Jump to content

[Vand] Alcantara

Recommended Posts

3. Vanzatorul va avea obligatoriu completata locatia la profil. Vanzatorul va trebui sa precizeze clar localitatea in care se afla produsele, precum si disponibilitatea de expediere a produselor (sau de prestare a serviciilor) in alte localitati, printr-o firma de curierat, specificand si cine suporta costurile de transport.

Nerespectarea acestei reguli va duce la blocarea anuntului pana la completarea tuturor acestor date.

Edited by claudiuBWR

!

3. Vanzatorul va avea obligatoriu completata locatia la profil. Vanzatorul va trebui sa precizeze clar localitatea in care se afla produsele, precum si disponibilitatea de expediere a produselor (sau de prestare a serviciilor) in alte localitati, printr-o firma de curierat, specificand si cine suporta costurile de transport.

Nerespectarea acestei reguli va duce la blocarea anuntului pana la completarea tuturor acestor date.

este al 2-lea avertisment

Edited by claudiuBWR

Esti moderator si nu stim noi? :laugh:

O.T. De cati mp este nevoie pentru un interior de E46? Scaune fata,bancheta,fete usi

Este ca si moderator are 80% din functiile unui moderator , nu cred ca a dat cu parul , doar ca si a facut meseria .

Aceasta este Alcantara Fake,ce se vinde pe ebay de la 2 la 6 eur metru liniar.Chiar daca vine cu logoul pe spate este pus la China sau chiar de comercianti.La banii acestia ori e furata ori e chinezarie.99 % e fake.Deci MARE ATENTIE.

ps:un exemplu:http://cgi.ebay.de/Microfaser-Alcantara-Imitat-Meterware-150cm-schwarz-/150473961766?pt=M%C3%B6belbez%C3%BCge_Stoffe&hash=item2308f27126

Aceasta este Alcantara Fake,ce se vinde pe ebay de la 2 la 6 eur metru liniar.Chiar daca vine cu logoul pe spate este pus la China(logo Auriu sin m in m) sau chiar de comercianti.La banii acestia ori e furata ori e chinezarie.99 % e fake.Deci MARE ATENTIE.Diferenta intre originala(115 eur) si fake e diametral opusa si se vede in timp...in scurt timp.

ps:un exemplu:http://cgi.ebay.de/Microfaser-Alcantara-Imitat-Meterware-150cm-schwarz-/150473961766?pt=M%C3%B6belbez%C3%BCge_Stoffe&hash=item2308f27126

Edited by anaaaf

de unde stii ce are el de vanzare? ai luat si nu e originala? eu am originala si astept o mostra de-a lui. pretul de 115 euro e aproape dublu decat cel real.nu stiu de unde l-ai scos. Eu am cumparat direct de la distribuitor din Italia cu factura la pretul de 60 euro fara tva. daca ai luat de la el si nu e ok spune cu certitudine sa stim. numai bine.

de unde stii ce are el de vanzare? ai luat si nu e originala? eu am originala si astept o mostra de-a lui. pretul de 115 euro e aproape dublu decat cel real.nu stiu de unde l-ai scos. Eu am cumparat direct de la distribuitor din Italia cu factura la pretul de 60 euro fara tva. daca ai luat de la el si nu e ok spune cu certitudine sa stim. numai bine.

nu stiu ce are el de vanzare, dar cum am zis, sansele sa fie fake sunt f mari pt ca e un produs la mare cautare si piratat mult.Pretul de 115 eur e pretul importatorului din romania.Daca e pe bune - e furaciune -,deci ar fi ok asa.NU SE POATE SA FIE ALCATARA PE BUNE si sa fie la acest pret.Chiar si daca ar fi sa zicem 60 eur fara Tva(in Italia,unde se produce), cat sustineti, aici totusi este 20 plus Tva(cam atat ar veni 100 RON).Si nu aici se produce,ci in Italia.Daca ati cerut monstre si va place ce mai conteaza un calcul de probabilitati? :)

Pana la urma...dumneavoastra e important sa va placa.

Stima.

nu stiu ce are el de vanzare, dar cum am zis, sansele sa fie fake sunt f mari pt ca e un produs la mare cautare si piratat mult.Pretul de 115 eur e pretul importatorului din romania.Daca e pe bune - e furaciune -,deci ar fi ok asa.NU SE POATE SA FIE ALCATARA PE BUNE si sa fie la acest pret.Chiar si daca ar fi sa zicem 60 eur fara Tva(in Italia,unde se produce), cat sustineti, aici totusi este 20 plus Tva(cam atat ar veni 100 RON).Si nu aici se produce,ci in Italia.Daca ati cerut monstre si va place ce mai conteaza un calcul de probabilitati? :)

Pana la urma...dumneavoastra e important sa va placa.

Stima.

Ps:Spre exemplu eu am cumparat 4 metri de pe net la 80 ron.ERA STAMPILATA CU SIGLA ALCANTARA cu AURIU pe spate(ca la originala !!!),dar nu s-a dovedit decat o mare farsa.Am platit 400 eur manopera sa-mi tapitez masina,dar acum strang bani sa o fac din piele pt ca s-a scamosat in numai o luna.Si asa bine arata cand am pus-o.... :(...

Am primit mostra si am comparat-o cu ce am cumparat din Italia, exact aceeasi nuanta, textura, grosime. Identica. Cod de catalog 9002. Sa stiti ca Alcantara originala nu are scris pe spate cu auriu ci cu negru. Pacat ca ati investit intr-un fals intr-adevar.

Cea la pret de 80 de roni de unde ati achizitionat-o?

• 1 month later...
  • 3 months later...