Jump to content

Am comiso! 3 luni pieton....

kerosen

Recommended Posts

sa zicem ca ma las balta si imi accept soarta,dupa 3 luni mai trebuie sau dau examen,sau imi vine permisu acasa,sau ma duc sa il iau depinde,ideea daca trebuie dat examen sau nu la 3 luni de suspendare?

Nu, nu trebuie. Dupa exact trei luni iti va fi trimis prin posta (in unele orase vine sectoristul cu el, personal). Bafta!

in unele orase vine sectoristul cu el, personal). Bafta!

Da, iti da si o diploma plus te scoate la o masa in oras pe cheltuiala primariei ! :LMAO:

Mai ihearto , chiar ai talent .. cum citesc un post de al tau ma sparg de ras :LMAO: :LMAO: :LMAO:

Nu, nu trebuie. Dupa exact trei luni iti va fi trimis prin posta (in unele orase vine sectoristul cu el, personal). Bafta!

k,mersi....m-am resemnat oricum,sa intamplat sa intamplat....din asta trebuie invatat,luat aminte,si m-ai usor...teribilismu asta..

Mie mi se pare legea chiar prea putin aspra in asemenea cazuri (no offence), dar ca incepator sa mergi cu o asa viteza in localitate... sa nu spui ca nu ai vazut sau ai vazut prea tarziu ca urmeaza/este localitate, ca nu te cred. Daca ar fi dupa mine, la incepatori as anula permisul, iar la ceilalti la depasirea vitezei legale cu peste 100 km/h as anula permisul si as delimita cu 1-3 ani perioada dupa care poti reincepe scoala de soferi. Cauzele principale ale accidentelor rutiere cred ca tin de atentie si experienta ... poate aceasta perioada de 3 luni te va face sa te gandesti de 2 ori inainte sa apesi pedala de acceleratie .. Edited by rain

Eu zic sa platesti amenda ca o meriti. Sa stai 3 luni fara permis ca nu se poat reduce perioada de suspendare daca esti incepator si sa iti fie invatatura de minte toata treaba asta :) si vorba colegilor nu te mai gandi la capra vecinului invata sa iti asumi responsabilitatea pentru faptele tale !

Data viitoare cand o sa faci un accident sau doamne fereste sa lovesti pe cineva tot asa o sa pui PLM,PLM ce sa fac cum sa scap ? Ce cautai cu viteza aia in localitate ? 50 e mult prea putin pentru tine ... atunci mergi cu 70-80 nu cu 100+ !

Semnele de circulatie le cunosti banuiesc ai vazut clar ca era localitate ... in fine nici nu are rost sa deschizi un topic pe treaba asta ...

Edited by BeRnEk

nu stiu la cum va ganditi voi ca e localitate,vreau doar sa spun ca sunt 4 benzi,2 dus ,2 intors, si 2 case nenorocite,nici o trecere de pietoni prin zona,fac drumul zilnic,intamplarea a fost sa devansez pe cineva pe banda a2a,fiind si putina inclinatie a strazii adica la deal,am bagat a4a,si sa intamplat sa ma prinda,in fine...e aiurea sa va ganditi la o localitate ca nu e chiar asa,aici e vorba de lipsa responsabilitatii primariei de a mari limita de viteza pe acea portiune,doar ca sa faca bani cei de la politia rutiera,sa te inhate fix dupa curba,ori stationeaza ori te ia din mers,acela a fost ghinionul meu,ca masina de politie a avut masina in fata,si nu am mai apucat sa o vad,o accelerasem la deal sa imi iau demaraj,dupa devansarea unui autoturism logan pe banda 1,care mergea aiurea,si am zis sa trec mai in fata,sa nu imi faca vreo prostie si cine stie ce se mai intampla...asta e acuma depinde cum privesti lucrurile,chiar daca nu am implinit 1 an de permis,desi maine s-ar fi intampla asta,de cand am bmw am facuti aproximativ 30.000km,nu ma laud dar altii la 1 an de permis nu au nici macar 5000km,jumatate din km facuti sunt facuti in afara,si daca n-am apucat sa fac anu de permis asta nu inseamna ca nu am experienta la volan,nu sunt soferu perfect,dar cel putin pana acum au fost diferite situatii si multiple evitate cu succes majoritatea din cauza altor participanti la trafic,eu personal nu am avut nici un incident,in afara de acesta cu permisul suspendat,pentru ca am dat si de niste politisti smecheri care au dat de inteles ca suma egala cu salvarea permisului este de 200e,eu neavand banii acestia,nici nu m-am gandit,decat la faptu ca trebuie sa stau 3 luni pieton,imi e greu ca orsicare,dar trece si asta,de alta data o sa fiu mai atent la politisti si o sa incerc sa circul cu o viteza intru cat sa nu mai dau permisu din mana

Ce intelegi tu prin loganul mergea aiurea ? adica mergea cu viteza regulamentara de 50 km/h ? asta numesti aiurea .. lamureste`ma ca nu inteleg. In cele 2 case "nenorocite" asa cum le numesti tu, locuiesc OAMENI. Cu atat mai putin se explica fapta ta, din moment ce afirmi ca faci acel drum zilnic, deci STIAI de limita de viteza din zona respectiva ... sunt de acord ca politistii de la circulatie nu sunt cei mai cinstiti oameni samd ... dar daca tu mergeai regulamentar nu cred ca te opreau si incercau sa te jupoaie ca vezi dom`ne sunt ei gabori de la rutiera .. faptul ca ai 30k km la activ - dupa afrimatiile tale - nu te califica in categoria experimentatilor.

Eu n`am nici un interes sa te blamez pe tine acum, dar nu inteleg cum de poti fi revoltat pentru o sanctiune pe care o meriti din plin.

@kerosen: in caz ca topicul nu este la misto (deh, 1 aprilie, gen), eu te sfatuiesc sa depui contestatie, scriind exact ceea ce ne-ai scris si noua aici.

parerea mea este sa te duci sa platesti amenda cat mai poti in alea 48h, cel putin dai mai putini bani din buzunar, cu contestatia nu prea are rost, ai sub un 1 an vechime, aveai peste 100km/h in localitate(se cam exclude posibiliatea invocarii unei erori care de obicei e de +/- max. 10km/h) si daca zici ca nu prea ai bani de cheltuit...te costa cel putin 300Eur, depinde si de avocat, pe mine atat m-a costat si asta pentru ca imi era cunostinta si cazul se judeca in judetul unde de care apartine localitatea respectiva, deci presupune si drumuri pe acolo daca nu erai la tine in zona. Asa ca, cu toate ca e greu fara permis :), stiu, mai bine investesti banii aia in masina. Daca nu iti castigi existenta folosindu-te de permis cred ca e mai bine asa, bineinteles asta este opinia mea :).

Imi cer scuze pentru greselile de ortografie din posturile mele.Sunt mai repezit de felul meu si de obicei scriu repede ca sa nu pierd ideea,in conditiile respective mi se intampla sa omit litere,sa le inlocuiesc cu altele,sau sa nu respect semnele de punctuatie.Multumesc pentru atragerea atentiei,o sa incerc sa fiu mult mai atent atunci cand voi posta.Dupa cum am mai spus problema sa rezolvat am facut cerere la comandantul politiei de pe judet,cu putin "ajutor",mi sa aprobat scutirea la 1 luna de suspendare,am convins prin faptul ca mai aveam cateva zile la implinirea unui an de permis,plus rugamintele de rigoare si sa rezolvat.Case Closed! cum zice SORIC :) Edited by kerosen

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.