Jump to content

Ma ajutati cu opinii rpd va rog?

Recommended Posts

Seara buna. Am o intrebare pt cunoscatori ft urgenta.

Imi pocneste bascula fata stanga si am hotarat inlocuirea ei. Mecanicul insa dupa ce le-a vazut mi-a spus sa cumpar doar pivotii ca mi-i poate baga pe bascula la presa? Intr-adevar cu nici pretul unei basculi inlocuiesc toti cei 4 pivoti fata.

Mentionez ca basculele sunt Meyle, iar mecanicul a zis ca pe pivoti ar fi o serie...numere. Am intrebat dar noii pivoti vin pt E46-le meu cu alt numar---daca acesta conteaza?

Seara buna. Am o intrebare pt cunoscatori ft urgenta.

Imi pocneste bascula fata stanga si am hotarat inlocuirea ei. Mecanicul insa dupa ce le-a vazut mi-a spus sa cumpar doar pivotii ca mi-i poate baga pe bascula la presa? Intr-adevar cu nici pretul unei basculi inlocuiesc toti cei 4 pivoti fata.

Mentionez ca basculele sunt Meyle, iar mecanicul a zis ca pe pivoti ar fi o serie...numere. Am intrebat dar noii pivoti vin pt E46-le meu cu alt numar---daca acesta conteaza?

daca ai bascule Meyle se pot schimba pivotii; dar doar cu pivoti Meyle

daca bascule nu sunt Meyle nu ai nici o sansa sa schimbi pivotii

Edited by claudiuBWR

Hmmm ok. Sper ca pivotii sa fie...am facut comanda cu seria de pe talon. cei lungi cam 110-120 ron iar ceilalti mici in jur de 70 ron.

nu are treaba seria de caroserie

important este sa ai bascule Meyle pe masina

cum ti-am spus si anterior la alti producatori nu se pot schimba pivotii

despre preturi nu imi pot da cu parerea ca nu comercializez Meyle ( am motive intemeiate )

Edited by claudiuBWR

nu are treaba seria de caroserie

important este sa ai bascule Meyle pe masina

cum ti-am spus si anterior la alti producatori nu se pot schimba pivotii

despre preturi nu imi pot da cu parerea ca nu comercializez Meyle ( am motive intemeiate )

Ms de raspunsul prompt. Da, basculele sunt Meyle, sa speram ca pivotii se vor potrivi.

Si, btw, am citit aici ca inserarea pivotilor e operatiune ce dureaza 3 zile?? pai manopera va costa ft mult cred

Ms de raspunsul prompt. Da, basculele sunt Meyle, sa speram ca pivotii se vor potrivi.

Si, btw, am citit aici ca inserarea pivotilor e operatiune ce dureaza 3 zile?? pai manopera va costa ft mult cred

Uita-te bine la ele si vezi daca pivotii ce-i ai acum sunt presati...In cazul asta trebuie sa se potriveasca.

Cred ca 3 zile dura daca se montau pe o bascula normala careia trebuiau sa li se faca anumite prelucrari. Era un user pe aici care executa asa ceva si isi oferea serviciile curajosilor.

Oricum...fiind de aluminiu si pivotii avand acea suprafata randalinata, nu cred ca mai mult de o presare este suportata sau ca iti vor conferi siguranta...Dintisorii aia vor lasa urme care duc la cresterea diametrului util si vor cauza o strangere superficiala la presari ulterioare

Poate 3 minute si in jur de 50lei :D

Daca cu tot cu demontat-montat de pe/ pe masina dureaza 3 minute, eu zic ca merita 50 RON.:popcorn:

iti pui in viata in pericol cu schimbarea asta , cumpara basculele cu totul , chiar daca costa dublu.

+1

Edited by DanS

ai descoprit si tu intre timp ca se inlocuiesc toti cei 4 pivoti la basculele Meyle? ;)

12.50 lei/bucata e super oferta :laugh:

Eu nu cred ca TAU e de acord cu Meyle astia...Cred ca a dat manopera pe care o aplica la E36...Operatia este asemanatoare, numai ca aici isi forteaza muschii mai mult nefiind asa usoare ca cele din Al.

offtopic:

Deci Robert...fii gentleman si cere mai putin la Meyle

Dane acum cateva luni sustinea sus si tare ca nu se schimba decat pivotii exteriori

intre timp vad ca a mai invatat :)

cat cere el este "spaga" lui ca sa zic asa

poate sa faca si gratis la o adica :)

PS stiam ca nu se complica cu cazane gen e36 ;)

Edited by claudiuBWR

Dane acum cateva luni sustinea sus si tare ca nu se schimba decat pivotii exteriori

Pai aia s-or uza primii...:frantics: Dar eu sincer nu cred ca Robert recomanda sau sustine asa ceva...

Oricum, tin minte ca am avut si noi o discutie pe maginea lor...:hyper:

Am ramas la aceeasi parere...nu confera siguranta si mi-o mentin...

offtopic

Vezi ca te sun zilele astea sa vorbim de...stii tu ce...

Edited by DanS

Pai aia s-or uza primii...:frantics: Dar eu sincer nu cred ca Robert recomanda sau sustine asa ceva...

Oricum, tin minte ca am avut si noi o discutie pe maginea lor...:hyper:

Am ramas la aceeasi parere...nu confera siguranta si mi-o mentin...

offtopic

Vezi ca te sun zilele astea sa vorbim de...stii tu ce...

da tin minte :p

e ok, cand ai nevoie da un tar