Jump to content

un supercar de la BMW?

Sly

Recommended Posts

Ciupanezule, pana una alta tu ai fost offtopic si ai tot continuat sa scrii posturi mai inutile decat consideri tu a fi topicul asta. Esti admin pe forumul tau, nu aici... lasa moderatorii sa decida daca e util topicul, daca merita lasat deschis, samd. Tot ce poti tu sa faci e sa dai report la topic, zici ca-i inutil/aberant/ce vrei tu si mai departe se ocupa moderatorii.

Mie mi se pare un topic bun si care are legatura cu marca asta. Mie chiar mi se pare curios ca o marca de masini care se mandreste cu sportivitatea modelelor sale nu a fost in stare sa scoata un supercar adevarat.

A avut o tentativa cu M1, dar din ghinioane si un pret prohibitiv, nu s-a bucurat de prea mult succes. Poate ca sufla in iaurt din cauza asta.

Pe de alta parte, datorita acelui "esec" numit M1 au fost dezvoltate masinile M care au consacrat marca BMW. Deci tot raul spre bine.

Nu cred că am fost offtopic deloc.

Doar am spus că topicul nu are utilitate.

Marca asta are atâtea maşini mişto pe care oricum majoritatea nu ni le permite, ce rost are să ne plângem că nu există un supercar pe care l-am putea avea în următorii 10 ani doar pe desktop sau la o scară redusă?

Nu e obligat nimeni să dea report, poţi scrie direct pe topic ce părere ai.

M1 nici măcar nu e un BMW veritabil dacă te gândeşti bine.

La fel de bine ar fi putut purta emblema Lamborghini.

Chestia asta cu supecaruri-urile costă foarte mult şi nu aduce profituri pe măsură.

Marca asta există şi azi pentru că au folosit politici de marketing foarte potrivite pieţii.

Edited by Ciupanezu

@rain: Tu oricum nu postezi obiectiv, acum vei posta contra la ceea ce voi scrie eu oriunde doar pentru cĂŁ nu sunt de pĂŁrerea ta cĂŁ Android ar fi cel mai tare soft, iar SGS cel mai tare telefon, iar tu cel mai inteligent Âşi pragmatic om.

TE inseli amarnic - si culmea, n`ar fi prima oara :frantics: - exista chiar un topic unde sund de acord cu tine (cel despre uleil de cutie lifetime), dar nu conteaza asta, eu nu postez contra nimanui, ci tu faci asta, eu nu fac decat sa`mi exprim propria parere, si daca de multe ori nu este in concordanta cu a ta, asta nu inseamna ca nu ar fi pertinente sau obiective, ci chiar invers de multe ori. Ca sa`ti demonstrez ca n`ai inteles NIMIC din topicul cu android, eu nu am zis de sgs ca este cel mai tare telefon, si nici ca iphone este vreun telefon prost, sistemul de operare il strica, aici spuneam eu ca android este peste, dar daca tu atat intelegi, sau atat vrei sa intelegi, e problema ta, si cam atat despre asta ca s`a facut destul off pana acum.

Revenind la topicul de fata, nu mi`ai raspuns la intrebare: oare toti ceilalti care au postat aici si nu sunt de acord cu tine sunt "dusi" ca mine ? Sa fii tu geniul neinteles ?! Lamureste`ne Messiah te rugam!

Nu cred cĂŁ am fost offtopic deloc.

Doar am spus cĂŁ topicul nu are utilitate.

Marca asta are atâtea maºini miºto pe care oricum majoritatea nu ni le permite, ce rost are sã ne plângem cã nu existã un supercar pe care l-am putea avea În urmãtorii 10 ani doar pe desktop sau la o scarã redusã?

Ca sa vezi, se intampla si pe la "case mai mari" ...

Chestia asta cu supecaruri-urile costĂŁ foarte mult Âşi nu aduce profituri pe mĂŁsurĂŁ.

Marca asta existĂŁ Âşi azi pentru cĂŁ au folosit politici de marketing foarte potrivite pieĂžii.

Ce rau o duc cei de la Audi/VW ...au scos si ei supercaruri si acum mor de foame, ce sa`i faci, daca nu au adoptat politici de marketing potrivite pietii .... asta e!!

Ce rau o duc cei de la Audi/VW ...au scos si ei supercaruri si acum mor de foame, ce sa`i faci, daca nu au adoptat politici de marketing potrivite pietii .... asta e!!

Niste netonti domle'...au mai si cumparat Porsche...serios astia chiar nu au cap :frantics: ?

