Jump to content

o intrebare..

alexavz

Recommended Posts

Am o intrebare ,care sper sa nu vi se para stupida.E POSIBIL SA PIARDA MASINA DIN PUTERE DACA E DUS AMBREIAJUL?Nu da nici un semn :de exemplu- nu scapa,nu tremura,nu face galagie..pana la 2000 de rpm pur si simplu nu trage deloc urca foarte greu ,iar dupa incepe sa traga cat de cat.I-am facut orice test posibil orice piesa verificata in parte,..nu stiu ce sa ma mai fac cu ea :)!-un sfat daca puteti da,

Va multumesc anticipat!

Nu ma pricep si e posibil sa zic o duma dar nu e variabila geometria turbinei , adica nu poate fi modificata dupa bunul plac al lui x sau y .

In fine sigur iti pot spune ca nu este din ambreiaj . :thumbsup:

Geometria variabila a turbinei este mai exact cilindrul in care se invarte axul cu paletele din trubina.....daca ai avut joc la axul turbinei este posibil sa se fi distrus peretii din interiorul cilindrului , asta iti dai seama daca o pui pe tester daca ai pierderi de ulei sau daca scoate fum alb

Nu ma pricep si e posibil sa zic o duma dar este variabila geometria turbinei , adica nu poate fi modificata dupa bunul plac al lui x sau y .

Am editat ca se intelegea fix pe dos , probabil din cauza orei la care am postat . :ninja:

Am o intrebare ,care sper sa nu vi se para stupida.E POSIBIL SA PIARDA MASINA DIN PUTERE DACA E DUS AMBREIAJUL?Nu da nici un semn :de exemplu- nu scapa,nu tremura,nu face galagie..pana la 2000 de rpm pur si simplu nu trage deloc urca foarte greu ,iar dupa incepe sa traga cat de cat.I-am facut orice test posibil orice piesa verificata in parte,..nu stiu ce sa ma mai fac cu ea :)!-un sfat daca puteti da,

Va multumesc anticipat!

Nu daca ambreiajul nu patineaza nu are cum sa piarda din putere. Daca ambreiajul e uzat si patineaza normal ca nu mai poate accelera ca inainte datorita alunecarii necontrolate a discului. (turatia indicata pe turometru creste iar viteza ramane constanta - lucrul care il poti verifica intr-o treapta de viteza mai mare accelerand brusc masina de la o viteza mica)

Numai bine !

Ca un adaos. Daca mi-am luat teapa urmand sfatul acesta atunci vina mea. Eu am diesel si daca poti pleca cu a 3 a de pe loc fara sa iti faca urat (patinat) si sa emane un miros ciudat atunci e ok. A mea merge struna cu a 3 a. Mai sa dau scart nu alta. (glumesc) Edited by pss

Ca un adaos. Daca mi-am luat teapa urmand sfatul acesta atunci vina mea. Eu am diesel si daca poti pleca cu a 3 a de pe loc fara sa iti faca urat (patinat) si sa emane un miros ciudat atunci e ok. A mea merge struna cu a 3 a. Mai sa dau scart nu alta. (glumesc)

De parca ar fi asa greu sa vezi si in mers ca patineaza discul dar in fine :D

am rezolvat problema,..Baietii de la care am luat masina au desfacut capacul ,au dat jos lantul de distributie si nu l-au mai pus bine la loc.cica rotitele care tin lantul sunt pe con si daca un mm nu is puse bine atunci tot ce angreneaza lantul numai funtioneaza normal.bafta!