Jump to content

Sfaturi achizitie E90

Recommended Posts

Buna ziua,

dupa ce am vandut E46 am hotarat sa fac un upgrade la E90 320 diesel.Binenteles cand o sa cumpar masina o sa fac un test ,dar sunt multe chesti care eu nu le stiu la masina si ar ramane recunoscator daca posesorii de E90 sa imi dea cate un sfat ,nu la consum dar la revizii de ex,piese care pica mai des,si lucruri care sunt in plus fata de e46.

Multumesc.

salut, am e90 320d si revizia (ulei + filtre man) m-a costat aprox 500 lei.

de diferente nu stiu ce sa-ti spun pentru ca nu am avut e46.

poate reusesti sa-ti gasesti cu fabricatie 2006 ca sa nu iti faci probleme cu acele clapete de la galeria de admisie.

Salut, am avut si E46 si acum am E90. Doua masini extraordinare amandoua, dupa parerea mea. Pe prima (E46) am luat-o la 170 000 km (in oct 2008, ea fiind 2004) si pana la 200 000 km (aprilie 2009) nu mi-a picat nimic la masina. A doua, E90-ul, l-am luat in august 2009 la 107 000 si pana acum, la 180 000 km, n-a "picat" nicio piesa, nimic. Asa, am mai schimbat eu una alta la ea, citeste mai multe aici daca vrei http://www.bmwclub.ro/forums/topic/64360-e90-320d-082006-aproape-fullzic-eu/page__hl__hornetb si aici http://www.bmwclub.ro/forums/topic/81033-vand-320d-e90/ .

Sper sa-ti fie de folos !

Parerea mea e ca tine si de noroc dar si de unde cumperi masina si/sau de la cine. Ori te duci si-o iei de afara, ori o iei din tara, una care a fost luata de noua, din tara, aia are si km putini. Sa le iei din piata de masini, in mare parte, loterie curata. Dar poti sa gasesti si masini bune. Nu-i problema ca are 250 000, dar sa o iei la pret de 250 000 km, nu la pret de 130 000. :)

Daca mai e ceva, suntem pe aici ca sa-ti raspundem :) Bafta ! :)

o am de aproape un an. in afara de ulei + filtre nu am schimbat nimic. nu imi place la ea:

suspensia sport

runflaturile

cutia manuala

spatiul mic (cam la fel cu E46)

Pai toate vin su suspensie sport ca nu as vrea,si cu runflaturile nu e problema am jantele pregatite cu anvelope normale.

Multumesc tuturor,o seara placuta

Ai cumparat deja masina sau cum de ai jantele pregatite? :unsure:

Si cum adica toate 320d au suspensie sport?

Jantele le am de la masina care am vandut-o,niste jante deosebite,si am intrebat cu nu stiu cum e cu suspensia pe 320 diesel daca vine sport sau standard,nu ma pricep.Masina acum o caut....

O seara placuta

Jantele le am de la masina care am vandut-o,niste jante deosebite,si am intrebat cu nu stiu cum e cu suspensia pe 320 diesel daca vine sport sau standard,nu ma pricep.Masina acum o caut....

O seara placuta

vine standard doar ca e mai rigida decat cea standard E46 . Oricum e cam barca suspensia , dar se poate imbunatati .

Edited by Myx

barca in ce sens?si cum se poate imbunatati?

ms

barca pe viraje si la viteze mari 180+ simteam f deranjant lucrul asta la E90 si actualul proprietar mi-a confirmat . Un kit de arcuri sport Eibach rezolva problema . In jur de 200 E .

o am de aproape un an. in afara de ulei + filtre nu am schimbat nimic. nu imi place la ea:

suspensia sport

runflaturile

cutia manuala

spatiul mic (cam la fel cu E46)

suspensia e standard, normala...cred :) evident ca-i mai "sport" ca la alte masini, doar e bmw :)

runflat-urile - schimba-le da-le dracu :)

cutia manuala - eu o prefer, tu nu, altii o prefera, altii nu :) bine, eu o prefer ca nu pica :) e mai sigura :)

spatiul...asa si-asa :)

Salutare , in afara de a schimba cateva becuri arse n-am avut nici o problema si o am de 1 an jumate si am mers cred ca minim 30 000 km.

Exact, cateva becuri am schimbat si eu, mai ales stop-urile de pe spate :)

barca pe viraje si la viteze mari 180+ simteam f deranjant lucrul asta la E90 si actualul proprietar mi-a confirmat . Un kit de arcuri sport Eibach rezolva problema . In jur de 200 E .

