Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

cauciucuri recomandate 535D

geyer

Recommended Posts

Ce caucicuri sa imi pun pe masina, dimensiunile care le-am specificat in descriere?

Marci recomandate?

Am auzit ca unele sunt mai slabe la gropi si imediat apar galmele acelea, umflaturile pe partea laterala.

Astept parerile voastre, merci!

Ma intereseaza ca distanta de franare sa fie scurta si pe uscat si pe umed, iar aderenta, avand in vedere ca e un 535d, destul de puternic, am nevoie sa fie mare, sa nu mi se aprinda chiar tot timpul becul de la DTC la bord :pardon:

Eu m-am gandit la Good Year Eagle F1 Asymmetric 2. Mi se par cele mai interesante.

Ce spuneti?

hmm eu cred ca e exagerat de mic balonul pe 30 !!! O sa le faci varza daca iei o groapa aiurea, si o sa dai la bani pe roluit...sa te plictisesti...245/35/19 cred ca e mai acceptabil. Eu am la e60, suspensie stock, 225 50 17 , si mi se par cele mai ok pt suspensia standard si fara alte pretentii..Oricum sunt marfa jantele tale

Eu am 245/35/19 fata si 275/30/19 spate si anume cele recomandate de BMW... dar iti recomand daca vrei neaparat 19 sa pui 35 spate si anume 273/35/19... pt ca incap.

Doar ca o sa fie vreo 3% diferenta la vitezometru.

Nu e mare diferenta de viteza.

Tot studiez pe net marcile de cauciucuri, dar ma cam debusoleaza...unele sunt bune pe uscat(Michelin Pilot SPORT PS2) iar altele pe carosabil umed(Dunlop SP SPORT MAXX)

Am vazut si Goodyear EAGLE F1 Asymmetric care mi s-a parut interesant. Continental am avut si imi dadea impresia ca nu are aderenta f buna nici pe uscat nici pe umed...nu stiu de ce.

Tu ce marca ai pe masina?

Bridgestone potenza re050/052A modelul cu protectie ( ies aproape 2 cm in afara si protejeaza bine la parcari aproape de bordura). Am avut 6 bucati si am fost foarte multumit de ele. Mi se par mai bune pe ud fata de Continental Sport Contact 3.

Stau in Olanda si ploua in prostie si de obicei ma cam uit la performanta pe asfalt umed.

Edited by DSF

Da! Chiar acelea le-am comandat si eu dar cu specificatia XL, care mi s-a spus ca face ca partea laterala sa fie putin mai tare decat cele fara XL. Sper sa fie bune, avand in vedere ca masina e destul de puternica iar la un kick-down, chiar ai in mers, mi se aprinde becul de la bord...DTC-ul pt ca patineaza. :-P Sunt foarte interesat si de aderenta in curbe.

Da! Chiar acelea le-am comandat si eu dar cu specificatia XL, care mi s-a spus ca face ca partea laterala sa fie putin mai tare decat cele fara XL. Sper sa fie bune, avand in vedere ca masina e destul de puternica iar la un kick-down, chiar ai in mers, mi se aprinde becul de la bord...DTC-ul pt ca patineaza. :-P Sunt foarte interesat si de aderenta in curbe.

Sant foarte OK gumele. Sa-mi zici cat te tin pe spate, eu le-am schimbat luna trecuta dupa cam 14.000 km ajunsesem la sarme la unul.:D

Sant foarte OK gumele. Sa-mi zici cat te tin pe spate, eu le-am schimbat luna trecuta dupa cam 14.000 km ajunsesem la sarme la unul.:D

Daca nu le omori, probabil ca te tin si cele de pe spate. Intr-adevar, \michelin sunt mai moi, de aceea au si aderenta mai ridicata si se consuma mai repede, dar cand vor trebui schimbate, le vom schimba. :rolleyes: