Jump to content

Rog sfat achizitionare seria 5 E60

bgcnet

Recommended Posts

Salutare forumisti,

Ma tenteaza un seria 5 si am gasit acest anunt:

http://www.autovit.ro/bmw-530-C18223358.html

Astept pareri, daca nu ma insel masina a mai fost prin ianuarie pe autovit cu alte numere (numere de arges, era singurul bmw albastru dar cu alte jante, pret undeva la 10000 euroi). Am vb cu omul la tel si cica o are de 2 luni, a dat un Q7 la combinatie si a luat aceasta masina.

Ar trebui in weekend sa o vad, nu am timp de pierdut aiurea (nu vreau sa ma joc cu timpul meu, banii mei, rabdarea mea), de aceea am postat aici.

Daca am postat aiurea imi cer scuze fata de moderatori (m-a lovit si pe mine febra cu bmw, o aveam de ceva vreme dar numai cazaturi pe la noi pe piata) si rog mutarea la o alta sectiune, nu inchiderea lui.

Va multumesc.

Edited by bgcnet

Masina arata ok, sunt cateva semne de intrebare de genul motor de 3000 diesel cu 160 cai, ( la anul ala parca sunt 231 cai), km aia foarte putini ( in 6 ani a facut 105.000 km= 17500 an, cam putini pentru un diesel) . Kitul ala exterior e M-Packet nu M5. Interiorul nu pare original / adica a canibalizat alta masina si a pus pe asta ( vezi manson schimbator / frana de mana care vine la culoare / mocheta / culoare bord si plastice care sunt mai deschise la culoare la interioare crem). In rest exprimarea in anunt e cam analfabeta.

Daca o testezi vezi sa mearga toate butoanele la scaune, daca a fost facut vreun retrofit.

Masina arata ok, sunt cateva semne de intrebare de genul motor de 3000 diesel cu 160 cai, ( la anul ala parca sunt 231 cai), km aia foarte putini ( in 6 ani a facut 105.000 km= 17500 an, cam putini pentru un diesel) . Kitul ala exterior e M-Packet nu M5. Interiorul nu pare original / adica a canibalizat alta masina si a pus pe asta ( vezi manson schimbator / frana de mana care vine la culoare / mocheta / culoare bord si plastice care sunt mai deschise la culoare la interioare crem). In rest exprimarea in anunt e cam analfabeta.

Daca o testezi vezi sa mearga toate butoanele la scaune, daca a fost facut vreun retrofit.

Am vb cu omul la tel si a spus ca are 160KW, deci 218 cai. Si pe mine ma mira km, cum pot afla km reali, se citesc cumva din cheie? Cu un test la Bavaria aflu tot ce trebuie sa stiu?

Edited by bgcnet

am vazut masina mai demult pe net cu putin sub 12000...

Exact, si eu la fel, poti da link? Chestia e ca eu am vazut-o acum 2-3 luni cu alte numere, dracu stie ce combinatii fac astia.

km nu ii poti vedea decat daca s-a facut service la reprezentanta si sa fie data + km intrata in baza lor de date.

Da, km sunt trecuti in cheie, dar se pot da inapoi destul de usor si de acolo si de pe masina. Nu te increde in asa ceva...

Fiind diesel, si venita din Germania, si trecuta prin mai multe maini, eu zic ca sansele de km reali sunt minime

Edited by Bala

Cum sa iti treaca macar prin cap sa vizionezi masina dupa o asa descriere... vai de capu lui.

Pozele vorbesc de la sine, a zis cineva ca toti care vand BMW trebuie sa fie inteligenti?

Pozele vorbesc de la sine, a zis cineva ca toti care vand BMW trebuie sa fie inteligenti?

Ca este analfabet e una, insa din descriere e clar ca omul ata habar nu are ce vinde acolo. daca o are si de putin timp... e clar.

In fine, fa cum vrei!

Intreaba-l pe vanzator de VIN-ul masinii , du-te la o reprezentanta si vezi cand avea facuta ultima revizie in Germania si ce km avea + eventuale inregistrari in baza de date. Daca tot mai vrei sa o cumperi, mergi cu ea la un service si verific-o cap coada, inclusiv cu tester de vopsea sa vezi cam ce a fost vopsit pe ea / sau daune grave . Daca e buna aprinde o lumanare la biserica si cumpar-o :D.

