Jump to content

Ce sa fac..?merita investitia...?sau sa o vand

bogdyy

Recommended Posts

Apropo ...ce mai face adolescentul de 46 ani ? s-a maturizat?

+ 1 si eu sunt curios cum o mai duce ! Mai are sabia in spatele banchetei ?

Totusi cred ca s-a maturizat si el , a renuntat la "ursi" si "liceene" .

P.S. poze cu masina nu vrei sa pui :startle: :startle: ?

inca odata,multumesc pt. unele pareri sincere si serioase,a si era sa uit ai multumesc si lui DanS

esti criminal omule.....stiu eu cateva replici care ti le-a dat tie DanS,intr-adevar foarte tari replicile,dar nu ma astept tu sa le intelegi.

tie cred ca iti mai da reply serios doar un user care are maxim 10 posturi :))....restul fac bascalie de dumneata :))

hai cu pozele alea ca murim toti de curiosi =))

Auzi mai...... parvenitule,vb de tine Alexwhy,sti cum e vb aceia,tac tac dar pana la un punct...e ca in societatea noastra,te las, te las dar.....o dam pe romaneste daca devi stresant si vulgar,cel mai bine ar fi sa-ti vezi de treaba ta,iar daca DanS a fost uneori ironic si am inteles foarte bine acele ironii,fata de tine e util pe forum in ajutorul a multor useri care au probleme tehnice,binenteles,are simtul umorului in stilul lui,insa fata de tine care nu ai dat macar un sfat,macar cum se schimba roata de rezerva,fata de tine e un user care contribuie la ceva.Iar vorbele tale Sax,sunt egale cu 0,nu am de ce sa-ti mai raspund,ne-am raspuns in mesaje private acum ceva timp,mai mult decat continutul acelor mesaje private nu am ce sa-ti spun.

Auzi mai...... parvenitule,vb de tine Alexwhy,sti cum e vb aceia,tac tac dar pana la un punct...e ca in societatea noastra,te las, te las dar.....o dam pe romaneste daca devi stresant si vulgar,cel mai bine ar fi sa-ti vezi de treaba ta,iar daca DanS a fost uneori ironic si am inteles foarte bine acele ironii,fata de tine e util pe forum in ajutorul a multor useri care au probleme tehnice,binenteles,are simtul umorului in stilul lui,insa fata de tine care nu ai dat macar un sfat,macar cum se schimba roata de rezerva,fata de tine e un user care contribuie la ceva.Iar vorbele tale Sax,sunt egale cu 0,nu am de ce sa-ti mai raspund,ne-am raspuns in mesaje private acum ceva timp,mai mult decat continutul acelor mesaje private nu am ce sa-ti spun.

nici nu meriti sa iti dau report.ma distrez cu tine...nebunule ;)

Cominbad,multumesc de unele sfaturi,culmea ca probleme mari nu mi-a facut masina,vb la motor,nu am avut,ce am avut s-au remediat cu ceva nervi,de ce sa nu recunosc,dar au fost remediate.Daca nu mi-a facut probleme pana acum,ma gandesc ca un an,2 sa zicem nu as crede ca imi face.Normal as schimba ce e de schimbat,ma refer la consumabile.Stiu posesori care li sa stricat cutia,ambreiajul,culmea eu nu am avut aceste probleme.Daca avem aceste probleme era un motiv in plus sa ma despart de ea.Problema este caroseria.V-am zis,decizia e la mine,dar asta nu inseamna ca nu conteaza unele pareri serioase din partea unor useri.Daca ma voi hotara sa o tin,o sa-mi asum riscul de a mai intampina unele probleme,insa daca ar fi asa,pana la urma a fost decizia mea.