Jump to content

imi intra apa in portbagaj

marius12uji

Recommended Posts

nu intra pe la cheder ! sigur intra pe la unul din stopuri. toarna apa cu ceva,pe rand la fiecare stop si ai sa vezi care e problema .

-se pot rupe suruburile de unde sunt turnate pe stot , de la un soc sau lovitura in stop

-sau buretele sa fie rupt ,dar mai greu :)

pe langa stopuri intra.e probelema generala la e 39.si la mine a intrat pe langa amandoua.

nu mai etansaza bine garnitura aia de pe stop.

eu am rezolvat problema punand pe garnituri un strat de silicon din ala de cauciuc (negru la culoare).

ca sa fi sigur ca asta e problema mergi cand e uscata masina la spaltorie,o speli normal,eventual le zici sa insiste in zona stopurilor si cand e gata deschizi portbagajul si usitele alea ce permit accesul la stopuri si te uiti dupa picaturi de apa

pe langa stopuri intra.e probelema generala la e 39.si la mine a intrat pe langa amandoua.

nu mai etansaza bine garnitura aia de pe stop.

eu am rezolvat problema punand pe garnituri un strat de silicon din ala de cauciuc (negru la culoare).

ca sa fi sigur ca asta e problema mergi cand e uscata masina la spaltorie,o speli normal,eventual le zici sa insiste in zona stopurilor si cand e gata deschizi portbagajul si usitele alea ce permit accesul la stopuri si te uiti dupa picaturi de apa

mastic auto se cheama.

este mult mai bun decat siliconul.

si eu am avut o prob. cu stopul din dreapta, nu mai etansa chederul din burete . cu silicon am incercat dar degeaba, apoi am pus mastic. nu am ami avut prob. de 2 ani decand am pus.

mastic am mai pus si sub chederul de la capota motor pe langa filtrele de polen. le-am dat jos (pe ala din stanga) deoarece era infundat cu frunze si aveam piscina.

daca dimineata vedeti o urma de apa pe pragul din stanga in fata, eu zic sa curarati acolo.

bafta!

mastic din ala am folosit si eu.i-am zis silicon pt ca nu imi venea "mastic" atunci cand am postat.

acolo sub filtrul de aer am curatat fara ca sa stiu de acea problema generala a seriei5 e39.am dat de ea umbland sa repun bratul de la stergator la loc...era ceva mizerie pe scurgere dar nu era obturat complet.