Jump to content

bmw 530d e39 pack M (original din fabrica)

Dorel21

Recommended Posts

foarte frumos, ingrijit, apreciez culoarea optiunile si pachet-ul M, sa ai parte de ea. Ca idee as schimba toba cu una finuta cu 2 iesiri, volanul mi se pare foarte ok si asta dar gusturile nu se discuta, un detailing la interior cred ca ar schimba putin "aerul". in rest doar de bine Edited by No-X-Cape

URL=http://img684.imageshack.us/i/img7584t.jpg/]http://img684.imageshack.us/img684/7661/img7584t.jpg[/url]

ce am mai schimbat yo la ea sunt cerculetele alea din bord argintii k imi place mult mai mult cum ii sta,aduce mai mult cu modelul 2002-2003

superb exemplar...eu cred ca sigla de pe spaete cu M nu da asa rau...pentru ca tu ai pachet m integral....s-o stapanesti sanatos

mersi fain, la fel

Edited by Dorel21

si eu cred ca sigla M pe spate nu prea da bine. O fi ea pachet integral, dar din fabrica nu iese cu M pe spate. un volan M model nou si alte trimuri (doar negre merg la tapiseria ta) si gata! oricum, prea frumoasa masina! sa ai parte de ea in continuare!

si eu cred ca sigla M pe spate nu prea da bine. O fi ea pachet integral, dar din fabrica nu iese cu M pe spate. un volan M model nou si alte trimuri (doar negre merg la tapiseria ta) si gata! oricum, prea frumoasa masina! sa ai parte de ea in continuare!

ms de aprecieri, emblema de pe spate nu pot sa o dau jos :bye: k imi place mult cum sta cu ea

http://img849.imageshack.us/img849/1677/13032011044.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edited by Dorel21

ms de aprecieri, emplema de pe spate nu o dau jos :bye: k imi place mult cum sta cu ea

nu cred ca se astepta nimeni sa dai emblema m jos..eu zic sa mai pui inca una si pe partea stanga, sa fie la nevoie. p.s. fa un minim efort si scrie si tu romaneste..k, yo, shi etc.

Masina e frumoasa, sa o stapanesti sanatos!

nu cred ca se astepta nimeni sa dai emblema m jos..eu zic sa mai pui inca una si pe partea stanga, sa fie la nevoie. p.s. fa un minim efort si scrie si tu romaneste..k, yo, shi etc.

Masina e frumoasa, sa o stapanesti sanatos!

cu una imi este de ajuns, in privinta scrisului o sa incerc dar nu promit prea multe, de 11 ani plecat din tara mie greu uneori sa scriu totul corect, ai pati la fel iti spun eu. :(

ma bucur ca iti place masina,si a ta este super faina :drinks:

Edited by Dorel21

de 11 ani plecat din tara... de aia iti place ///M ala pe spate. La noi nu prea se poarta, e un semi-bazarism:) Dar tinand cont ca folosesti masina in spania, nu-i problema. Mai ales ca majoritatea colegilor de trafic romani au AUDI A SEI.

de 11 ani plecat din tara... de aia iti place ///M ala pe spate. La noi nu prea se poarta, e un semi-bazarism:) Dar tinand cont ca folosesti masina in spania, nu-i problema. Mai ales ca majoritatea colegilor de trafic romani au AUDI A SEI.

cata dreptate ai la faza cu AUDI :LMAO:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.