Jump to content

[Vand] set lupe bixenon

Recommended Posts

Vand set electrolupe pentru bixenon. Am montat pe faruri de e39 cateva seturi.Pret 400 ron. Pot sa ofer informatii referitoare la montaj sau montaj contra cost in Baia Mare. Merita investitia.

post-27938-0-38721700-1301781059_thumb.jpg

Tipul de bec nu conteaza, se foloseste doar lupa nu si oglinda in care e soclul becului.Lupa se monteaza pe oglinda farului in care se face montajul.e drept ca am facut doar pe facelift, nu stiu insa cum e oglinda in farul tau. Voi incerca sa aflu si te informez

Deci daca merg lupele ca sistem de prindere pe oglinzile tale iti folosesti becurile tale. Precum am spus voi studia concret si te anunt.

Tipul de bec nu conteaza, se foloseste doar lupa nu si oglinda in care e soclul becului.

Nici vorba de asa ceva. Oglinda proiectoarelor e facuta in functie de fiecare bec cu care este echipat proiectorul. Am incercat eu sa pun bec xenon AM H7 pe proiectoare (Bosch) cu bec D2S. Se vad naspa rau. Am mai incercat sa pun becuri D2S pe proiector Valeo care era echipat cu D1S (Touareg), la fel de rau luminau.

Iar pretul, fara suparare, este enorm.

Edited by Calin78

Probabil nu m-am facut inteles cand am spus ca nu are importanta becul. Deoarece eu folosesc doar lupele din ceea ce se vede in poze, oglinzile ramanand cele originale ale farului, deci si becurile din dotare. Sper ca acum e mai clar ce voiam sa zic. Eu am facut asta de cateva ori, deci vorbesc despre ceva ce stiusi am pus in practica. Pretul nu cred ca e "enorm". Chiar deloc pentru o dotare care nu vine standard dar care poate fi obtinuta fara mari inventii si cu componente originale.Informeaza-te cat e dotarea bixenon si anunta-ma si pe mine te rog. Daca tie nu iti e necesara o astfel de investitie e ok, sau daca ai tu la pret mai bun, te rog oferteaza-le. O zi buna.

Calin78 s-a referit la faptul ca difera lupele(prin constructie) in functie de tipul de bec pentru care sunt facute initial. Adica modul in care lumina e proiectata prin lupa difera in functie de becul folosit. De exemplu lumina proiectata de o lupa cu bec 2ds este in felul acesta http://img9.imageshack.us/f/01edit.jpg/ iar cea de o lupa cu bec h7 este ceva de genul http://www.danielsternlighting.com/images/Beam_aim.jpg

Daca am inteles bine cred ca la acest lucru s-a referit.

Nu stiu cat e dotarea bixenon si nici nu ma intereseaza. Dar la pretul pe care il ceri pe proiectoarele alea iti poti lua lupe bixenon FX-R noi. Iar daca zici ca esti in domeniu ar trebui sa vezi si pe net ce preturi au proiectoarele bixenon hella e55, valeo, bosch. Cam la jumate din pretul cerut de tine.

In fine, nu am nimic cu afacerea ta, e pretul tau si tu stii mai bine. Ca doar esti in domeniu. Eu nu mai comentez nimic pe topicul asta.

Edited by Calin78

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...