Jump to content

DIY:cum sa opresti un BMW

Guest IulianE

Recommended Posts

Guest IulianE
Hai ma frate , iar icepe ti  :blink:  :)  :)  chiar trebuie sa va certati in toate topicurile  :) , totusi  asta este un forum dedicat pasionatilor de BMW nu este un forum dedicat jignirilor  :D

142143[/snapback]

Frate chiar nimeni nu observa ca nu pot sa zic nimic ca incep astia se se ia de masina mea de 20 de ani?V8 Quattro...bla bla bla....cata idiotenie...Daca aveam Dacie nu zicea nimeni nimic.

Daca ar stii cate piese s-au schimbat pe ea in 17 ani ati ramane surprinsi....si merge excelent.PS:debitmetrul e cel original...

Guest IulianE
medota vrea sa demonstreze ca poti opri astfel masina, fara ca soferul sau pasagerul din dr sa pateasca ceva, sau ca airbag-urile sa se umfle.

e educativa pe de o parte, pe cealalta parte chiar nu o vad incadrata ca DIY...parerea mea!

142146[/snapback]

bine....hai sa inventez DIYICO Do It Yourself In Case Of....si in cazul nostru....loosing breaks

bine....hai sa inventez DIYICO Do It Yourself In Case Of....si in cazul nostru....loosing breaks

142151[/snapback]

copilashi hai sa ramanem la topic. si lasati prostiile alea gen ",", quttro meu x-u tau credeam ca e bine primit orcine e pasionat de bmw, kiar daca nu are sau nu e no.1 in opinia lui. e democratie. :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.