Jump to content

O liniuta

Emiliannec

Recommended Posts

"PuĂžin a mai lipsit ca "liniuĂža" sĂŁ se transforme ĂŽntr-un accident mortal, mai ales cĂŁ un elev a scĂŁpat ĂŽn ultimul moment. El putea sĂŁ ajungĂŁ sub roĂžile uneia dintre maÂşini (..)" <_<

Un echipaj al PoliÞiei Rutiere a fost martor la accident. ªoferii celor douã maºini fãceau liniuÞe la marginea Timiºoarei, când unul dintre tineri s-a speriat, a Încercat sã facã un viraj, dar nu a fãcut altceva decât sã acroºeze În plin cealaltã maºinã. Maºina s-a Înfipt Într-un stâlp, pe care aproape l-a dãrâmat :mellow:

Accidentul a avut loc pe strada Gheorghe Alexandrescu din TimiÂşoara. Conform poliĂžiÂştilor, maÂşinile aveau 105 de km/h, ele fiind surprinse cu aparatul radar. Cei doi tineri se cunoaÂşteau.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"PuĂžin a mai lipsit ca "liniuĂža" sĂŁ se transforme ĂŽntr-un accident mortal, mai ales cĂŁ un elev a scĂŁpat ĂŽn ultimul moment. El putea sĂŁ ajungĂŁ sub roĂžile uneia dintre maÂşini (..)" <_<

Un echipaj al PoliÞiei Rutiere a fost martor la accident. ªoferii celor douã maºini fãceau liniuÞe la marginea Timiºoarei, când unul dintre tineri s-a speriat, a Încercat sã facã un viraj, dar nu a fãcut altceva decât sã acroºeze În plin cealaltã maºinã. Maºina s-a Înfipt Într-un stâlp, pe care aproape l-a dãrâmat :mellow:

Accidentul a avut loc pe strada Gheorghe Alexandrescu din TimiÂşoara. Conform poliĂžiÂştilor, maÂşinile aveau 105 de km/h, ele fiind surprinse cu aparatul radar. Cei doi tineri se cunoaÂşteau.

:hyper: :hyper: :laugh: :laugh: :LMAO: :LMAO: :LMAO:

nici Stan si Bran nu erau atat de "amuzanti", cu toate ca nu e amuzant deloc, se putea solda cu victime daca era cineva la locul nepotrivit atunci...neuronul alora e degeaba!

militienii mancau popcorn? :LMAO:

Cred că a vrut să evite ceva, altfel nu-mi explic.

nu cred ca avea ce sa evite, parca nu se vede nici un crater p acolo...ala cu mertanul a vrut sa l depaseasca, avea si semnal stga..asta cu bmw ori a vrut sa faca stanga pe strada aia, ori e prost gramada.

si militienilor li s-a defectat ala chiar cand au facut aia poc...

Edited by max83

avem si aici o inregistrare mai completa.. se vede la un moment un elev prin spate fugind. Cred ca a vrut sa il evite sau ceva :twitch:

nu cred ca are nici o legatura copilul ala..pur si simplu ala cu seria 6 e mai retardat decat e ala cu mercul...am mai vazut recent pe pro tv pe un pusti de 21 ani cum a luat in plin 3 fete intr o curba in care a intrat cu viteza. soferi retardati...puscarie fara numar! exista piste ptr asa ceva!

nu cred ca are nici o legatura copilul ala..pur si simplu ala cu seria 6 e mai retardat decat e ala cu mercul...am mai vazut recent pe pro tv pe un pusti de 21 ani cum a luat in plin 3 fete intr o curba in care a intrat cu viteza. soferi retardati...puscarie fara numar! exista piste ptr asa ceva!

Am vazut si eu stirea. Un pustan cu permisul de putin timp era mai ceva ca cel din transporter DAR intr-un VW.

mi-amintesc de o faza oarecum similara implicat involuntar iar din pacare puteam sa ies destul de sifonat, se stie ca toamna in statiunea Mamaia traficul pe timpul serii este foarte lejer, cum nu aveam mare chef de aglomeratia din oras ( fiind o seara de weekend ) am zis sa dau o tura prin statiune.... booonnn de aici incepe show-ul la penultimul sens giratoriu am intors indreptandu-ma spre oras, mergeam usor cca 60-70km/h pe banda 2 din 3 disponibile in spatele meu la ceva distanta 3 masini "bolizi" 1 cielo, o octavia tour, si un golf 3 se alergau gen "liniuta" am observat eu in retrovizoare ca veneau destul de tare asa ca am semnalizat dreapta si am trecut pe prima banda la cateva secunde vine si "uraganu" trece cel cu cielo primul pe banda 3 urmat imediat de golf si octavia pe banda 2 la 2-3m cel mult dupa ce ma depasesc cel cu golful cred ca a ratat o treapta sau nu stiu ce s-a intamplat ca a incetinit mult iar cel din spatele lui cu octavia s-a urcat pe el impingand-ul pe cel cu golf pe banda mea rotinduse iar cel cu octavia cumva a blocat banda 2, nu stiu cum am reusit sa evit impactulsi si sa trec printre ei de pe banda 1 pe 2, am oprit imediat pe marginea drumului plin de spume si tremurand de nervi, m-am dat jos imediat sa vad daca soferii sunt intregi, cel din golf a lovit puternic plansa de bord ( sangera la nivelul fetei ) si avea spatele facut praf + puntea spate iar cel cu octavia i-au sarit airbag-urile si nu s-a ales decat cu avarii la masina iar eu cu o mare sperietura, le-am tras cativa dumnezei si am chemat un echipaj de salvare + unul al politiei rutiere.

