Jump to content

Q7

fbdcnt

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

noul Q7 raport mega fite/figuri , noul X5 pareri impartite, noul ML tare

142771[/snapback]

fitze 0

cel ce crede ca isi ia Q7 si zice ca e fita greseste.

1.e mare rau tare-poate sa aiba 7 locuri si la noi nu e un avantaj

2.interiorul nu e nou

3.fata nu e noua

4.de spate ce e mai noutate

Pretul e cu adevarat bun si faptul ca il poti lua repede daca nu vrei o configurare exacta (48.000euro in vest-pachet sport,xenon plus,navi cu dvd inclus mmi,piele alcantara,scaune fata incalzite si electrice)

e o masin a corecta.

nu discutam problemele de functionare care sunt la toate si doar un raport bun de noroc sau ghinion te plaseaza de o parte sau alta.

fitze 0

cel ce crede ca isi ia Q7 si zice ca e fita greseste.

1.e mare rau tare-poate sa aiba 7 locuri si la noi nu e un  avantaj

2.interiorul nu e nou

3.fata nu e noua

4.de spate ce e mai noutate

Pretul e cu adevarat bun si faptul ca il poti lua repede daca nu vrei o configurare exacta (48.000euro in vest-pachet sport,xenon plus,navi cu dvd inclus mmi,piele alcantara,scaune fata incalzite si electrice)

e o masin a corecta.

nu discutam problemele de functionare care sunt la toate si doar un raport bun de noroc sau ghinion te plaseaza de o parte sau alta.

143040[/snapback]

ce 48 mii euro???? ai visat urat?????

unde ai vazut tu audi la banu asta???? poate cip fara taxe si fara acciza

una cu dotarile care ai zis tu e vreo 70 mii

asta am si spus - IN VEST.

la asemenea valori nu vad de ce sa ia cineva cu CASH.

singurele taxe sunt:

1. acciza care eu spun ca peste un an are sa fie 0, odata cu intrarea in UE (se plateste la sfrasitul perioadei)

2. transport-asta egal ce auto iei cumva trebuie sa ajunga in RO

3. taxe inmatriculare (producere documente necesare inmatricularii) ai la orice auto

4. TVA platesti egal in ce stat te gasesti

Nu inteleg. Ne-ai adus la Q7 cand de fapt aproape bag mana-n foc ca ramai la BMW aproape sigur la noul X5. Esti doar putin suparat pe problemele din service. O sa fie bine. E buna strada asta, nu te indoi de ea.

143280[/snapback]

am mai spus, eu nu sunt fan bmw, conduc bmw pt ca imi place. daca maine audi e mai bun iau audi fara regret. nu datorez nimic bmw. incerc permanent tot ce mi se pare de interes. du-te si tu si vezi ce misto e inauntru q7 ala din showroom.

am mai spus, eu nu sunt fan bmw, conduc bmw pt ca imi place. daca maine audi e mai bun iau audi fara regret. nu datorez nimic bmw. incerc permanent tot ce mi se pare de interes. du-te si tu si vezi ce misto e inauntru q7 ala din showroom.

143287[/snapback]

Nici eu nu sunt fan. Nu sunt fan nimic. Dar imi plac, suficient de mult incat sa am incredere in ei si sa fiu intelegator daca mai gresesc. Cred ca denumirea corecta ar fi pasionat.

de benzina te feresti ? de ce nu ai facut un drive cu un Cayenne daca tot ai fost in zona

143292[/snapback]

E scump pentru momentul asta si BMW l-a prins in buy-back-uri... :) E fan Porsche. :blink:

de benzina te feresti ? de ce nu ai facut un drive cu un Cayenne daca tot ai fost in zona

143292[/snapback]

nu cumpar suv pe benzina. nu-mi place suv. il folosesc strict ca utilitar, iarna, cand am ceva de carat, etc. n-am de ce sa mai arunc si bani pe tone de benzina pt ceva care oricum nu-mi produce nici o senzatie. as turna oricat intr-o masina sport daca imi place cum se misca.

E scump pentru momentul asta si BMW l-a prins in buy-back-uri... :) E fan Porsche. :blink:

143296[/snapback]

nu sunt prins in buy-back-uri ca x5-ul l-am dat altcuiva, era achitat 50% avans bani pe care i-am recuperat, am pierdut ce amm platit 8 rate. pot lua acum orice. cred ca sunt fan porsche, fan esti cand respectiva masina iti produce senzatii dincolo de rational. asa imi produce mie porsche. ma topesc cand o vad. nu ma intereseaza cat fuge, cat consuma..cat se strica...etc. la bmw e o alegere rationala.

