Jump to content

DIY:cum sa opresti un BMW

Guest IulianE

Recommended Posts

da` la ce crezi ca se refera:

Added September 07, 2006

From cfredette

How do you slow your car with no brakes? How do you slow your car with no brakes?

Easy, use the guard rail!

Setting: Nurburgring straight-away 2002

Car: Free use os a BMW "company" car

Options: Sunroof, NAV, Xenon, ...

Sound of a $40k car hitting metal, priceless

That's what the German's call it. The car's were provided by BMW to train us what to do incase your brakes die or there is a big accident ahead you want to avoid.

A temporary guardrail was set up on the straight at the Nurburgring. This was my first of three time doing it. FUN!!!!!!! ...

:blink:

Sau daca e gheatza pe jos...

141934[/snapback]

daca e gheata si "mâni" tare ajungi sa faci "manevra" fara sa vrei. oricum e de laudat initiativa si tare rau imi pare cand vad astfel de teste

LE: ar fi "tare" sa inghete si parapetu ala :blink:

numai tu puteai sa cauti BMW CRASH...

ce cauti pe forumul asta ?!

142050[/snapback]

corect chiar nu inteleg ce cauta tipu pe forumu asta cand el nici macar nu e fan bmw si nu detine un bmw si e fan audi v8 quattro de acum 20 de ani,si mai are tupeu sa compare quattro cu x ! aici pe forumu si sa zica ca quattro e mai tare ca X !

Edited by lucian1

Guest IulianE
da` la ce crezi ca se refera:

Added  September 07, 2006

From  cfredette

How do you slow your car with no brakes? How do you slow your car with no brakes?

Easy, use the guard rail!

Setting: Nurburgring straight-away 2002

Car: Free use os a BMW "company" car

Options: Sunroof, NAV, Xenon, ...

Sound of a $40k car hitting metal, priceless

That's what the German's call it. The car's were provided by BMW to train us what to do incase your brakes die or there is a big accident ahead you want to avoid.

A temporary guardrail was set up on the straight at the Nurburgring. This was my first of three time doing it. FUN!!!!!!! ...

141908[/snapback]

Exact...m-i s-a parut foarte interesant si destul de important.cu toate ca daca as ramane fara frane pe autostrada nu cred ca as avea atat sange sa ma zdrelesc pe parapetul ala ,mai ales si pe partea soferului...

Guest IulianE

adica Do iti Yourself in caz ca ramai fara frane pe autostrada ...CA SA NU MORI!

BMW recomanda asta...dar numai Deathrow,Fake si Bec au observat asta.

E greu stiu...faza cu cititu.Oricum sunt multi analfabeti pe forum,si chiar in acest topic.

adica Do iti ????? Yourself in caz ca ramai fara frane pe autostrada ...CA SA NU MORI!

E greu stiu...faza cu cititu.Oricum sunt multi analfabeti pe forum,si chiar in acest topic.

142107[/snapback]

E greu stiu... - cred ca aici ai uitat o virgula;

cititu - se scrie " cititu' " sau "cititul", la alegere

sunt multi analfabeti pe forum,si chiar in acest topic. - in acest caz nu se pune virgula inainte de "si"

Tot respectu'

Guest IulianE
E greu stiu... - cred ca aici ai uitat o virgula;

cititu            - se scrie " cititu' " sau "cititul", la alegere

sunt multi analfabeti pe forum,si chiar in acest topic. - in acest caz nu se pune virgula inainte de "si"

Tot respectu'

142113[/snapback]

auzi...asta e teoria chibritului.

In primul rand tastez foarte repede....in cate secunde un replay.Analfabetismul il inteleg mai mult prin incoerenta ideilor,tampe si imbecile de cele mai multe ori a unora,despre redundanta sau "antiteza" intr-o singura faza.Iar tu ma iei cu virgula, si ca am scris "cititu"....

Acum iar spun, e greu,foarte greu...

adica Do iti Yourself in caz ca ramai fara frane pe autostrada ...CA SA NU MORI!

142107[/snapback]

everybody! stiu ce e eu diy, dar nu stiu daca se preta la contextul asta...ma rog, eu am citit ce scria, am vazut filmul, intrebarea nu era la misto, ci serioasa, de ce do it yourself, totusi? nu poate sa ramana acolo in Nurburgring? :blink:

auzi...asta e teoria chibritului.

In primul rand tastez foarte repede....in cate secunde un replay.Analfabetismul il inteleg mai mult prin incoerenta ideilor,tampe si imbecile de cele mai multe ori a unora,despre redundanta sau "antiteza" intr-o singura faza.Iar tu ma iei cu virgula, si ca am scris "cititu"....

Acum iar spun, e greu,foarte greu...

142120[/snapback]

Hai ca nu pot decat sa iti zic "- Da' ce-am facut mai nene ?" Te-ai trezit cu curu'n sus de ne faci pe toti analfabeti? Sau am dat de altu' de genul "Toti sunteti niste prosti care nu intelege ce zic io?!?!?!?"

Si....scuze de :blink:

Guest IulianE

hai calmeaza-te ca nu are nimeni nimic cu tine.Eu fac referire la imbecilii forumului si tu ma iie asa finutz ceva de genu"Tu ii faci pe aia analfabeti dar tu de fapt ai uitat sa scrii cu virgula"

Nerelevant!

Hai ma frate , iar icepe ti :blink: :) :) chiar trebuie sa va certati in toate topicurile :D , totusi asta este un forum dedicat pasionatilor de BMW nu este un forum dedicat jignirilor :D

Edit: el a vrut sa ne ajute iar voi ii sariti in cap :)

Edited by vadim_braia

everybody! stiu ce e eu diy, dar nu stiu daca se preta la contextul asta...ma rog, eu am citit ce scria, am vazut filmul, intrebarea nu era la misto, ci serioasa, de ce do it yourself, totusi? nu poate sa ramana acolo in Nurburgring? :)

142123[/snapback]

sper sa nu ramai niciodata fara frane da dak ramai fa ce ai vazut in film. repet, sper sa nu ai nevoie niciodata. daca bmw recomanda, "fara" frica :) (nu recomanda nimeni sa te trosnesti de nebun de parapet, nu do it yourself "dala") :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.