Sper ca nu am facut prea mult off-topic dar mi-a amintit reportajul din imagini de acest icident uratel.

Edited by No-X-Cape

Am vazut si eu stirea. Un pustan cu permisul de putin timp era mai ceva ca cel din transporter DAR intr-un VW.

exact, nu stiu ce masina avea, dar avea in schimb viteza intr 0 curba de app 90grade..si incepator! mai naspa ca ptr vatamare corporala din culpa daca e la prima abatere cred ca scapa cu "fara executare".

mi-amintesc de o faza oarecum similara implicat involuntar iar din pacare puteam sa ies destul de sifonat, se stie ca toamna in statiunea Mamaia traficul pe timpul serii este foarte lejer, cum nu aveam mare chef de aglomeratia din oras ( fiind o seara de weekend ) am zis sa dau o tura prin statiune.... booonnn de aici incepe show-ul la penultimul sens giratoriu am intors indreptandu-ma spre oras, mergeam usor cca 60-70km/h pe banda 2 din 3 disponibile in spatele meu la ceva distanta 3 masini "bolizi" 1 cielo, o octavia tour, si un golf 3 se alergau gen "liniuta" am observat eu in retrovizoare ca veneau destul de tare asa ca am semnalizat dreapta si am trecut pe prima banda la cateva secunde vine si "uraganu" trece cel cu cielo primul pe banda 3 urmat imediat de golf si octavia pe banda 2 la 2-3m cel mult dupa ce ma depasesc cel cu golful cred ca a ratat o treapta sau nu stiu ce s-a intamplat ca a incetinit mult iar cel din spatele lui cu octavia s-a urcat pe el impingand-ul pe cel cu golf pe banda mea rotinduse iar cel cu octavia cumva a blocat banda 2, nu stiu cum am reusit sa evit impactulsi si sa trec printre ei de pe banda 1 pe 2, am oprit imediat pe marginea drumului plin de spume si tremurand de nervi, m-am dat jos imediat sa vad daca sunt soferii sunt intregi, cel din golf a lovit puternic plansa de bord ( sangera la nivelul fetei ) si avea spatele facut praf + puntea spate iar cel cu octavia i-au sarit airbag-urile si nu s-a ales decat cu avarii la masina iar eu cu o mare sperietura, le-am tras cativa dumnezei si am chemat un echipaj de salvare + unul al politiei rutiere.

Sper ca nu am facut prea mult off-topic dar mi-a amintit reportajul din imagini de acest icident uratel.

:LMAO:

bine ca nu ai patit tu ceva...eu as fi ras de m-as fi cracanat de aia..."suferinta" costa...you got knocked the fuck out..si as fi plecat! daca nu erau si alte victime colaterale!

LE: eu era sa o patesc nasol odata, mergeam in spatele unui taxi pe un drum cu 1 banda pe sens...seara, taxiul a incetinit aparent fara motiv, de fapt era trecere dar nici indicatorul nu se vedea nici zebra nimic, si dupa o masina parcata pe dreapta a iesit un pieton, eu dadusem sa depasesc taxiul si norc cu frana/ABSul ca m am oprit la fix, aveam doar vre o 40 dar era de ajuns sa...de atunci merg ca batranii in oras!

Edited by max83

ala a avut bulan ca era in mert, daca era in altceva la 100 km /h in stalp nu il vedeam bine. NU pleca pe picioare in nici un caz. De franat nu a franat de loc ca nu a avut timp nici sa se duca spre pedala..

E misto un filmulet dinasta ..sa vad ce mai zic vitejii aia care sustin ca ei la 100 km/h in localitate au reflexe suficient de bune sa evite cam tot ce poate sa apara in oras.. :)

Edited by DOMI

:LMAO:

bine ca nu ai patit tu ceva...eu as fi ras de m-as fi cracanat de aia..."suferinta" costa...you got knocked the fuck out..si as fi plecat! daca nu erau si alte victime colaterale!

LE: eu era sa o patesc nasol odata, mergeam in spatele unui taxi pe un drum cu 1 banda pe sens...seara, taxiul a incetinit aparent fara motiv, de fapt era trecere dar nici indicatorul nu se vedea nici zebra nimic, si dupa o masina parcata pe dreapta a iesit un pieton, eu dadusem sa depasesc taxiul si norc cu frana/ABSul ca m am oprit la fix, aveam doar vre o 40 dar era de ajuns sa...de atunci merg ca batranii in oras!

pe moment nu mi-a venit sa rad, nu de alta dar doar ce spalasem masina :))) (joke), m-am gandit doar sa nu fi fost ceva mult mai grav + ca am trecut peste plastice, cioburi etc etc si vroiam sa ma uit la masina, evident "profesionistii" aveau in jurul a 20 maxim 22 ani si isi masurau puterile.

exact, nu stiu ce masina avea, dar avea in schimb viteza intr 0 curba de app 90grade..si incepator! mai naspa ca ptr vatamare corporala din culpa daca e la prima abatere cred ca scapa cu "fara executare".

Iti zic eu ca era VW deoarece mi-a atras atentia pronuntia doctorului cand zis "Folcsvagãn" ceea ce e si corect si nu a zis "Volgsvagãn" ceea ce este incorect si majoritatea romanilor o folosesc. Acum eu am zis de ce am tinut minte nu ca as face analize de pronuntie :frantics: