Jump to content

Recommended Posts

Salutare tuturor,

De curand am achizitionat si eu un BMW 520i E39 din 98', si am mici probleme cu el si m-am gandit ca ma puteti ajuta. :bashwall:

1. Nu gasesc mufa OBD II pe nicaieri.

2. Am joc foarte mare in schimbator si cand este in viteza si cand nu(am mai citit pe aici pe forum una alta dar nu m-am lamurit)

3. Nu gasesc sa cumpar furtunele care pleaca din vasul de servo, deoarece sunt imbatranite si s-au dus si pierd ulei.

4. De un manual de e39 partea a-2a de unde as putea face si eu rost(partea electrica)?

5. Cum resetez si eu "Inspection" ?

6. E posibil sa aibe masina proiectoare, sa fie legate pe instalatie si sa nu aibe buton?

Ma puteti ajuta?? :worthy:

Astept pareri,sugesti,rezolvari.:D

Merci,

Catalin :)

eu cred ca te grabesti, dar poti deschide si "n-spe" topicuri identice si tot n-o sa primesti in secunda 2 raspuns :frantics:

ai rabdare c-o sa-ti raspunda cineva care are masina ca a ta...a!, si e mai ieftin si ca la service :thumbsup:

Edited by vip72

eu cred ca te grabesti, dar poti deschide si "n-spe" topicuri identice si tot n-o sa primesti in secunda 2 raspuns :frantics:

ai rabdare c-o sa-ti raspunda cineva care are masina ca a ta...a!, si e mai ieftin si ca la service :thumbsup:

Stiu ca m-am cam grabit eram disperat sa le rezolv cat mai repede.

M-a ajutat paul la alt topic pe care l-am deschis(nu o sa se mai intample).

Bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.