Jump to content

2001 330i - asta chiar o tin:)

mik15

Recommended Posts

ieri dupa-amiaza mi-a ajuns si CD player-ul, mai repede decat ma asteptam, pe langa faptul ca s-a imbunatatit aspectul interior s-a imbunatatit si calitatea sunetului :), urmatorul pas este sa imi iau un AUX cable si sa conectez un Ipod. CD player-ul acesta e din ultimele modele facute pentru E46 care citeste, sau ar trebui cel putin conform datelor gasite pe net, MP3, dar inca nu l-am incercat pentru ca nu am avut la indemana unul insa o sa scriu maine unul sa vad, sunt tare curios...oricum cu AUX chiar nu o sa mai am nevoie de MP3 intrucat si calitatea e mult mai buna de pe Ipod :thumbsup:.

nimic nou deocamdata, am lasat-o mai moale pentru ca nu prea am mai avut timp...ma bucur intre timp de calitatea sunetului cu noul CD-player OEM cu MP3, cate initiale :rolleyes: , dar chiar se aude bine cu sistemul cu 10 difuzoare, atatea am numarat :), e diferenta sesizabila intre asta si cel dinainte pe care l-am avut pe 318i. Astept intre timp adaptorul pentru antena radio, sunt curios daca va merge bine pentru ca pe e46fanatics ziceau ca ar trebui schimbat si amplificatorul...
un filmulet despre cum se spala aici manual si
dupa dus :wink: . In rest va doresc un Paste Fericit, eu sunt la lucru... :o . Edited by mik15

• 3 weeks later...

multumesc pentru aprecieri :).

intr-adevar e o raritate sa gasesti o masina ca asta cu rulajul acesta, cu atat mai mult aici, in Germania am mai vazut insa sunt mai scumpe, nici asta nu a fost pomana insa comparativ cu DE e un pret mult mai bun. La starea masini a contat mult si faptul ca atunci cand nu a fost condusa, adica in mare parte din timp insa nu cumulat, a stat mereu in garaj iar clima calda de aici i-a priit, nu a vazut ploaie sau zapada :). Azi am terminat cu inmatricularea si m-am mai plimbat asa putin, imi place foarte mult cum se simte masina, cat de legata este si timpii mici de reactie ai acceleratiei/motor/cutie in comparatie cu cea dinainte care avea cca 170k km, e sesizabila diferenta. Am mai facut cateva poze chiar dupa ce i-am pus numerele :thumbsup: .

cateva poze din nou pentru ca nu am reusit sa le atasez pe toate prima data, error 503 <_>

Superb exemplar ! :popcorn: SĂŁ-l "fugĂŁreÂşti" sĂŁnĂŁtos ! :thumbsup: B)

cateva din ele... :rolleyes:

WOW! LIKE, LIKE, LIKE!!! :hyper:

poti sa i pui linistit jante pe 19, motorul tau nu simte diferenta ;))....apropo cati cai are? 218?

@ letty - multumesc :)!

@ darius - 231cp, la roata ajung mai putini :( dar suficienti,

nu de greutate ar fi vorba, e mica diferenta intre 17 si 19 la kg, ma gandesc doar la suspensie , desi drumurile sunt foarte bune aici...ma tot invart cu jantele astea, nici nu am timp pe saptamana sa caut, doar in weekend o zi ca in cealalta e inchis, acum am gasit pe 19 de 335i, sunt frumoase rau :), m-as duce sambata macar sa le pun, dau o tura si vad cum e, saptamana trecuta am probat unele de Z4 pe 18 dar nu m-am inteles cu ala la bani, ii dadeam si pe ale mele si mai vroia si diferenta prea mare dar daca as gasi din astea pe 18(ultima poza) le-as lua fara sa mai comentez :D.

Am pus si adaptorul pentru radio si merge foarte bine, deci nu cred ca e nevoie sa schimb amplificatorul radio asa cum ziceau cei de pe e46 fanatics, am intrat in meiul ascuns si am setat frecventele pentru zona asta si e totul in regula.

Edited by mik15

• 3 weeks later...
i-am montat astazi volanul de M :), dar nu prea imi place trim-ul, are lacul crapat pe el intr-o portiune, ori iau altul nou ori incerc sa il revopsesc. Altfel, volanul este super, e mult mai placut la palpare fiind mai gros si iti da o senzatie placuta...m-am chinuit un pic sa il desfac pe cel vechi, mi-a fost greu sa desfac surubul din centru, airbag-ul a iesit relativ usor, dupa vreo 2-3 incercari esuate am reusit sa il scot...

• 2 weeks later...
update...am dat volanul de M jos si l-am pus pe cel original, aveam impresia ca nu se potriveste cu restul interiorulul pentru ca era mai uzat, asa ca l-am vandut si am luat altul nou :), astept sa vina, la fel si cu trim-ul volanului de jos, cu logo-ul M, cumpar altul nou, atunci totul va fi nou, sper sa fiu multumit! Intre timp am luat si cutia aceea de depozitare dintre scaunele din fata cu rola si am inlocuit-o, avand simpla inainte, la fel si pe cea din spate pentru ca avea rola aceea rupta. Urmeaza farurile cu xenon, am toate piesele urmeaza sa le asamblez, farurile originale imi vor ramane pentru ca nu voi lua de la ele decat sticla si trim-ul argintu din interior. Aproape 10k de km de cand am luat-o, nicio problema pana acum, am schimbat doar bucsele pe fata, mi s-a parut mie ca ar bate ceva, fusesera schimbate in 2006. Urmeaza schimbul de ulei si filtre si probabil si antigelul si lichidul de frana, schimbate acum 3 ani. Era sa uit, azi schimb si semnalele de pe aripi ca astea parca s-au decolorat putin, par putin ingalbenite si nu imi place, cam atat pana acum :)! Edited by mik15

cateva poze fresh, nu s-a schimbat mai nimic de la ultimele :)

... intr-una din poze se vede o gentuta cu BMW pe care am luat-o pentru a tine bidonul de ulei sau alte chestii, e original si se prinde cu arici de mocheta din portbagaj, mi s-a parut faina ideea, nu se mai plimba prin portbagaj la curbe...

bm10.jpg

bmw9.jpg

bm6.jpg

bm12.jpg

Edited by mik15

inca ma intereseaza jantele, problema este ca eu nu sunt in Ro iar sa le aduc aici nu renteaza din cauza transportului, mersi oricum pentru oferta :).

@ggolfuletz - scaune sport si mie mi-ar fi placut, dar asa e cand nu esti primul propietar, nu prea ai de ales :rolleyes: , in privinta cutiei nu ma deranjeaza asa de tare, automata e foarte comoda in oras si pe autostrada, manuala mi-ar fi placut pentru circuit, altfel raman fidel automatei :)