Jump to content

DIFERENTE IDRIVE E60

Recommended Posts

salut! am vazut ca din 2009 (sau 2008?) idrive este diferit la e60...oarecum ca si cel de la f10...ce alte diferente mai sunt, pe langa cele vizibile? (am mentionat cumva ca nu sunt multumit de al meu, ca daca sun ramane in agenda, chiar daca inainte era in entertainment, ca e "inghetat" pana incarca agenda, ca uneori este back, alteori am nevoie de joystick iar alteori trebuie sa apas menu, fara nici o logica aparenta?)...

Sunt compatibile. Pentru E60 se poate face upgrade la noul joystick. Trebuie schimbat doar trimul din jurul sau. Nu necesita codare.

Oricum, acele butoane de shortcut sunt implementate prin miscare si in vechiul idrive.

singurul upgrade care merita e la cel cu HDD. Dar e de investit serios , plus codare.

@radusky - foloseste cu incredere comanda vocala, e mai usor si te duci direct la meniul de care ai nevoie, atfel trebuie 70 clickuri, rotiri etc

singurul upgrade care merita e la cel cu HDD. Dar e de investit serios , plus codare.

@radusky - foloseste cu incredere comanda vocala, e mai usor si te duci direct la meniul de care ai nevoie, atfel trebuie 70 clickuri, rotiri etc

"ich konte ihn nicht vehrstehen, bitte wiederholen sie!"...mai ales cand vin de la sala, sau sunt mai agitat in rest ii dau "anrufen" direct...dar dupa tot in agenda ramai, chiar daca ii dau "fm einstellen"...poate ma ajuti, ca din carte nu merge, cum alegi cd-urile...

...adica vreti sa spuneti ca il pot face ca si la modelul din 2009?...

Sunt compatibile. Pentru E60 se poate face upgrade la noul joystick. Trebuie schimbat doar trimul din jurul sau. Nu necesita codare.

Oricum, acele butoane de shortcut sunt implementate prin miscare si in vechiul idrive.

te referi la idrive knob si la "centura de piele din jurul lui?...ca nu inteleg...vorbeam de tipul de meniu, in display...

"ich konte ihn nicht vehrstehen, bitte wiederholen sie!"...mai ales cand vin de la sala, sau sunt mai agitat in rest ii dau "anrufen" direct...dar dupa tot in agenda ramai, chiar daca ii dau "fm einstellen"...poate ma ajuti, ca din carte nu merge, cum alegi cd-urile...

Eu mi-am schimbat limba la dealer in engleza din prima saptamana. Da se poate face, dar se schimba ecran, consola de la AC, Idrive, computer de navi. Vreo 3000-4000 euro si codarea e si mai grea. Era cineva pe e60.net care a facut, nu merita .

A aparut acum in Germania o interfata tare, 1 intrare audio / video si usb. Practic e un media player full, comandat de i-drive si perfect integrat. Am gasit producatorul original si incerc sa-mi fac un cont de reseller poate prind un pret mai bun, pentru ca retail e 900 euro fara TV tuner.

Ca si capabilitati e peste ce poate sa faca chiar idrive-ul de pe F10 pe partea de multimedia

Edited by DSF

pai de ce nu-ti configurezi meniurile vocale in engleza??

Eu mi-am schimbat limba la dealer in engleza din prima saptamana. Da se poate face, dar se schimba ecran, consola de la AC, Idrive, computer de navi. Vreo 3000-4000 euro si codarea e si mai grea. Era cineva pe e60.net care a facut, nu merita .

mai sa fie :) 3-4 mii de euro....ti-o fac io pe-o sticla de cola fara sa schimbi nimica pe masina(codare inclusa..:) sa nu zici ca ti-am facut-o gratis...

asta nu stiu....eu credeam ca va referiti doar schimbarea meniului vocal din germana in engleza la e60,e90(asta se face usor)...f10 ma depaseste deoarece nu am avut ''onoarea'' sa-l studiez...scuze de confuzie...

Nu am o problema cu meniul in germana...DSF se referea la upgradeul idriveului la nivelul celui de pe f10...ma indoiesc ca se poate face asa usor cum spui tu. Daca gresesc, mai da-mi niste detalii...

Asa e limba se schimba usor la comanda vocala.

Eu vorbeam de schimbat Idrive, CIC/CCC ecran + bord+HDD si ce mai trebuie. Astea sunt vreo 3000-4000 .Facea cineva pe e60 net. Problema e codarea ca nu exista retrofit la toate astea. Baiatul ala parca trimitea doritorilor un laptop cu interfata prin posta si coda prin remote control, dupa aia ii trimiti laptopul si interfata inapoi.

iDrive-ul nou (ala cu joystick cu multe butoane) vine cu HDD intern, ecran de rezolutie mai mare etc. Ca sa faci upgrade ar insemna sa schimbi tot, cred.

joystick-ul nu are treaba. Vechiul si noul functioneaza la fel. La noul ai butoare in plus cu functii de shortcut. La vechiul se simuleaza shortcut-ul prin miscare.

Poti face upgrade la CIC fara sa schimbi joystick-ul. Upgrade de joystick e pe la 200 euro. Upgrade de la CCC la CIC 2-3k euro.

Exista o faza intermediara de E60 care are joystick nou si are CCC in loc de CIC.

pai de ex daca esti pe nu stiu unde prin idrive si vrei sa ajungi in navigatie

cu joystick-ul nou apesi shortcut-ul

pe cel vechi tragi o secunda sau doua spre dreapta

asa mai departe pt multimedia (jos) clima (sus parca) stanga comunicatii.

Deci sunt shortcut-uri si in vechiul joystick