Jump to content

Nu sunt decis - a vopsii sau a nu vopsii bandourile de E46 ?

flavius.paul

77 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Sa da un 320d Pachet M proaspat achizitiont... in principiu este de vopsit bandoul de deasupra numarului de inmatriculare + eleronul M de pe portbagaj achizitionat astazi.

Am zarit recent un E46 Silver vopsit total (inclusiv bandourile) si pot spune ca mi-a atras atentia intr-un mod placut...nu imi gasesc cuvintele acum, dar parca e mai eleganta masina cu acele plastice la culoarea masinii.

Ca tot am acele 2 elemente de vopsit... as da toate bandourile jos pentru vopsire (exceptie plasticul de jos din bara de M - pe care l-as vopsii negru metalizat).

Voi ce parere aveti? A-ti face procedeul acesta la e46-ele personal?

Asta e masinuta:

Edited by flavius.paul

am votat Nu,si zic sa nu le vopsesti,mai ales la culoarea asta se creeaza un contrastul de negru-argintiu si da bine pe masina,bandourile negre... :frantics:

plus ca dupa ce le vei vopsi si o sa deschizi portiera la vreo benzinarie sau in parcare langa alta masina sau alta masina cand deschide portiera iti loveste bandoul(se intampla des in parcari) 'o sa ti-o dea de o sa-ti juleasca bandoul' :D si se va vedea imediat negrul ala sub vopsea....in fine,intelegi tu... ;)

cu placere....si eu am acum aceeiasi masina si culoare si nici nu ma gandesc sa-i vopsesc bandourile tocmai din aceeasi cauza,juliturile care apar in zona aia...

acum vreun an am avut un e90,m-am ofticat :mellow: ca nu i-au pus bandouri si la modelul acesta,nu era portiera fara semne in dreptul unde ar fi trebuit sa fie bandourile :angry2: ,plus ca trebuia mereu sa gasesc la parcare un loc mai lat tocmai ca sa nu-mi atinga cu portierele masina mea persoanele cand ies sau intra in masinile lor...

si eu zic ca arata mai bine vopsite , si cand cumperi masina , asta este o dotare optionala , ornamente in culoarea masinii ! :)

La E46 sedan/touring nu a existat niciodata optiunea asta.

Ar mai fi un factor pentru a nu le vopsi - exista "super criticii" in materie de auto ... in care daca vad o asemenea masina cu boandouri imediat iti spun in fata : "frate...dar masina asta a fost trantita/rasturnata/bagat in pom...si acum ai vopsit totul la ea ca sa iti fie mai usor)

Ar mai fi un factor pentru a nu le vopsi - exista "super criticii" in materie de auto ... in care daca vad o asemenea masina cu boandouri imediat iti spun in fata : "frate...dar masina asta a fost trantita/rasturnata/bagat in pom...si acum ai vopsit totul la ea ca sa iti fie mai usor)

posibil, eu asa stiam , ca e preferential !

pe dracu.numai un dobitoc gandeste asa cand vede o masina cu bandouri vopsie.atunci cand vopsesti cu badourile pe masina se evde clar ca a fost vopsita.deci asta iese din calcul.

inca o data votez pentru a le vopsi in culoarea masinii.

eu la e90 nu am bandouri.daca le aveam sigur le vopseam ,la megane-ul care l-am luat de nou am platit 300 de euro pentru bandouri vopsite in culoarea caroseriei.

Eu le-am vopsit.Imi place mult mai mult vopsite.Arata masina intr-adevar mai tinerica.Iar la parcari oricum am grija unde parchez ca sunt idioti cu diverse masini(cu inaltime diferita) si e posibil sa-mi loveasca usa sau bara in alt loc decat bandouri si atunci imi indoaie portiera sau zgarie bara.Parerea mea e ca bandourile vopsite in culoarea masinii arata mult mai bine din punct de vedere estetic.