Jump to content

BMW 760i an 2003

Catalin BMW

Recommended Posts

Ai facut o alegere buna.

Masina aceea este o gaura neagra in bugetul familiei.

Si cand zic asta ma refer la consumul constant 18-20 ,autonomie mica, suspensia aia costa 1000 euro aproape pentru fiecare roata in parte fiind suspensie pneumatica.

Apoi vestitele probleme pe partea electrica electronica, nu te baza ca au fost rezolvate pe garantie.

PS: consumul raportat la performante este imens luand in comparatie modelele mai noi.

Edited by Stefan_e46

eu zic sa faci un drive test cu un e38 750i .. mult mai abordabil. Cu 9000 iei unul de la BMW premium selection si un pic de garantie. Cu 7-8k iei unul tot cu istoric, proprietar unic de la un privat. Totul este mult mai abordabil, au cazut preturile binisor la piese pana si susepnsie controlata eletronic S-EDC nu mai e mare smecherie, amortizoarele sunt doar 650 de euro bucata, fata de 1000+ acum 2-3 ani. Motorul e tot V12, e exceptional.

Dar fa un drive test si mai vorbim, iti zic eu ca nu o sa seme cu nimic din ce ai condus...si sincer in afara de interiorul care iti i-a ochii vad putine atuuri la un e65 NFL fata de un e38 2000-2001..

e65 FL e alta poveste..

Edited by DOMI

• 3 months later...
ar mai fi o problema tu zici ca faci in jur la 10 ,000 de km pe an (acuma cu masina care o ai )dar dupa ce ti scumperi 760 iti spun sigur ca ai sa vrei sa conduci mai mult,mult mai mult.Trebuie sa te gandesti ca masina aia costa bani tot timpul fie ca merge sau sta in garaj (asigurare,impozit,....benzina etc).

O spun cu fiecare ocazie: trebuie sa ne dezobisnuim sa mai vedem achizitia ca pe cel mai mare hop,

De asemenea consumul dupa parerea mea e seminficativ doar in comparatie cu valoarea masinii, adica decat o masina ieftina pe care sa o mai platesti odata la peco in scurt timp, mai bine una care consuma mai putin. Nu m-as gandii la consum daca mi-as permite sa intretin o masina de lux sau un M

Cum au mai spus si altii in alta forma - trebuie sa te gandesti ca exista motive pentru care valoarea seriei 7 (sau a masinilor scumpe in general) scade mai repede decat a celelorlalte serii.

Stiu ca te-ai razgandit deocamdata dar mai informeaza-t si poate gaseti ceva care sa ti se potriveasca si ca buget.

Lucian,sincer mi-a trecut demult visul la o asemenea masina,stiu,am visat,imi doream dar gata...m-am trezit la realitate. In primul rand nu vreau sa fac parte din categoria celor ce baga de 50 ron benzina la saptamana,si nici a celor care efectiv muncesc pt masina,si nici a celor ce-o tin in fata scarii ca nu au bani s-o miste din loc(intretinere,taxe,etc) dar se numesc ca au varful de lance al seriei 7. Mi-am dat seama ca ma depaseste cu MUUUULT aceasta masina,chiar daca pretul e unul acceptabil pt ceea ce ofera. Acum deja ma orientez spre altceva care as putea sa-l tin pe linia de plutire dpdv financiar,iar un e60 cu un motor modest cred ca ar fi perfect pt mine...insa mai astept,deocamdata am alte prioritati.

Te-ai gândit tu cã Þi-ar plãcea un motor de aproape 4 ori mai mare faÞã de ce ai acum ºi ai zis sã faci un topic cã vrei sã-Þi iei 760i...

Doar de la un e36 la un e65 e o aruncĂŁturĂŁ de bĂŁĂž....

Te-ai gândit tu cã Þi-ar plãcea un motor de aproape 4 ori mai mare faÞã de ce ai acum ºi ai zis sã faci un topic cã vrei sã-Þi iei 760i...

Doar de la un e36 la un e65 e o aruncĂŁturĂŁ de bĂŁĂž....

Iar ai inceput "stresule"? ce-ti mai place.....:poke: :ike:

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

ma uitam si eu la un e65 dar mi s-a facut frica. :)

mai ales ca de unul FL nu ma apropii.. :)

L.E. ia un e38 un 740.. 750 din ultimul an de fabricatie ca alea sunt mai abordabile.. cu 9-10 k iei unul bun. si iti raman si bani de doamne fereste..

un e38 e si mia elegant decat e65 NFL..

De acord... E38 e mult mai elegant si mai frumos decat E65, cum e si E39 mai frumos decat E60.

Catalin bum bum...ce ai alege dintre un Hublot replica AAA+ si un ceas de la Coca-Cola?!

=))))))))))))))