Jump to content

BMW M3

anunaky

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

INCA NICI NU ARE PERMIS. Omuletul e pasionat rau! Eu stiu masina de vreo 2 luni si mi-a inghetat inima cand am vazut pozele pe forum. Chiar ma gandeam sa o vand pe a mea si sa incerc sa o iau eu pe asta sau ceva similar. :blink: :) Edited by 320i_24valve

Ma credeti sau nu, intentionez sa cumpar masina, si voiam sa ma asigur ca fac o afacere buna. Vreau sa imi iau permisul luna viitoare si apoi iau sigur masina. Ce ziceti?

142109[/snapback]

Frumos vis. Sper sa aiba ai tai vreo 15 mii de euro ca sa iti cumpere si inmatriculeze masina cea de 7400 euro. Cand o iei sa treci pe forum. Ai grija prin cheile bicazului dupa aceea! :blink: :) :)

o sa ajungem sa ni se ceara si CNP-ul la inregistrarea pe forum pentru a evita astfel de pusti corditi sa ne invadeze.

La anul cand ai sa faci 14 ani sa imi spui cand este ziua ta ca am sa iti fac cadoul ultimul NFS plus volan cu pedale :) :blink:

Nimeni nimic. Mi-am rupt 2 degete si mi-am spart arcada. Dar toti suntem bine. Eram eu, fratele meu si logodnica fratelui meu. Nimeni nu a patit nimic.

142098[/snapback]

pune o poza si cu logodnica lu fratu! sau asa se zice cand ai 12 ani si incepi sa te tii de mana cu fetele..?

fratele care de fapt e tatal, varul babei de unchias... :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.