Jump to content

e46 - Whitey

pss

Recommended Posts

A venit timpul sa v-o prezint pe "mândra" mea. Este un BMW E46 318d din 2002 cu aprox ~145 CP (resoftare). Un consum extrem de redus. Are aporx. 180000 Km. Nu am cautat BMW ca prima mea masina, parintii nici in ruptul capului nu au vrut sa ma lase sa optez pentru o masina second hand (atunci vroiam un Mercedes). Ma tot luau cu reclame: "Uite, citroen C3, nou nout!!". Ma uitam la ei stramb si intelegeau ca sunt tanar si nu au rost sa isi bata capul. Dupa LUUNGI dezbateri (certuri) m-au lasat sa imi cumpar aceasta mica bijuterie. Au urmat modificari (bad boy look, eleron fibra, plafonul negru si jantele ). Acum masinuta mea arata cam asa. Apropo la interior nu am ce sa zic,. Interior simplu, business cd, volan simplu (nu M). Singura modificare a fost vopsirea trimurilor negre cu o dunga alba la baza.

- bad boy look-ul e urat (personal nu imi place)

- ai putea cumpara niste jante ///m frumoase

- plafonul si oglinzile vopsite in culoarea masina daca masina nu e foliata in alb ...

- in rest super ok masina cati mai multi km fara probleme !

P.S. cei 145 CP sunt pe dyno ? sau esti fan chip tuning cu ochii inchisi :)

Edited by BeRnEk

Nici eu nu sunt adeptul bad boy look dar asta e prima care imi place. Pe alb si model facelift parca merge.

Seamana mult cu a unui coleg din Alba doar ca a lui e coupe. Tot asa e: alba, plafon, negru, packet M, jante negre...doar look-ul nu il are.

Frumoasa. Sa o conduci cu placere.

- bad boy look-ul e urat (personal nu imi place)

- ai putea cumpara niste jante ///m frumoase

- plafonul si oglinzile vopsite in culoarea masina daca masina nu e foliata in alb ...

- in rest super ok masina cati mai multi km fara probleme !

P.S. cei 145 CP sunt pe dyno ? sau esti fan chip tuning cu ochii inchisi :)

In legatura cu bad boy look-ul, mie personal imi place foarte mult la fel ca si portbagajul. Masina este vopsita ( Alpine Weiss 3). Plafonul si oglinzile sunt vopsite deasemena. Nu vreau jante M, daca as fi vrut le-as fi avut dar am optat pentru acestea pentru ca personal imi plac foarte mult. Calutii nu sunt confirmati pe dyno pentru ca nu avem asa ceva pe aici deocamdata, de aceea am si zis aproximativ. La tine ce inseamna chip tuning? Daca inseamna "dat caluti din soft", da, asta am facut. Ii am de vreo 7 luni si nu am avut pobleme.

@ionut, poze de la interior nu am ce sa pun. Este stock doar ce am vopsit trimurile atat. Nici nu vreau din moment ce am volan dala mare si urat :laugh:. Nu am navi sau extra optiuni. Geamuri electrice fata, clima, business cd si cam atat.

Va multumesc pentru aprecieri, pareri, sugestii.

Edited by pss

inca un e46 frumos ! incep sa se inmulteasca. ma bucur ca mai sunt din astia care aleg sa bage bani in ele decat sa-si ia modele mai noi.

imi place mult cum arata. ideea in care ai facut trimurile e geniala.

nu-mi place badboy-ul, dar daca tie iti place, e tot ce conteaza.

pune-i faruri cu lupa.

unde ai facut modificarea portbagajului ?

Va multumesc..Bad boy-ul si portbaajul au fos facute la Bacau la PLM Tuning. La bad boy se picepe baiatul dar la portbagaj am renuntat la finisajele lor deoarece complexitaea lucrarii in spate il cam depasea pe "baiatu' cu kitu". Finisajele au fost facute de baietii unde am vopsit masina (la mine in oras).

Am auzit desule pareri de rau fata de PLM tuning si eu am avut oleaca ghinion da aia e (initial m-am dus tocmai pana acolo pentru ca ei au zis ca o sa asigure vopsit TOOOT. Au asigurat pe %$!@#%@$@ ). Bine ca iesit la final ok. In legatura cu jantele as fi vrut sa pun mai mari dar deja ma irita la maxim si astea pe 17". Drumuril noastre chiar sunt de rahat.

O poza cu narile colantate. Calitatea pozei lasa de dorit dar o sa pun o poza mai clara cand o sa am timp.

Edited by pss

Salut,

Masina din fabrica a fost alba (Alpine Weiss 3) dar am revopsito cu acelasi cod de culoare deoarece era vopseaua prea invechita si s-ar fi vazut diferenta dupa ce am facut portbagajul si capota. Multumesc pentru aprecieri!! :frantics:

Mie mi se pare ca aceasta capota de e46 facelift are deja fata de badboy look..

poate un golf sa aibe nevoie de modificari la capota.

http://img11.imageshack.us/img11/9416/p1010005of.jpg

care e diferenta ?! un unghi mai ascutit?!

http://www.pov.ro/wp-content/uploads/2010/04/IMG_2055.jpg

si a lui , care nu e nici cal nici magar :)

http://i53.tinypic.com/97r0bt.jpg

eu personal nu sunt de acord nici cu oglinzile sau plafonul negru,arlechino gen :) dar , aici e vorba de gusturi

poate ca mergeau si bandouri negre,eventual si manerele , in combinatia asta :flowers:

a da, si badboy look pe 318d , mi se pare de porc :pirate:

Edited by POIUYT

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.