Jump to content

[Vand] Interfata Multimedia + Player AV pt BMW E60, E90,X5 etc

Recommended Posts

Vand interfta multimedia + media player Audio-Video pt BMW E60, E90, X5 si altele.

Interfata are:

- 1 intrare video RGB (pt GPS box sau echivalent)

- 2 intrari AV - playere AV sau tuner tv.

- 1 intrare camera mers inapoi

- 2 iesiri pt display auxiliar.

- iesire audio pt Aux Audio al Idrive

- modul CAN pt control prin Idrive

- cabluri aferente

Se conecteaza simplu prin cablul displayului masinii. Nu interfereaza cu sitemul original ci doar il completeaza cu alte surse ca - navigatie, player AV sau tuner tv.

Playerul audio- video HD - ruleaza toate formatele uzuale audio si video

- control prin IDrive

- telecomanda

- suporta media de pe USB ( stick sau HDD) si card de memorie

- cabluri incluse

Pret 300 euro

Optional se vinde tuner tv hybrid - analog+DVBT - 50 euro

Poza este exemplificativa.

Pt detalii va rog contact pe mail seaman5705@yahoo.com sau

Tel 0723320882 Sorin

post-4303-0-79420800-1300294526_thumb.jpg

Sigur,am avut-o montata pe masina(E60) vreo doua luni si apoi am cumparat alta cu modul GPS. De fapt cam acelasi lucru.

Interfata am pus-o in spatele display-ului, dar poti sa o pui unde doresti in bord.Singura limitare e data de lungimea cablului LVDS( pt diplay). Player-ul l-am pus in nisa din stanga volanului ca sa am acces cu stick-ul USB.

Daca te intereseaza pot sa-ti trimit instructiunile de montare.

• 4 weeks later...

o iau eu daca o poti monta tu pe ea si playerul pe un e60 cu navi profi(contra cost bineinteles) banuiesc ca player te referi la tv-tuner...

mersi

Marius

Nu, playerul nu e tv tuner - e un player multimedia audio-video , care citeste fisiere stocate pe stick usb, hdd usb sau card de memorie. Deci poti vedea filme, clipuri video, asculta muzica, vedea poze sau citi texte. Recunoaste si decodeaza cam toate formatele uzuale AV - avi,mp3,divx,xvid,mpeg,wmv,rmvb etc.

Am si un tv tuner care se poate folosi cu interfata.

Mai am niste clienti care doresc ajutor cu montajul - problema este ca nu sunt in tara pana in iunie.

pai daca nu esti in tara cum poti sa o trimiti?

si aceasta interfata merge pe e60 si playerul la fel fara probleme? nu trebuie nimic resfotat sau ceva? doar sa o pui pe masina si merge pur si simplu?

si tv-tunerul la ce pret il dai? daca le iau pe toate,interfata player si tv-tuner ce pret poti sa imi faci? mersi

pai daca nu esti in tara cum poti sa o trimiti?

si aceasta interfata merge pe e60 si playerul la fel fara probleme? nu trebuie nimic resfotat sau ceva? doar sa o pui pe masina si merge pur si simplu?

si tv-tunerul la ce pret il dai? daca le iau pe toate,interfata player si tv-tuner ce pret poti sa imi faci? mersi

resoftat scuze...

Pt cei interesati - va rog studiati instructiunile de montare atasate.

Necesita codare pt intrarae auxiliara audio, in caz ca masina nu are - si cablul aferent (se poate confectiona si artizanal).

Pt cei ce doresc ajutor la montare, eu sunt din Bihor si o sa mai pot fi gasit dupa 20 iunie la Constanta. Acum sunt plecat din tara pana in iunie.

Pretul este 200 pt interfata, 50 pt player , 50 pt tv-tuner . Eu le-am luat pe toate cu 400 tot de la cineva de pe forum, deci nu mai fac alte reduceri.

Am o singura bucata, nu sunt vanzator de interfete. Interfete ca asta mai gasiti, player cu comanda prin CAN , mai greu.

Livrarea se poate face prin posta sau curier cu ramburs.

Va multumesc !

interfata.rar

• 3 months later...
  • 4 months later...

Se foloseste cu display-ul original. Se monteaza in locul partii frontale originale si da posibilitatea controlului prin touch a unei interfete multimedia, player sau gps box. Nu controleaza sistemul original al masinii.

Ceva de genul:

Pt a vedea modul cum functioneaza interfata si play-erul din primul post, va rog sa vizualizati clipul pe care l-am filmat :

Scuze pt imaginea intoarsa, dar cred ca va puteti face o idee despre interfata, player si mod de utilizare.

Inca odata - montajul e foarte simplu dar nu chiar pt cei toatal a-tehnici. Si obligatoriu intrare auxiliara audio.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.