Revenind pe un ton mai serios cred ca motivul este "ecologia"! BMW incearca acum sa devina lider pe acest segment al economiei pe combustibil, oferind in paralel performante foarte bune. Research-ul pentru un supercar pentru ei ar fi floare la ureche...au atata informatie din ani si ani de F1 si alte competitii din motorsport.

nu ma incadrez in tipologia romanului, probabil apropiata tie,de a mi cumpara masina de 100000 si a sta in apartament de doua camere cu rate prin banci

OFF: bai frate, m-ati spart cu psihoza asta, ai masina scumpa sigur stai in ghena si ai rate la banci. Asta nu denota decat pustisme ieftine de vascoza, si ce daca ai sau nu ai rate la banci si ce daca ai sau nu ai masina ieftina, important e ce si cum faci. Respectiv ai sau nu minte in cap si caracter. Am si rate, am stat si la ieftin, am si-o gioarsa de e39 care m-a ajuns peste 40 de mii, ce atata fudulie, ca si aia cu "mi-am luat-o din banii mei, am doar 20 de ani", de unde pasca masii are ala bani la 20 de ani si, cel mai important, CUI DE AICI II PASA.

Nu ma refeream la tine, Sly.

PS: se pare ca lui Ciupanezu nu-i plac colectiile de guma Turbo si tine s-o spuna in gura mare, foarte bine, treaba lui, daca-i place sa repete, fiecare e liber sa discute ce-i place si sa se uite la poze, doar toti au facut risarci si studii de piata adica marketing si mai sunt si motoristi.

Sa scoata BMW si mama supercarului, in 20 de ani n-a facut-i si, dac-a incercat, n-a avut succes, insa a dat buful cu Rolsu', unde altii se chinuie astia vand in draci, ce le mai trebuie supercar, au M-urile si cu asta basta.

+1

TE inseli amarnic - si culmea, n`ar fi prima oara :frantics: - exista chiar un topic unde sund de acord cu tine (cel despre uleil de cutie lifetime), dar nu conteaza asta, eu nu postez contra nimanui, ci tu faci asta, eu nu fac decat sa`mi exprim propria parere, si daca de multe ori nu este in concordanta cu a ta, asta nu inseamna ca nu ar fi pertinente sau obiective, ci chiar invers de multe ori. Ca sa`ti demonstrez ca n`ai inteles NIMIC din topicul cu android, eu nu am zis de sgs ca este cel mai tare telefon, si nici ca iphone este vreun telefon prost, sistemul de operare il strica, aici spuneam eu ca android este peste, dar daca tu atat intelegi, sau atat vrei sa intelegi, e problema ta, si cam atat despre asta ca s`a facut destul off pana acum.

Revenind la topicul de fata, nu mi`ai raspuns la intrebare: oare toti ceilalti care au postat aici si nu sunt de acord cu tine sunt "dusi" ca mine ? Sa fii tu geniul neinteles ?! Lamureste`ne Messiah te rugam!

Nu înseamnă că de fiecare dată mă urmăreşti să mă contrazici, mai ales că acolo nu prea există loc de contraziceri, e ca şi cum ai spune că afară e noapte când de fapt e zi sau invers.

Nu e vina mea că nu înţelegi o ironie.

Ca sa vezi, se intampla si pe la "case mai mari" ...

Nu e un dezacord, se vede clar că a fost o greşeală facută la repezeală, nu datorată ignoranţei.

VW se bazează pe nişte maşini mult mai ieftine decât cei de la BMW.

Concernul VAG nu îşi trage profitul din Veyron ci din Polo, Ibiza, Passat, Golf etc.

Din moment ce BMW oferă doar maşini premium, e clar că poate face mai puţini paşi greşiţi decât VAG.

Eu mă mir că voi nu înţelegeţi că politica unei companii atât de mari nu e decisă la un şpriţ ci foarte bine gândită în funcţie de situaţia economică şi cererea de pe piaţă.

Edited by Ciupanezu

OFF: bai frate, m-ati spart cu psihoza asta, ai masina scumpa sigur stai in ghena si ai rate la banci. Asta nu denota decat pustisme ieftine de vascoza, si ce daca ai sau nu ai rate la banci si ce daca ai sau nu ai masina ieftina, important e ce si cum faci. Respectiv ai sau nu minte in cap si caracter. Am si rate, am stat si la ieftin, am si-o gioarsa de e39 care m-a ajuns peste 40 de mii, ce atata fudulie, ca si aia cu "mi-am luat-o din banii mei, am doar 20 de ani", de unde pasca masii are ala bani la 20 de ani si, cel mai important, CUI DE AICI II PASA.

ihearto,de acord cu tine,insa pasajul citat e scos din context si era un raspuns la aluziile lui ciupanezu ca daca nu ti permiti pe moment o masina de un anumit nivel n ai dreptul sau autoritatea sa ti exprimi o parere.

fiecare face ce vrea cu viata lui sau finantele lui,de ex unul poate sa si ia masina scumpa si sa fie sluga pe undeva cu 15 milioane pe luna dar e fudul ca are masina,altul umbla cu un cazan ca mine dar e propriul lui stapan...astea sunt doar ex si nicidecum generalizari

tot respectul pt cei care au realizat ceva in viata,dar nu sa venim cu insinuari de genu aaa asta are masina de 15 ani,ergo n are el ce sa vorbeasca de supercaruri sau alte chestii

mi se pare o gandire limitata