Jump to content

imi trage volanul stanga- dreapta

Recommended Posts

salut ,stiu ca o sa ma injurati cu intrebarile male stupide dar am o problema si nu pot sa dorm de nervi si as dorii o parere:

am comandat toata bucsaraia pe fata la bmw e39 din 98 ( cele 8 brate )

acum un mecanic s a apucat sa mi le schimbe ,toate bune si frumoase,cand sa plec .... nu puteam vira maxim nici stanga nici dreapta ,si a dat seama ca bieletele de directie sunt puse invers :frantics: ,si le a scos de la jumate a nr el filetele bla bla si le a montat cum trebuie ,am plecat acasa numai ca am facut o ora 5 km pt ca imi trage ba dr ba stanga dintr o data(fara sa mi zica :sorcerer: )lam sunat si iam spus si mia zis ca sunt eu paranoia sau trebuie sa fac unghiul de fuga !

1 intrebare : Este posibil sa fie montat si altceva invers (adica de pe dreapta pe stanga ) adica se potriveste ceva !ca il omorrrrrrrrrrrr! :ninja:

AAAA a mai spus ca crede ca bieletele de directie freaca in janta ca sunt prea lungi :good:

maine ma mai duc o data la el sa verifice !! daca m a ti putea ajuta cu un sfat,dar nu cu sfaturi ::

== nu te mai duuu la el sau hahaa ,sau sa va certati degeaba si sa nu aflu un raspuns!

VA ROG FRUMOSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!

:drinks: astept !!!!

Esti chiar tare. Postezi ceva si dupa doar 15 minute te intrebi daca nu te ajuta nimeni! Si la service daca te duci si tot astepti mai mult.

Pe un forum primesti raspunsuri doar in masura in care alti useri au priceperea si bunavointa sa-ti raspunda. Este o impolitete ca dupa doar 15 minute sa te impacientezi ca nu ai primit un raspuns.

Daca te grabesti iti recomand sa mergi la un service.

salut ,stiu ca o sa ma injurati cu intrebarile male stupide dar am o problema si nu pot sa dorm de nervi si as dorii o parere:

am comandat toata bucsaraia pe fata la bmw e39 din 98 ( cele 8 brate )

acum un mecanic s a apucat sa mi le schimbe ,toate bune si frumoase,cand sa plec .... nu puteam vira maxim nici stanga nici dreapta ,si a dat seama ca bieletele de directie sunt puse invers :frantics: ,si le a scos de la jumate a nr el filetele bla bla si le a montat cum trebuie ,am plecat acasa numai ca am facut o ora 5 km pt ca imi trage ba dr ba stanga dintr o data(fara sa mi zica :sorcerer: )lam sunat si iam spus si mia zis ca sunt eu paranoia sau trebuie sa fac unghiul de fuga !

1 intrebare : Este posibil sa fie montat si altceva invers (adica de pe dreapta pe stanga ) adica se potriveste ceva !ca il omorrrrrrrrrrrr! :ninja:

AAAA a mai spus ca crede ca bieletele de directie freaca in janta ca sunt prea lungi :good:

maine ma mai duc o data la el sa verifice !! daca m a ti putea ajuta cu un sfat,dar nu cu sfaturi ::

== nu te mai duuu la el sau hahaa ,sau sa va certati degeaba si sa nu aflu un raspuns!

VA ROG FRUMOSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!

:drinks: astept !!!!

daca ai cumparat setul (de 8 bucati) de pe 4 tuning sa stii ca si eu am avut probreme cu capatul de bara de pe partea dreapta am schimbat-o si totul merge perfect dupa ce faci si unghiul de fuga facut (fata -spate)

poti sa numeri si sa faci calcule ca tot la unghiul de fuga o sa ajungi...salutare...recomand NORAUTO (150 ron fata si spate))

daca ai cumparat setul (de 8 bucati) de pe 4 tuning sa stii ca si eu am avut probreme cu capatul de bara de pe partea dreapta am schimbat-o si totul merge perfect dupa ce faci si unghiul de fuga facut (fata -spate)

poti sa numeri si sa faci calcule ca tot la unghiul de fuga o sa ajungi...salutare...recomand NORAUTO (150 ron fata si spate))

PS. daca nu ai aruncat capetele de bara punele una langa alta si ai sa vezi ca sunt putin mai mari cele noi...

Majoritatea mecanicilor nu au si echipament pentru reglat directie/facut geometrie,etc.

Dupa ce si-au facut ei treaba,te trimit la primul service specializat.

Dar daca ala i-a montat invers bieletele de directie,e clar... :wacko:

Bine zici te trimit dar lui nu i sa spus nimic :( si in general un service care se respecta are si geometrie

bine ca nu ai facut vreun accident. E obligatorie geometria. La mine tragea dreapta dupa ce am schimbat amortizoare fata, rulmenti si ceva bucse. Dar sa faca cum zici tu stanga-dreapta...poate nu a strans ala ceva bine pe acolo. Iti recomand un service mai serios decat mecanicul din coltul strazii

gata am facut unghiul de fuga (fata-spate)merge bine ,numai ca imi trage dreapta (putin ...in lung)cred ca este de la cauciucuri care sunt de iarna sau jantele.vineri ma duc sa mi iau cauciucuri de vara .

mecanicul este un :alien: .......... nu o sa da ti de el ca nu are service ( are un garaj mare cu scule CARE MI LA RECOMANDAT UN PRIETEN :artist: )si nu ma mai duc la el!

VA MULTUMESC MULT PT AJUTOR !

Edited by bcoman

Majoritatea mecanicilor nu au si echipament pentru reglat directie/facut geometrie,etc.

Dupa ce si-au facut ei treaba,te trimit la primul service specializat.

+1

Si cum service-ul meu de suflet e cam la 70 de km de casa , am venit usurel numai cu 110 120 si nu a tras deloc stanga sau dreapta , doar ce-mi statea volanul la 11 si 25 .