Jump to content

AM DAT IN RADAR

bmwest

Recommended Posts

Nu doar aici, rautate e peste tot in tara asta.

Mai au si alte natii rautate dar macar la aia sta acoperita si iese foarte rar la iveala. Noi nu avem secrete, dam tot pe fata :LMAO:

da,avem o predispozitie nativa pentru telenovele si caterinca :hyper:

d rive hai sa plecam de aici ca poate ne luam bataie de la baietii suparati care n au luat un radar in viata lor si merg numai cu 50 in localitate :hyper: :hyper:

Cred ca daca ii vad pe strada ii iau eu la bataie. :p

Eu merg cu viteza legala plus maxim 10km/h pe vitezometrul meu. La F10 e fain ca-i pun LIM (LIMIT) si aia e. Pot sa apas cat vreau pedala ca nu se duce mai sus. Doar daca-i dau kick la maxim atunci anuleaza LIM-ul pus de mine.

E marfa chestia asta, mai ales in cazul meu ca ma cam fura peisajul daca drumul e liber si golanii astia cu radarul nu stau ei firar ai naibii in zone periculoase, dimpotriva, stau in zone unde merge sa-i dai si nu sunt probleme de trafic, pietoni, etc...

Sunt 50/50 si cu statia.

Imi displace total sa discut cu o gramada de "colegu" care baga si... bagari si alte alea...

Poate daca am fi mai civilizati putin ar fi o treaba.

Faza cu dat de flashuri cand e "garda" sau radar, am vazut ca din ce in ce mai putini o practica. Pacat.

Cea mai buna si mai ieftina solutie, gasesti un iepuras si te pui magnet pe el. Cam asta e singura solutie ok.

Poti sa ti-o iei si cu statia de nu stii ce-i cu tine. S-au golanit gaborii si au doua statii pe masina, una e CB si baga incontinuu: libeeeeeer colegul. Si pac. Te-a luat.

Ca sa nu mai zic ca la mine la 5 e o problema. Nu merge antena cu talpa magnetica, e din aluminiu caroseria. Adica elementele exterioare, structura de rezistenta a ramas de otel. Asa ca pauza antena pe pavilion, capota, aripa, etc...

Edited by d-rive

Eu sunt decis sa-mi iau o statie radio. Cu detectorul de radar nu mai faci nimic.

Vorba ta, macar de ar sta in zonele periculoase ar mai fi ceva. Dar stau doar la panda.

Mai intreabau unii ..ca de ce injura lumea "curcanii" de la rutiera ..

Pai daca fac numai invarteli de genu ... Eu din 10 radare vazute 8 sunt la iesire din localitate unde nu-i nimic nici pe o parte nici pe alta .. doar ei ascunsi dupa un pom !

Buna idea cu statia , si eu o sa iau una sigur !

Edited by sax1987

Faza cu dat de flashuri cand e "garda" sau radar, am vazut ca din ce in ce mai putini o practica. Pacat.

Oricum pe autostrada nu poti vedea flash-urile. In orase inca mai da lumea flash. Eu mi-am luat ultimele puncte pe autostrada si pe un drum in care sensurile erau separate de nu se vedeau flash-urile.

Si pe mine ma deranjeaza antena aceea uriasa, ca altfel demult aveam statie. Din pacate, la 27MHz antenele sunt marisoare.

poluarea fonica -"Colegu" e de nesuportat. ai de-a face numai cu decani si rectori la capatul celalalt al transmisiei. Cata cultura mai circula prin statiile alea... e la ea acasa.

corect,insa cand te gandesti ca poti ramane pieton vreo 3 luni nu te mai gandesti la cultura,sau incultura :pardon:

sa inteleg ca niciodata nu ai mers mai repede de 150 la ora pe europeana sau alt drum national. altfel spus... cat ai BAGAT la ora maxim de cand ai masina? si pe ce sector de drum?

PoĂži sĂŁ ĂŽnĂželegi ce vrei Âşi/sau poĂži.

Nu o sĂŁ ĂŽĂži raportez Ăžie cu ce vitezĂŁ conduc.

Da, am luat radare destule, dar niciodatĂŁ nu mi-a fost reĂžinut permisul.

Nu sunt vreun lup moralist..