari pe la munte, dupa care am plecat spre Baia Mare, unde am ajuns cu rezervorul gol (pe rosu). Pana aici toate bune, merg la un OMV si ma pregatesc sa alimentez dupa calculele mele cu vreo 60l dar nu au intrat mai mult de 55l :blink: Din doua una: ori aia de la Mol Virtutii sau Ciurel -cum le-o spune- fura la pompa , ori s-a "strans" rezervorul pe parcurs ce s-a marit altitudinea , ori li s-a facut mila baimarenilor de un om care vine de la drum lung ....... (ma rog...au fost trei posibilitati) :)