Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

[Vand] eleron M pentru E46

Recommended Posts

Vand eleron M pentru E46, dat jos de pe masina personala pentru revopsire portbagaj.

Este cumparat din Taiwan de pe ebay, comandat gata vopsit in codul culori BMW (Titansilber Metalic 354). Este din cauciuc flexibil, copie fidela dupa original cu capetele frumos rotunjite.

Pretul este 150 RON.

* preferabil sa fie achizitionat de cineva care are masina gri (titansilber) pentru a nu mai plati si vopsitul lui.

** pot dovedi la cumparator ca este de pe masina personala si nu este furat de la altii.

*** motivul vanzari este ca vreau sa-mi fac portbagaj de CSL si nu mai are rost sa-l montez pana atunci.

Vand eleron M, dat jos de pe masina personala pentru revopsire portbagaj.

Este cumparat din Taiwan de pe ebay, comandat gata vopsit in codul culori BMW (Titansilber Metalic 354). Este din cauciuc flexibil, copie fidela dupa original cu capetele frumos rotunjite.

Pretul este 150 RON.

* preferabil sa fie achizitionat de cineva care are masina gri (titansilber) pentru a nu mai plati si vopsitul lui.

** pot dovedi la cumparator ca este de pe masina personala si nu este furat de la altii.

*** motivul vanzari este ca vreau sa-mi fac portbagaj de CSL si nu mai are rost sa-l montez pana atunci.

Salutare! Merge montat pe orice model BMW? Se poate vedea live pe undeva sau o poza?

este doar de E46, tu poti sa-l pui pe orice masina asta-i clar, dar dimensiunea e perfecta pentru E46.

live se poate vedea in TM. poze nu i-am facut inca. am una cu fundul masinii dar e irelevanta ca nu se vede ok...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.