Jump to content

e46 - Whitey

pss

Recommended Posts

Asa este, dar oricum, poza postata de tine reprezinta partea frontala a unui coupe, nu a unui sedan :p Capota e intr-adevar la fel, insa linia de sub faruri si farurile sunt putin diferite Edited by Schumi

Robytza e o treaba de gusturi si el a specificat ca e pararea lui, plus ca la "gusturi" te poi contrazice toata ziua fara nici un rezultat. Masina arata mai bine live si a primit numai "thumbs up" in privinta bad boy-ului. Edited by pss

Nu trebuie sa motiveze nimeni nimic..E pur si simplu legat de gusturi. Unora le place, altora nu. Cel mai important e sa ii placa lui, fiind proprietarul masinii. In rest, intotdeauna vor fi pareri pro si contra. Edited by Schumi
  • Like 1

@wlf pleoapele in opinia mea sunt cel mai urat "customizing" ce il poti fae la un e46.E pur si simplu oribil. :)

Pe un e36 este ok, are faruri drepte, colturoase , dar pe un e46 care are forme extrem de rotunjite, mie personal mi se pare "kitsch tuning".

Edited by pss

Nu stiu ce sa zic, am vazut facelift cu pleoape si arata destul de bine. Erau modelul care nu iese foarte mult de sub capota, doar ii da o idee de pleoapa, nu acopera mult sticla farului. Am avut vreo 3 E46 pana acum, n-am avut pleoape pe nici unul, dar daca ar fi sa aleg intre bad boy si pleoape, as merge pe pleoape.

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.