4 arcuri 200 E ? Nu e rau :)

suspensia e standard, normala...cred :) evident ca-i mai "sport" ca la alte masini, doar e bmw :)

runflat-urile - schimba-le da-le dracu :)

cutia manuala - eu o prefer, tu nu, altii o prefera, altii nu :) bine, eu o prefer ca nu pica :) e mai sigura :)

spatiul...asa si-asa :)

Nu e suspensia normala. E pachet "suspensie sport"... si e mai joasa decat cea normala din cauza asta. In fine, eu zic ca n-o sa-i para rau daca trece pe E90.

Suspensia sport NU e standard nu mai vorbiti prostii. Eu ti-as recomanda sa te interesezi inainte de a lua masina. Nu o recomand pt ca e prea joasa masina si e prea rigida.

Nenea nu vb nimeni prostii , poate nu ai citit corect ,poate esti obosit , poate ai lucrat mult , nu ai mancat ,ti-e sete , te-ai certat cu nevasta , ai avut un esec in dragoste i-am spus ca E90 vine cu suspensie standard ,era evident ca cea sport e optional . Doar ca cea standard e cam barca. Cel putin in opinia mea . Sau poate nu m-am exprimat eu corect pt tine .

Edited by Myx

Nenea nu vb nimeni prostii , poate nu ai citit corect ,poate esti obosit , poate ai lucrat mult , nu ai mancat ,ti-e sete , te-ai certat cu nevasta , ai avut un esec in dragoste i-am spus ca E90 vine cu suspensie standard ,era evident ca cea sport e optional . Doar ca cea standard e cam barca. Cel putin in opinia mea . Sau poate nu m-am exprimat eu corect pt tine .

O sa ma interesez cand gasesc masina cum e suspensia,daca ar fi cineva din tm care sa imi arate si mie o masina cu suspensie standard de ex ar fi ok..

multumesc tuturor care mi-au raspuns.

O seara placuta

O sa ma interesez cand gasesc masina cum e suspensia,daca ar fi cineva din tm care sa imi arate si mie o masina cu suspensie standard de ex ar fi ok..

multumesc tuturor care mi-au raspuns.

O seara placuta

Asta era si ideea. Sa pui manutele pe doua masini E90. Una cu suspensie sport si una fara. Si vezi cum te "coafeaza" fiecare,

E o alegere f buna e 90, 320d. Daca o poti lua pe cea cu motorul nou de 177 cp e ok, daca nu si cea de 163 e f buna. ATENTIE la caseta de directie, si la compresorul de clima, si la DPF sa fie ok, Fa eventual un test cu ea undeva la un service sau persoane pricepute de pe forum. Sunt multi pe-aici care se pricep. Nu sunt posesor de e90 ci de e60 insa am ceva prieteni cu e90. Suspensia standard e mai mult decat ok la drumurile noastre. Nu cred ca o iei sa faci curse cu ea :super:

Relaxeaza-te!!!

Eu ma refeream la ce a spus userul hornetb care zicea ca asa e suspensia normala, mai rigida.

Ai dreptate, nu te-ai exprimat corect pentru mine. :thumbsup:

barca pe viraje la 180 zici ? ai circuit in cartier...sau unde-ti dai tu seama frecvent de acest lucru ?:)

sau ziceai la 180 in linie dreapta ?:)

no offense :)

@jonnyy_b + 1

"Suspensia standard e mai mult decat ok la drumurile noastre. Nu cred ca o iei sa faci curse cu ea " - este foarte ok. Am mers mult si-am facut destule pe soselele patriei si nu m-am simtit vreodata nesigur din cauza ei, ci doar din cauza mea poate, de cateva ori, cand parca era sa sfidez legile fizicii...era doar o parere, mi-am revenit rapid si, din fericire, eram inca pe sosea, pe banda mea :)

barca pe viraje

Eu n-am intalnit niciun BMW care sa fie "barca". Poate ziceti de Audi :)

Si, dupa cum ziceam mai sus, am mers destul de multi km...destul de tare de multe ori...etc.

Si a mai mers si-un prieten cu ea, si omu` e pilot la volan. A zis ca-i foarte stabila. Dar cine stie, probabil ca noi mergem ca melcii...eu personal n-am luat multe curbe la 180...poate doar din alea ffff largi...

Ca unii vor sa sparga bariera sunetului pe curbe si sa depaseasca limitele legilor fizice, asta-i altceva...

Sau poate-s eu un sofer mai prost. Sigur :)