Jump to content

nu mai merge inchiderea din cheie

Recommended Posts

nu mai imi merge inchiderea/deschiderea din cheie la bmw e46 2001...mi-a mai facut si inainte am reseatat cheile,a mers o perioada numai o cheie si acum nu mai vrea in niciun fel sa mearga...poate cineva sa imi dea un sfat,o parere?ms anticipat

salut. am avut aceeasi problema de curand. incearca sa o incui si apoi deschide cu cheia normal usa de la sofer iar cand deschizi apasa si butonul de pe telecomanda pentru deschis. la mine a mers. poate te ajuta.

numai bine

salut,mersi de informatie,dar la mine nu mai vrea in niciun mod,pana de curand am inchis-o si deschis-o cu cheia,ca la o dacie,pana am ramas cu butucul prins de cheie....asa ca acum nu o mai pot inchide deloc...

are acumulator care se incarca de la contactul masinii...de curiozitate ai incercat sa desfaci cheia de bmw???

Nu mi-ai spus nimic nou. Search si vei vedea ca sunt destule topicuri legate de inchidere/chei.

M-am exprimat gresit. Acumulator, e mai bine asa? Si nu, nu am desfacut nici o cheie pentru ca nu am avut probleme la nici una din masini dar asta nu inseamna ca nu stiu ce se afla in interiorul unei chei.

Cum spunea si colegul de mai sus: ai incercat sa schimbi ACUMULATORUL?

Edited by costty

o sa incerc,desi e o operatiune cam complexa,e de taiat cheia,de lipit cu superglue si tiganii din astea...ms de sfat!

Sunt chei aftermarket.. asta sa nu mai fii nevoit sa lipesti.

Tai lama, muti placa si cipul si gata. E mai elegant :)

Edited by costty

problema e ca eu sunt in italia...acasa imi era mai simplu!ms de sfat!

[/

Edited by GJ-01-GYA

Si eu sunt in Italia.

Sa tai lama costa undeva intre 10-14 euro.

Cheia o gasesti pe ebay cam la 10 euro.

Am cumparat pentru doi prieteni, astea au fost preturile. Locatiile diferite unde am taiat lamele a facut ca si pretul sa fie diferit.

Edited by costty

Si eu sunt in Italia.

Sa tai lama costa undeva intre 10-14 euro.

Cheia o gasesti pe ebay cam la 10 euro.

Am cumparat pentru doi prieteni, astea au fost preturile. Locatiile diferite unde am taiat lamele a facut ca si pretul sa fie diferit.

ms!

1. reinitializare chei...

sau

2. schimbat relee in GM...

am incercat reinitializare la amandoua cheile de zeci de ori si nu vrea...faza cu bateria,nu stiu ce sa zic,se descarcau amandoua in acelasi timp??tocmai de aia nu prea vreau sa tai cheia sa ii schimb bateria pt ca sunt convins ca alta e cauza!

am incercat reinitializare la amandoua cheile de zeci de ori si nu vrea...faza cu bateria,nu stiu ce sa zic,se descarcau amandoua in acelasi timp??tocmai de aia nu prea vreau sa tai cheia sa ii schimb bateria pt ca sunt convins ca alta e cauza!

multumesc tuturor pt sfaturi,am rezolvat problema...am inlocuit bateria!!!cheia avea baterie varta ceea ce ma face sa cred ca mai fusese schimbata...in fine am cumparat 2 baterii energizer din carrefour,pret 3 euro,am reinitializat cheia si acum merge!se incuie din prima,am observat ca se descuie mai greu dupa mai multe incercari...multumesc,rog un operator sa inchida!

multumesc tuturor pt sfaturi,am rezolvat problema...am inlocuit bateria!!!cheia avea baterie varta ceea ce ma face sa cred ca mai fusese schimbata...in fine am cumparat 2 baterii energizer din carrefour,pret 3 euro,am reinitializat cheia si acum merge!se incuie din prima,am observat ca se descuie mai greu dupa mai multe incercari...multumesc,rog un operator sa inchida!

salut.imi spui si mie te rog cum se initializeaza(procedura) cheia?mersi

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/100058-help-nu-pot-deschide-masina/page__pid__1416444__st__20#entry1416444

procedura de reinitializare:

- pui contactul in pozitia 1 (cea in care NU ti se aprind TOATE ceasurile de bord)

- scoti cheia din contact, tii apasat butonul dinspre lama metalica, si apesi de 3 ori pe butonul cu sigla BMW

- sistemul masinii iti recunoaste automat cheia si o initializeaza, iar usile masinii trebuie sa se incuie/descuie...

toata operatiunea in 10 secunde... daca nu merge, repeta inca o data, e posibil sa te incurci la inceput, daca nu retii corect pasii de urmat

bafta :thumbsup:

• 1 month later...
Am si eu problema cu inchiderea la un BMW 316 din 2000. Nu merge sa inchid usile din telecomanda, dar daca le inchid pe toate merge sa se deschida din telecomanda.Iar cand apasa pe inchidere avariile clipesc numai ca nu se inchide. Are cineva vreo ideea desprea ce ar putea sa aibe?

Am si eu problema cu inchiderea la un BMW 316 din 2000. Nu merge sa inchid usile din telecomanda, dar daca le inchid pe toate merge sa se deschida din telecomanda.Iar cand apasa pe inchidere avariile clipesc numai ca nu se inchide. Are cineva vreo ideea desprea ce ar putea sa aibe?

la mine am schimbat si bateria la cheie si tot nu merge .cred ca este dus releul GM ,stie cineva unde se afla?si cat costa unul bun la mana a2?

am cheie aia normala dee nfl