Vanzatorul conteaza mai putin, ai impresia ca toti hadlerii turci, marocani, albanezi de prin Germania/ Olanda sunt toti cu doctorate in sanscrita si filozofie. Fiecare isi vinde marfa cum poate si cum il sustine intelectul.:)

Alea sunt presuri de BMW? Printre primele chestii la care ma uit la o masina sunt presurile, nu suport sa aibe jeguri.

LE: Nu sunt de BMW clar, sunt de Audi cred, cu gaura aia de prindere. Arata vai de ele

Edited by WLF

Se grabea omul cand o pus anuntul pe autovit :wacko:

CAUCIUGURI DE VAREA NOI

macar nu mai cumperi anvelope de vara :laugh:

Ok, vreau pareri legate de ce vedeti in poze, chiar nu vreau sa imi bat joc de bani, stiu ca lumea glumeste mult pe aici.

Multam de intelegere.

Daca am VIN-ul cat ma costa la bavaria sau in alta parte sa aflu istoricul masinii?

Aparatoarea de noroi de pe partea stanga in ultima poza, cred ca lipseste, oricum ceva acolo nu e in regula pentru ca se vede lipsa la legatura cu bara.

Excelent WLF, meriti bere; foarte bun spirit de observatie; la telefon l-am intrebat de accidente, mi-a spus ca bara fara a fost revopsita, daca a avut accident, cum verific airbaguri sarite?

Daca nu ramane martor aprins la airbag, n-ai cum sa vezi daca sunt ok.

Tot pachetul M a fost vopsit, nici bara spate nu prea sta bine si pragul de pe dreapta se vede ca a fost pus ca nu bate bine la aripa spate. Plus ca ar fi trebuit sa aibe si eleronul daca era tot pachetul original, dar lipseste. In caz ca i s-a furat sa zicem, sigur a vopsit portbagajul.

Ok, vreau pareri legate de ce vedeti in poze, chiar nu vreau sa imi bat joc de bani, stiu ca lumea glumeste mult pe aici.

Multam de intelegere.

Daca am VIN-ul cat ma costa la bavaria sau in alta parte sa aflu istoricul masinii?

- ti s-a spus ca din poze nu e ok masina. Au fost comentarii pe tema asta

- legat de nr. de km, ti s-a spus ca pot fi dati inapoi plus ca aparent e suspect numarul de km

- cat costa la bavaria istoricul? De cele mai multe ori e gratis iar o diagnosticare completa la ei, este cateva milioane. Asta gaseai si pe forum cu un simplu search.

Cam tot ce se putea spune din poze a fost spus. Oricat ai intreba pe acest forum sau pe oricare altul NIMENI nu iti va spune nimic mai concret legat de aceasta masina decat s-a spus. Orice altceva reprezinta simple speculatii...

Edited by Bala

Multam de intelegere.

Mai mult decat s-a scris n-are nimeni cu ce sa te ajute. Verific-o la dealer, eventual da si tu o bere la un coleg de forum cu masina similara si ceva cunostinte tehnice si mergeti la test amandoi pentru ca simte imediat daca ceva nu e in ordine cu masina. Asta ca sa nu mai cheltui banii la reprezentanta cu verificarile. Daca zice ca e ok atunci merita sa te risti 100-200 euro la o verificare si mai departe dumnezeu cu mila, masina sh e loterie.

In caz ca e vreun cadavru cosmetizat iti dai seama imediat daca ai mers cateva mii de km cu masina similara in stare buna si te orientezi si tu catre altceva.

...da, are memorie "an" scaune si "ancalzire" scaune...si mai e si "ful opsan" :frantics:

eu n-as cumpara in veci de la agramati d-astia

Ps: masina a fost inmatriculata in AG, pe urma in DB si-o vinde unul din PH :thumbsup:

sigur km sunt reali :pardon:

...da, are memorie "an" scaune si "ancalzire" scaune...si mai e si "ful opsan" :frantics:

eu n-as cumpara in veci de la agramati d-astia

Ps: masina a fost inmatriculata in AG, pe urma in DB si-o vinde unul din PH :thumbsup:

sigur km sunt reali :pardon:

un singur lucru poti fi sigur .vanzatoru e rom. restul e can can...