[...]

du-te si tu si vezi ce misto e inauntru q7 ala din showroom.

143287[/snapback]

De ce presupui ca n-am fost. Am fost saptamana trecuta si la Audi si la Saab. Si in Q7 am stat si la Siab in ziua presei, cat mi-a fost necesar. M-a lasat complet rece. M-a scarbit chiar. A6 imi place. La fel si A8, dar Q7 mi se pare prea americanesc si experienta mea personala, m-a adus la convingerea ca nu-mi place nimic din ceea ce e american. E o prejudecata educata. Nici mancarea, nici manierele, nici modul lor de a fi, nici cum se imbraca, nici masinile, as putea spune ca in afara de filme si poate muzica, n-au adus nimic bun... :blink: Sunt mai extrem, nu e chiar asa de alb-negru in realitate...

[...]

cred ca sunt fan porsche, fan esti cand respectiva masina iti produce senzatii dincolo de rational. asa imi produce mie porsche. ma topesc cand o vad. nu ma intereseaza cat fuge, cat consuma..cat se strica...etc. la bmw e o alegere rationala.

143305[/snapback]

Ei la mine, nici o masina nu starneste ceva dincolo de rational, mai putin masina insasi, nu marca. Oricat ar parea de bizar, pe mine Porsche ma lasa rece, nu ma caracterizeaza si nu mi-ar placea sa se intample asta, o masina sport. Poate ajung la 50 de ani si o sa-mi placa si atunci adolescentele si o sa vreau o imagine macho intr-un Porsche sau Lamborghini. Poate o sa am atunci si bani de unul, nu stiu, oamenii se schimba si barbati-s tot oameni. In general mie-mi place un sedan sport si consider ca seria 5 este cel mai potrivit caracterului meu. Motor cat mai mare posibil. Asta m-ar face client bun poate pentru un M5, dar ma sperie nu atat consumul, nu mi-am pus problema, dar autonomia cu siguranta.

ce sa-ti zic? cu america e asa cum stie toata lumea- tara a contrastelor si a tuturor posibilitatilor. e asa de mare ca e in toate felurile, depinde unde te duci si ce cauti. unele zone, in special in ca si fl sunt de vis, ireal de misto. in altele, nu departe de cele mentionate e cocina. cu haleala la fel, au si tone de junk food dar si niste steak-uri fenomenale cum nu am mancat nicaieri in lume. si mancarea mexicana sau chinezeasca e f misto. despre masini, de asta si sunt as amulte pt toate gusturile, fiecare cumpara ce vrea si e fericit cu ce-i place lui. mie mi-a placut sedan, pe urma suv, pe urma iar sedan iar acum imi plac astea sport. si ce daca? de ce muncim?

Foarte adevarat ce spui si n-am contrazis niciodata. Fiecare stie ce-i mai bine pentru el insusi. Cat despre americani si ce-i inconjoara... Abia astept sa gasesc ceva american care sa ma incante. In ultima vreme mi-am facut o pasiune in a cauta astfel de posibilitati. Din nefericire, doar banii de acolo-s buni.

Cat despre masini sport, anticipez ca voi trece si eu la un moment dat in viata prin asta, ce e clar, ca la acest moment, nu se intampla asta. In schimb sunt foarte deschis sa cred ca nimic nu e definitiv. M-ar tenta un 6-ar, dar doar ca a doua masina. Si la momentul asta cu siguranta n-am bani pentru o a doua masina care sa satisfaca doar copilul din mine.

Si Cayman? Am auzit multe lucruri bune despre el!

143678[/snapback]

da cayman s cica e ok dar nu e carrera, are motorul detunat si e mic de mine. si in carrera stau cam la limita, in m incap ok, pot merge oricat. orice voi face va fi dupa ce vad fizic noul x5. trec iarna cu m-ul si ce mai am pe linga casa - un grande punto si un berlingo.

sigur e mai bun raportul la Q7 decat la X5 ----pe X5 il strica taxele de America.

142835[/snapback]

la cati bani e X5 ciul nou ca am auzit ca nu e foarte scump comparativ cu vechiul x5?

143018[/snapback]

Dupa 1 ianuarie 2007 vom avea numai 10% taxe vamale pentru masini nonUE...asa ca noul X5 o sa fie mai ieftin ...